Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
miiiiiiiiiiiiłość roooooooooośnie woooooooookół naaaas ;]
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
skocze po randap, bo mi jakies zielsko psuje widok za oknem
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 13.01.2008 00:40) nareszcie świat zaczyna w zgodzie żyć! omg przypomniało mi się, że często po pijaku przeboje z króla lwa śpiewam (szczególnie z kuzynką z okolic gliwic:d). -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja jeszcze oprocz przebojów z króla lwa lubię fasolki.
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
masz cos do krola lwa?
n./ a jak tam wole, poza dwa jabole, to alladyna. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a teraz wypowie się Nataku, któremu nie chcę się logować i skorzysta z tego, że misiek jest zalogowany.
Goszczę u siebię Najkę i Miśka + Sitka, który nie jest magiczny, ale nieźle aspiruje by być i ku ogólnemu smutkowi NIE goszczę dziś Tymona (który do mnie osobiście się nie usprawiedliwił, ale podobno ma jakieś egzaminy i musi się uczyć) oraz Ahmeda (który się osobiście usprawiedliwił i zostało mu wybaczone, bo jako, że on jest na tym samym roku i miejsuc studiów co ja i że ja wiem przez co on przechodzi, bo przechodzi przez to co ja - czyli MEGA WYKURWIŚCIE ZJEBANĄ SESJE - to mu wybaczam, że nie chciało mu się przyłazić, bo się uczy) Ale i tak jest fajnie. Bawimy się plastikową gitarą, paliliśmy sziszę, póki jej misiek na mój dywan nie wyjebał, piliśmy sporo kolejek i piwo, a najka właśnie mówi, że spłaszczy ła tyłkiem moją komórkę, a Sitek kima na mojej kanapie. Generalnie to zdjęcia i filmiki (jakiej one by nie były jakości) z WRT-koncertu są głównie dzięki mnie (bo mój aparat) oraz ja jako operator kamery. Kamera kiepskiej jakości i oświetlenie było do bani, więc filmiki są jakie są. Ale jest solówka Katona to Mateusza, zapewne never-before-seen. Zdjęcia to już widziałem, że widzieliście, ale jak będą filmiki to będzie fajno. misiek wlasnie skwitowal "o k.... jakie wypracowanie" wiec koncze tego posta. tak, jestem gadulo. NaPtaku, signing out //Misiek: jebnięty, co? Ten post był edytowany przez MisieK: 13.01.2008 02:25 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no xD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
fleghmmmmmm
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
flegaminy? ;c
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
kto widział achmeda palec do dziury XDDDDDDD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Czyjej, kuzwa, czyjej?? <panika!>
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
do mojej k.... mojej.
od nosa xD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
głodny głodnemu wypomni.
Child |
![]()
|
a najbardziej glodny zawsze powie to, co Misiek. magiczny krąg jakiś ;C
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Pierwszy raz dokonałem muzycznego odkrycia na własną rękę i się jaram.
Gogol Bordello - Super Taranta. Polecam! Bardzo rosyjskie brzmienie. Wonderlust King na zachętę -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MisieK |
![]()
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
mashup jest zjawiskiem, za którym niezbyt przepadam głównie z jednego powodu - nie udało mi się jeszcze znaleźć takiego połączenia, które szczerze uznałbym za bardzo dobre ;b ale kurcze połączenie kulciakowego "lewe lewe loff" i timberlake'owego (!) "what comes aroud" to jest przekozak kawałek!
click jak wrażenia?:> -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
fajne, nawet bardzo.
to jak już jestesmy przy 'polskich' mashupach to może Kult vs. M.I.A. vs. Gary Glitter "Polska Boyz" w ogóle partyben to bóg mashupów, a ostanio chyba przerata ich The Hood Internet. Dizzee Rascal vs Cyndi Lauper - 'Girls Just Wanna Fix Up' miażdży! |
Ginny12 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 05.01.2008 Skąd: z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
A lubi ktoś może Ewe Farne? Słynie z piosenki ''Tam gdzie nie ma już dróg'? Lubje ją chociaż osobiście wole Avril Lavigne
![]() -------------------- ![]() www.marcela26791.mylog.pl www.dm-hg-love.mylog.pl |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Child |
![]()
|
Jak sie nie umie szarpać głupich strun to trzeba kombinować ;c
Dorwałem EP-kę Bodomków. Jednym słowem - rozpierducha. Co prawda nie ma wracania do Hatebreedera/Something Wild, ale gdzieś duch tych płyt się unosi. Solidne riffowanie, solówki jak zwykle 'kick-ass ones', wokal za to wyraźny jak za pionierskich czasów ![]() Tie My Rope - swietny kawałek na koncerty, energetycznie w refrenie, szybko i z wykopem w zwrotkach. Banned From Heaven - kolejny przyklad, ze Alexi potrafi skomponować równiez coś wolniejszego, bardziej dojrzałego, monumentalnego w pewnych granicach. Kawałek z tej samej najwyższej półki co Every Time I Die, Angels Don't Kill czy Punch Me I Bleed. Poza tym - Laiho zawsze zarzekał się, ze chce byc zapamiętany jako gitarzysta, nie teksciarz. Ale 'Banned From Heaven' wyszlo mu skladnie i ciekawie [pomijam, ze przez wokal mozna spotkac z 8 roznych wersji tekstu. Wlasciwa jest kewl ;p] CODE http://rapidshare.com/files/87570728/COB_Bps_08.rar Mirror: http://www.megaupload.com/?d=XF1FACJG Password: metal-forever jakby ktos chcial ukrasc ;p Ten post był edytowany przez Child: 02.02.2008 22:39 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 02.02.2008 16:00) bjork nagrala którąś tam płytę na podobnym gówienku ;> -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie którąśtam tylko ostatnią, Voltę. no i nie wiem czy to 'gówienko' jest takie podobne
![]() |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra, mega zajawka, chocia i tak pewnie nikt nie sciagnie.
Mix [w limitowanej edycji, bodajze tylko 400 sztuk bylo] dj'a A-traka, którego umiejetnosci wraz ze mna mialo okazje kilka osob stad podziwiac podczas koncertu Kanye'go West'a. Sporo osob jest tu ostatnio zajaranych klimatami electro-dance, to jest mix numerow rapowych [to znaczy ich wokale], dokladniej dirty south, gdzie typy rymuja o kokainie, hustlingu, pannach, blingach, kasie itd., zamoczone w pieknej muzyce electro, po prostu miazga parkietowa. http://rapidshare.com/files/65145360/a-tra...south_dance.mp3 a, tam nie jest sam dirtysouth, też jakieś inne rzeczy. ale w ogóle momentami to możnaby pomyśleć że patetny wyjęte jak na przykład z rapture itd. Ten post był edytowany przez vold: 03.02.2008 21:22 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 06.07.2025 01:42 |