Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://muzyka.onet.pl/0,1526223,newsy.html
zeby tylko nie wycieli numeru jak rok temu, kiedy Opeth supportowal Korna [; -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
E no. Z całą niechęcią dla jednych i drugich Korn to jednak jest większe COŚ niż Opeth i mi nie wmówisz =>
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Korn Opethowi do paznokci u nog nie dorasta xP
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No way. Korn stworzył cały styl muzyczny. Fakt, mało fajny się on szybko okazał, ale fachowy szakunec się należy.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale ja mowie o pewnego rodzaju poziomie tworczosci a nie masowosci ;>
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
po czesci zgodze się z Katonem, albowiem w moim mniemaniu korn im dłużej gra tym gorzej.
a tak btw (sorry jeśli, to jakieś odgrzewane kotlety) czy komuś się obiło o uszy, że rage against the machine się schodzi? -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 28.04.2007 13:29) po czesci zgodze się z Katonem, albowiem w moim mniemaniu korn im dłużej gra tym gorzej. a tak btw (sorry jeśli, to jakieś odgrzewane kotlety) czy komuś się obiło o uszy, że rage against the machine się schodzi? dyć to gorący nius sprzed 2 miesięcy. Vold chyba nawet coś pisał, Poza tym schodzą się tylko na kilka koncertów, nie mają w planach dłuższej kolaboracji. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eva |
![]()
|
Genialny kawalek, genialny teledysk, genialna kobieta. Zakochalam sie, osobiscie.
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
to chyba Przemek kiedyś szukał, albo Avada i się znalazło, posłuchało. a piosenka dobra
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym chcial katońskiemu i reszcie krolików pogratulowac jakości nagrania nowej piosenki i samego otworu bo jak dla mnie 3 razy lepszy od kil jor prajd ;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Hehehe, ale potwierdza sie jeden zarzut - Katą zbyt wyraznie artykuuje xD Espeszyli to espeszyli ;d I mimo ze lubilam to nieuporzadkowanie kiljorprajda to musze przyznać, że nowy kawałek cud miod orzeszki ;>
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Bo to poliszinglisz. Mamy XXI i srać na bibisi. Angielski jest łaciną świata, a jego prowincje mają prawo sobie go modyfikować z lekka. Nie będę się silił. Już nie warto =>
Dziękuję =) |
Eva |
![]()
|
Chcesz byc polska karin dreijer? ;d ja moge sie zaoferowac z bezplatnym kursem podstaw fonetyki angielskiej, ale jak chcesz kontynuowac tręęd poliszinglisz to nie bede w sumie zmuszac ;>
Ten post był edytowany przez Eva: 29.04.2007 18:04 -------------------- |
Katon |
![]()
|
Chcę. Naśladowanie angielskiej fonetyki jest pretensjonalne i zawsze kończy się fiaskiem => A i tak zawsze amerykańska była mi nieco bliższa.
|
Eva |
![]()
|
Nie widze nic pretensjonalnego w mowieniu 'tejwej' zamiast 'tiwi' ;> Oż kurcze, jak ciezko oddac dzwiek i intonacje za pomoca konwencjonalnych srodkow :P
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
to moja piosenka dnia ;> przyłączam się do gratulacji!
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
Znam bol - siedzenie non stop na cudzym majspejsie ;p
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
mi sie spodobał komentarz siostry Ewy
QUOTE my TV is my friend my pesadonmamse... że co? ![]() XD |
Katon |
![]()
|
masażysta po angielsku.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wrzućcie pełny tekst na majspejsa.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(myspace.com/whiterabbitstrip) I still like my televiosion I think it's alright Especially when there's nothing interesting to watch I can sit there and have my personal massage of mind All thoughts dissapear - there's only my friend screen and I Ref. My TV is my friend My personal masseur Remember 'bout your TV In the fuckin' age of internet In the web you always have to choose, and don't you know... that making choises is a very very very very hard job in my TV I've got 200 chanells but they work as a one no matter what I watch it keeps on massegin' my mind ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
ja myslę ze podmiot liryczny chcial powiedziec iz ma dosyc for internetowych i magicznych czas przenieść do telewiżyn=D
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mateusz w domu ma włączony tv 24h/dobę
naprawdę ![]() -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
fajnie ma, ja juz zapomnialem co to telewizor.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 30.04.2007 12:24) i sie przez niego swiat psuje. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 22.05.2025 12:53 |