Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pięknie. Pierwsze marzenie muzyczne na rok 2007 spełniło się.
Fart, że ostatni egzamin mam 22ego właśnie. Yupi! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pffff.... Koncerty 22go czerwca są zueee. A już najbardziej zajebiste koncerty. 5% szans, że dam radę. K mać.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
przyślemy helikopter =P
(cieszę się, że moje bezstresowe życie jeszcze trwa, bo jakbym miała przegapić Junior Boysów w Polsce i to za 35 zł...) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boże, na tle reszty kawałków z tej płyty, to ten nowy singiel Linkin Park nie jest taki zły. Tragiczna jest ta płyta, dałem radę chyba 3 kawałki w całości przesłuchać. Bleed It Out - rapowe, w miarę ; Given Up - takie se, ale można posłuchać. Reszta to dnoooo.
/edit: Teraz sprawdzam płytę FallOutBoy'i z 2003, jaram się. Chciałbym też sprawdzić nowe [nie wierzę, że to piszę] Good Charlotte. Dwa całkiem fajne single, które były robione z pomysłem. Byleby się na tym nie skończyło. Ten post był edytowany przez vold: 16.05.2007 17:40 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mimo emo'wości i infantylności tych tekstów, to Good Charlotte fajnie gra momentami. Płytę póki co zgarnia 'The River', ten drugi singiel.
A te skurczybyki z FOB mieli głowy przy wymyślaniu tytułów na 'From Under The Cork Tree', które też sobie sprawdziłem. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napszykłat. Kapela z Poznania bodaj. Co grają i czy fajne to to? [zapytuje bo o 21 graja koncert a nie wiem czy oplaca sie wydawac na wejsciowke ;p]
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
gdzieś słyszałem. mają dwóch wokalistów. jeden - trzy akordy darcie mordy, drugi - hapfyfyfy ksz ksz ją ją ziom.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak drą mordę to ide xD
-------------------- |
Child |
![]()
|
nie darli mordy. słowo-klucz: straszny kał
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to chyba zostalem wprowadzony w błąd XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jestem przekonana że jeśli nie wszyscy, to większość zna ten utwór. Uwielbiam, ciągle do niego wracam.
|
vold |
![]()
|
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
QUOTE(Neonai @ 20.05.2007 12:19) jestem przekonana że jeśli nie wszyscy, to większość zna ten utwór. Uwielbiam, ciągle do niego wracam. nawet ja to znam, wiec odsetek w populacji forum nie bedzie taki maly ;p-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
do tej pory zdarzają mi się dni/ noce, kiedy wydaje mi się, że nic prócz OK Computer mogłoby nie zostać nagrane. swoją drogą, ciekawe jak tam nowa płyta się spisze.
Ten post był edytowany przez Potti: 20.05.2007 17:37 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mhm. Mam podobnie. Ale o dziwo umiem wybrać ulubioną piosenkę z tej płyty. Jest o ulamek milimetra przed innymi. I jest nią jednak "Paranoid Android". A najbardziej chce mi się ryczeć nie przy Karmie czy Exit Music( (jakkolwiek też oczywiście), lecz przy "Subterranean Homesick Alien". Ta piosenka dotyka kosmosu.
-------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
juwenalia 2007 sie skonczyly ;[
ale koncert (coma + Kult) da best ;] szczególnie część druga, na pierwszej piłem piwo. Długaśny i wyczerpujący koncert a przy tym wypaśny i całkiem za free nie licząc 2,50 na wodę w piwem;) no i sztuczne ognie na koniec ;] ja chce jeszcze raz... coz, za rok. Sesja time "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Politechnika. Zgadliśmy?
owszem juwenalia to święto politechniki, ale pawelord studiuje na Akademii Medycznej ;-) Ten post był edytowany przez Ahmed: 28.05.2007 19:25 -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
co racja to racja, ale zaliczyłem też Kozienalia (Dżem, Ira) i Medykalia (koncertów brak, organizatorzy sie nie popisali ale i tak było sympatycznie a na dodatek 10 metrów od akademików)
ktoś jeszcze balował w tych okolicach? ;] w sumie nawet nie wiem kto tu z Lublina (okolic) jest ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bjork na żywo.
rewelacja -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jak zawsze. Ziółkowski ma ode mnie po mordzie za to, że się nakłada z BB. Chyba, że nas wybierze w konkursie, bo jest członkiem komisji. Wtedy mu wybaczam.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Skoro jesteśmy przy temacie BB, to chciałem tylko napisać, że ten show w namiocie będzie zajebisty. Ich nowy instrumentalny album "The Mix Up" już mnie nakręcił. Kosmos. Dobrze, że nie mam takich dylematów jak wy. Już wiem, że moje miejsce jest w namiocie. Beastie Boys In da Haus! Bez żadnych skrupułów poświęcę występ Bjork.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez nie mam dylematów, moje miejsce jest przy Bjork:P
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mam cholerny dylemat.
Bo BB nowe jest bardzo ciekawe, ale nie wiem czy moja 'sigurowa' dusza nie popchnie mnie z cala stanowczoscia na duza scene do Pani Bjork. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
A moje skomlącego na trawie w torsjach gdzieś pomiędzy.
|
Neonai |
![]()
|
idź na pół tego i pół tego, zawsze lepsze niż jedno ominąć w całości.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 22.05.2025 19:14 |