Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a we w czerwcu na moja wioske zjezdza Kult ;d
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Link. Chociaż nie wiedziałem, czy dać to tutaj czy raczej do 'wyszukanych w sieci' xD
I am Devil, I love metal xD -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hyhy, słuchałam kiedyś Moonspell'a ;]
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
a potem przyszlo indie...
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie, najpierw przyszedł Offspring ;]
uh, ale wiesniarą byłam ;] -------------------- ![]() ha! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
e tam offspring ma calkiem przyjemne kawalki (no moze ze 2 w calym ich dorobku, ale zawsze
![]() -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja zaczynałam od Metki;p
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A wiecie kto to jest metal? Ostatnio fajna definicje uslyszalam.
Metal to jest punkowiec, ktory tak dlugo gral na gitarze, az sie nauczyl. xD Lilith, nie przebijesz mnie. U mnie najpierw byla pirsza plyta Linkin Park. Do dzis biczuje sie za to w kazdy wielki piatek. Chociaz tak sobie mysle ze pejperkata i łan step klouser milo sie sluchalo xD <biczu biczu biczu> Ten post był edytowany przez Eva: 19.04.2007 14:16 -------------------- |
Child |
![]()
|
ej do faint mozna niezly mlyn rozkrecic :P [stop the crusade for god's sake!]
Eva powiadasz 'ostatnio'? Ale Gniezno ma lagi :PPP -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Etam.
Narzekacie. Mi sie LP podobalo i nadal podoba. Przyjemne, proste, zywiolowe. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja, powiedzmy, mam jeszcze jako taki sentimento do hybrydy ;p ale sentimento do soadowej pierwszej plyty tez mam. milo sobie czasami posluchac, pospiewac.. ;)
-------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
Eva |
![]()
|
:O teraz jestem w szoku. Sadzac z Twoich ostrych wypowiedzi nigdy bym nie pomyslala, ze lubiles cokolwiek LP a co dopiero faint ;d
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hmmm. Tak, to chyba Faint było. A może nie? Klip taki, że tyłem stali, grali i malowniczo się pocili...
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
faint, faint;d
ze zgrozą odkrylam ze Meteora stoi w glębi na mojej półce, pokryta centymetrową warstwą kurzu...XD |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jest jeden z najlepiej wyprodukowany zespół w historii, więc nie gadajcie głupot. Oczywiście, że podobać się nie musi.
Tyle że Chester Benington jest tragicznym wokalistą, koncertów grać W OGÓLE nie potrafi. Shinoda jest już klasę wyżej, tylko że on więcej rapuje. Hybrydą się jarałem, demówka też była spoko, potem tylko źle było [no może poza remixem Pts of Athrty, kawałek z Chali 2ną, Faint i ten z X-Ecutioners'ami]. W sumie ten mash-up z Jay'em też był fajny, dobrze się go słuchało, tyle że w wersji studyjnej. Ostatnio przechodzę zajawkę FallOutBoy, to znaczy może bez przesady, bo 'infinity on high' jest momentami rozmemłana, ale ma sporo smaczków no i mają świetne teledyski [ten do 'ain't scene' jest mega, szczególnie opcja z wyjeżdżaniem z grobu!]. /A ten ostatni singiel LP jest najgorszy na świecie. Ten post był edytowany przez vold: 20.04.2007 19:46 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
tzn ktory?
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten co płaczą z powodu katastrof itd.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Eva |
![]()
|
Czyli ten co go Czajld przytoczyl
-------------------- |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LP jak każdy zespół wykreowany przez mtv, miał dobry początek, ale został zostawiony samemu sobie i cóż... nie poradził sobie, przekombinował, chciał jechać na własnej legendzie, ktorej nie stworzył. Jak wiadomo, tonący 'artysta' chwyta się duetu z 'artystą', ktory jest na szczycie list przebojów. Tak właśnie było z LP i Jay-em Z. I jeszcze ostatnio ta zmiana wizerunku. To już nie jest ten sam LP z czerwonogłowym Chesterem
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Neonai |
![]()
|
|
vold |
![]()
|
Może Dumb, hyhyh,
nie no chodzi o ten co dał Child tutaj, straszny jest naprawde, a wokalista to totalnie tam daje dupy. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Eva |
![]()
|
W ogole stali sie tacy powazni, tacy jasemwyzsapolka ze az sie chce czyms rzucac. Ja juz wolalam ich kiepskie teledyski i papercuta.
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
'crawling in my skin'
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 22.05.2025 09:23 |