Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Jej profil twierdzi, iż ma ona lat osiemnaście.
Oh noes. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pvre fvckin' progressive vegetarian grindcore
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
co wy, prowokacji nie wylapujecie?
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wszystko jedno, i tak jest wesoło
![]() Trochę za ciężkie to "Daydream Nation". Nasuwa mi się określenie "gitarowy hałas". Jest coś lżejszego czy mam szukać innego zespołu? Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 19.05.2008 18:17 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zes Meshuggah nie slyszal. tak a propo hałasu
![]() Muse sprawdz. I Nine Inch Nails - http://www.youtube.com/watch?v=QWncI51ggH8 uber kawalek [; Ten post był edytowany przez Child: 19.05.2008 18:53 -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 19.05.2008 18:16) Wszystko jedno, i tak jest wesoło ![]() Trochę za ciężkie to "Daydream Nation". Nasuwa mi się określenie "gitarowy hałas". Jest coś lżejszego czy mam szukać innego zespołu? Oh and you know what? I bought another Sonic Youth album and it sucked... it's just noise. ![]() edit: jeszcze w temacie Juno: "Tigermilk" Belle & Sebastian koniecznie! Ten post był edytowany przez Potti: 19.05.2008 19:10 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Przemyslaw, oni Cie przerobia na indie boya! Bedziesz gral na gitarze na progu i zaplodnisz jakas nieletnia dziewoje. Chcesz tego? CHCESZ?? Cho do Cioci Ewy, cos Ci ciocia poleci dobrego tylko powiedz na co masz zapotrzebowanie :>
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sluchalem z Eva 30 minut jej muzyki i zobacz jaki ze mnie nieemoindiesrindifanboj. Jestem soba!
For the Combi*christ! Apoptygma Berzerk for the win! *:P Ten post był edytowany przez Eva: 20.05.2008 02:29 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Apoptygma, jak mowilam, przekonuje mnie jedynie w remixach, a i teledyski ma mocno zenadne ;) A juz w tym tygodniu zakupujemy z chlopcem bilety na Combichrist* w Progresji, haha!
*mowienie 'kupuje bilety na Combi' bardzo niepokoi moje kumpele z grupy. -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zespol kombi gra i trąbi.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
QUOTE(Eva @ 20.05.2008 01:56) Przemyslaw, oni Cie przerobia na indie boya! Bedziesz gral na gitarze na progu i zaplodnisz jakas nieletnia dziewoje. Chcesz tego? CHCESZ?? Cho do Cioci Ewy, cos Ci ciocia poleci dobrego tylko powiedz na co masz zapotrzebowanie :> Na jakąś lekką sałatkę ze świeżych warzyw ![]() Co do tej nieletniej dziewoi, zawsze moglibyśmy oddać to dziecko do adopcji pięknej, młodej kobiecie, która marzy o macierzyństwie, a potem się w sobie zakochać i razem grać na gitarach na progu... ![]() Evo Ewo, poleć mi zatem coś dosyć łagodnego. I żeby nie miało zbyt dominującego nad wszystkim innym umc umc. I żeby to nie był Feel ![]() Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 20.05.2008 18:05 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
To wybiorczo, po piosence z zespolu, bo calosciowo to raczej nie wypali ;> Covenant - Afterhours (dostepne na last.fm za darmo), IAMX - praktycznie caly album Alternative, Apoptygma Berzerk - i tu koniecznie remixy - Back on track (northern lite remix), Love to blame (Sono remix) i bardziej gitarowe Deep red (blackmail version) (wszystko to jest na albumie Sonic Diary), Din A Tod - Ephedrine logic, Lola Angst - Ziggyz Lullaby, Rotersand - The last ship pt2, VNV Nation - Beloved, Airships, Arena, Holding on. Jak cos z tego Ci sie spodoba to daj znac, bede wiedziala w jaki kierunek uderzac xD
Ten post był edytowany przez Eva: 20.05.2008 20:12 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Jak nie indie boy, to electrohead xD
Cos spokojniejszego... Polece przez plejliste i cos znajde. Sam łomot. Opeth Damnation. A Perfect Circle eMotive. Blackfield 'jedynka' i dwójka. Porcupine Tree In Absentia w wiekszosci to spokojna muzycznie płyta, podobnie jak Fear of a blank planet. Moonspell Sin/Pecado - co prawda nie zrezygnowali całkowicie z przesterowanych gitar, ale jezeli juz się pojawiają, to schowane są za genialny wokal Ribeiro. Poza tym wspieraj polską myśl gitarową - Riverside [sliiiiiiczne Embryonic], acz uwaga na 'momenty' ![]() Reszte musialbym przesiewac w poszukiwaniu pojedynczych kawałków. Ale za to mialbys urozmaicony profil na lastefemie xD -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eva @ 20.05.2008 20:11) To wybiorczo, po piosence z zespolu, bo calosciowo to raczej nie wypali ;> Covenant - Afterhours (dostepne na last.fm za darmo), IAMX - praktycznie caly album Alternative, Apoptygma Berzerk - i tu koniecznie remixy - Back on track (northern lite remix), Love to blame (Sono remix) i bardziej gitarowe Deep red (blackmail version) (wszystko to jest na albumie Sonic Diary), Din A Tod - Ephedrine logic, Lola Angst - Ziggyz Lullaby, Rotersand - The last ship pt2, VNV Nation - Beloved, Airships, Arena, Holding on. Jak cos z tego Ci sie spodoba to daj znac, bede wiedziala w jaki kierunek uderzac xD biedny PrZeMeK -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
- Panie doktorze, co jest mojemu synowi? Czemu bez przerwy coś nuci i tłucze głową o ścianę?
- Obawiam się, że edukowali go muzycznie Magiczni. Jak przesłucham to, co polecacie, to dam znać ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 20.05.2008 21:30) QUOTE(Eva @ 20.05.2008 20:11) To wybiorczo, po piosence z zespolu, bo calosciowo to raczej nie wypali ;> Covenant - Afterhours (dostepne na last.fm za darmo), IAMX - praktycznie caly album Alternative, Apoptygma Berzerk - i tu koniecznie remixy - Back on track (northern lite remix), Love to blame (Sono remix) i bardziej gitarowe Deep red (blackmail version) (wszystko to jest na albumie Sonic Diary), Din A Tod - Ephedrine logic, Lola Angst - Ziggyz Lullaby, Rotersand - The last ship pt2, VNV Nation - Beloved, Airships, Arena, Holding on. Jak cos z tego Ci sie spodoba to daj znac, bede wiedziala w jaki kierunek uderzac xD biedny PrZeMeK Narzekasz kombokrajscie? :PPP -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hehe, ej bez kitu. Jest OCZYWISTE, że Przemek prędzej polubi fajne, melodyjne amerykańskie granie z lat 90tych (skoro lubi REM) niż jakichś technożyletkowców, więc jakby chillout, walka już wygrana na samym wstępie =D
Ej, porcys jako serwis muzyczny może mieć swoje wady, ale w kwestii wychwytywania największego gówna miesiąca zawsze trafia w sedno. Pomyślcie o piosence, przy której teksty Feela będą się wam wydawały całkiem spoko? Nie da rady? To obczajcie to.... i jeszcze to rock/rock/alternative (!!!) Ten post był edytowany przez Katon: 22.05.2008 14:05 |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
AAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA
jestem pewien że dużo chleją i nieźle się napie*dalają, jestem pewien. świrusy. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Eva |
![]()
|
Eh Katon, przy calej mojej milosci i szacunku do Ciebie, na technożyletkowcach znasz sie w rownym stopniu jak na WoWie, torrentach i WiFi xD Ja czekam na opinie Przemka!
Dany: felguard warlock rox! Ten post był edytowany przez Eva: 22.05.2008 16:33 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ha, na torrentach już się w miarę znam, a wczoraj w empiku widziałem sieciówkę Conan i ej kurde, nawet w konanie mają ładniejsze (czytaj: sensowniejsze) stroje =D
Nie martw się Przemku, wieczorem pospieszę z odsieczą w postaci specjalnej składanki made espyszli for ju =) |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja wolę ten ;)
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 08:22 |