Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
W Alien Ant Farm jest genialna to piosenka
Jacksona juz mi sie tak nei wkrecila ale ta jak najbardziej
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Nee:)
Nie lubie Jacksona... A to jest jego przerobka, wprawdzie lepsza i da sie czasami sluchac, ale dla mnie troszkę za piskliwa.. Nie lubie takich nijakich utworow. |
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
||||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Hehe... Tak sie składa że nie lubie Linkin Park... Zgadzam się z Tobą w tej kwestii... ![]() -------------------- |
||||
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
ooo a wpodpisie mi sie Linking Park rzuca
w oczy. No i bdb ze nie sluchasz takich ludzi no wielku plus(z) dla Ciebie
![]() -------------------- ![]() |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Aaa ten banerek to długa
historia... Należe do druzyny internetowej która ma za zadanie promować
P.O.D. w necie.. Banner byłby 100 razy lepszy bez LP ale nic nie moge na to
poradzić...
![]() -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
A P.O.D sluchasz?
-------------------- ![]() |
![]()
|
Hehehe - nie widać??
![]() To mój najukochańszy, najulubieńszy zespół!! -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
dobra oni sie tam jeszcze do czegos nadja
pamietam ze jakas ich piosenka mi wpadla w ucho ale linina mozna bylo obciac
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A żeś się wpasowała w temat - akurat o coverach było a to jest cover. I co ja jeszcze zauważyłem? Że tu więcej ludzi słucha Dzieciaków ![]() Smooth Criminal w wykonaniu AAF to zaprawdę cudo - do tej anemicznej, nudnawej pioseneczki wrzucili tyle energii, aż z krzesła dwa razy przy niej spadałem - pierwszy raz, jak ją usłyszałem i drugi raz, kiedy przypadkiem znalazłem ja na Kozie i znowu odsłuchałem ![]() -------------------- |
||
Black_omen |
![]()
|
A ilez to znowu tych ludzi od Childrenow
jest?
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
1. moglbys nawet troche staranniej pisać nazwę zespołu. 2. może byłbyś łaskaw wytłumaczyć czemu Linkin to szmira ? sam ich nie lubię. pisałem wczęsniej.
stary wykaż się odrobinoą inteligencji. poza tym można to było uznać za nabijanie. |
||||
Black_omen |
![]()
|
jeju zaczynasz mnie rozpracowywac O_O
a teraz czemu linkin to szmira mianowicie polaczenie hh i metalu jest zlekka
spier...niefajne. Teksty sa w gruncie rzeczy sa yebniete (chociarz do gejow
im jeszcze troche brakuje), styl gry mi sie nie podoba (to chyba podchodzi
pod polacznie metalu albo dokladniej rocka bo profanacja to z lekka jest i
hh) i ogolnie jakos panow nie trawie. Na wieksza niechec do linkinow
przyczyniaja sie jeszcze dziesiatki fanek mowiacych 'sllucham metalu
czyli linking parku ' =='
swoja droga voltus meski avarek masz juz myslalem ze dziewczynka jestes EDIT o widze ze jednak zmienile ava dobre posuniecie Ten post był edytowany przez Black_omen: 22.02.2004 01:44 -------------------- ![]() |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Gdyby nie to, że Linkini są teraz na topie
(w mojej budzie), gdyby nie to, że wszyscy tego słuchają (z mojej budy) i
uważają to za metal, to bym może trawiła Linkinów. A tak...
|
Skejti- dawna Skejtmenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Sayaka lubię cię.
Materialna dziwka II jest chyba najlepszą piosenka Peji.
Jeszcze WWO ma niezłe piosenki (Damy Radę, Chcesz Być Taki, Nie Bój Się Zmieny Na Lepsze). A słyszał ktoś taką piosenkę: "Będę bił oczy podbijał, będę gwałcił i zabijał, ale za to będę na spokojnie ludzi mijał". Mam ja na płycie przegranej od koleżanki, ale nie wiem co to za zespół i nazwa piosenki. Jeszcze nawet fajnymi piosenkami (słuchałam po jednej piosence) to 52 Dębiec (Konfrontacje) i Jeden Osiem L (Jak zapomnieć) -------------------- |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
A ja uwielbiam muzykę z
anime.
Hellsing, GITS, Wolf's Rain, Cowboy Bepop, ROLW. Konno Yoko sie kłania?=P Teraz zaczęłąm słuchać po prostu wszystkiego co mi się podoba. W jednym gatunku muzyki bym nie wytrzymała=P Zapomniałam dodać: Z produkcji H. Miyazaki'ego <wybaczcie, nie wiem jak to się pisze_^_> Bo muzyka z Mononoke Hime, czy też Sen to Chichiro No Kamikakushi jest genialna:> Ten post był edytowany przez Atlashia: 22.02.2004 10:36 -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
Skejti po tym, co mówisz wywnioskowuję, że
słuchasz tylko tego, co leci w TV?
Hem hem. Nawet (piszę nawet bo ja i HH się nie lubimy zbytnio) HH ma masę ciekawych korzeni, wykonawców unerground'owych... ale oczywiscie wszyscy 'hiphopowcy' i w ogóle ograniczają się do Peji (Fleji:P) i reszty mezów :> A ktoś tu w ogóle Fisza czy czegoś słucha? Iiiiii tam ; ] Bo po co w ogóle szukać swojej muzyki, muzyki dla siebie w różnych gatunkach, w różnych wykonawcach, jak się ma gotową skomercjalizowamą papkę na Vivie? pozdrawiam niezbyt gorąco i uprzejmie, Wiedźma w metalowej koszulce. -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
A slyszalas Inuyasha 'Longing' albo 'Forever Love' *_*? |
||
Black_omen |
![]()
|
Inu w soundtracku ma ponoc te
tradycyjne instrumenty japonskie (taka relacja mi zdawal kumpel co pozyczyl
odemnie moje plytki a tam gdzies siedzi soundtrack ktorego nie przesluchalem
bo anime do nie mnie trafia) Jak juz jestsmy przy temacie muzyki takimi
instrumentami to najbardziej rozbroil mnie OST z Naruto genialne polaczenie
tradycyjnych instrumentow i tych ladnych gitarek elektrycznych i jakiejs
techniawy w niektorym momentach
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Black_omen: 22.02.2004 11:38 -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
widzę, że najeżdżanie ciężko znosisz. bywa ;] co do tego z linkin park to się zgadzam, jednak nie do końca. czemu uważasz, że hip hop i rock czy tam metal w połączeniu muszą być szmirą ? wiesz, że od ch*ja zespołów w tym 'gatunku' nie słyszałeś. dlatego nie można kategorycznie skreślać różnych rodzajów muzycznych. np. z dico polo nie do posłuchania, ale do pośmiania się może być 'Jeszcze jedna noc' ;] 1. voldius nie voltus 2. jeżeli tak myślałeś to znowu świadczy o Twej inteligencji. raczej piszę w osobie męskiej. 3. takie wnioskowanie po avatarze jest debilne. 4. ava miałem zmienić i nie bój się- to nie z Twojej winy ;] |
||
Black_omen |
![]()
|
voldius ja poporstu lubie zmieniac nicki a
Voltus mi sie jakos ansunelo. Twoim wypowiedziom sie nie przygladalem wiec
jak na poczatku zobacyzlem avar z jakas dziewczyna to myslalem zes baba ale
nick jakis niekobiecy
![]() ![]() Co do innych polaczen rokoko hip hop to KORN tez mi sie nie moze przetrawic swoja droga nasynol mi sie wlasnie Sweet Noise i Oeja klapa kompletna jedyny Sweet Noise jaki moge sluchac to z Nergalem brzmi calkiem znosnie. Jak cos to ja nie slyszlaem tych zespolow hhrokowych i jakos sadze ze do mnie nie beda zbytnio trafiac poniewaz wole cos mocnejszego a one do zbyt mocnych sie nie zaliczaja ![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ok luz stary. co do KoRna do końca zgodzić
się nie mogę. pierwsze dwie płytki były rewlacyjne.a reszta już nie była
KoRnem.
|
Black_omen |
![]()
|
nie mialem przyjemnosci sluchac tych
pierwszych wiec nie wiem. Zwykle jednak kojarzy mi sie ze metl czesto
ewoluuje z czasem w dobra strone np. taki Slayer teraz to jest na serio
ostry trash a taka Metallica to juz sie robic rock :\
-------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Metallica jak i wiele innych zespołów
(m.in. KoRn) idą w kierunku zarobienia jak największych pieniędzy. np. RHCP,
których ostatnia płyta jest tak popowata. ludzie, oni kiedyś grali ROCK.
|
Svenka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 08.02.2004 Skąd: Ostrów Wlkp. ![]() |
Nie pozwolę czepisć się LP, to znaczy,
Hybrid Theory, bo płytka jest wyjebista, i nie była tak bardzo komercyjna
jak Meteora... O wiele więcej cięższych brzmień niż teraz, choćby "By
myself" czy "Forgotten"... Co do fanek-kochanek, mam akcję
przeciwko nim... Heh, niech tylko storna z LP ruszy znowu. to będzie rzeź
niewinątek... ]:->
-------------------- Ludzie, 1 marca początek roku szkolnego w Hogwarcie ! Zapisujcie się na ucznia, lub nauczyciela, szczególy na stronie www.hogwart.blog.pl ! Ale będzie jazda, jestem w Ravenclawie !
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tu sie zgadzam. jestem fanką STAREJ
Metalliki. slyszalam pare kawalkow z ich nowej plyty i stwierdzilam, ze jej
nie kupię. niestety, minely jush czasy ich swietnosci...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:43 |