Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Svenka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 08.02.2004 Skąd: Ostrów Wlkp. ![]() |
Lepszy pozerowy metal niż taki głupi
diskojeb...
-------------------- Ludzie, 1 marca początek roku szkolnego w Hogwarcie ! Zapisujcie się na ucznia, lub nauczyciela, szczególy na stronie www.hogwart.blog.pl ! Ale będzie jazda, jestem w Ravenclawie !
|
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Psycho my tu mowimy o tru mrocznych
ziomalach a nie o jakis tam linkinosłit nosowcach
EDIT nie wiem co w gruncie jst gorsze skejt czy pozer :\ i wlasnie przypomina mi sie genialna parodio piosenka grupy ![]() ![]() POSER how does it feel to be a poser like you? how does it feel to listen to limp bizkit ? have you ever noticed that the word loser rhymes with poser? and you don't know the title of the first manowar album poser, you stand alone in the dark poser, i wonder why noah let you upon the ark and you don't know the difference between metallica and iron maiden poser, you have the t-shirt of Reload i am a poser, and i listen to korn but i am not a loser and i'm glad to be born even if you say that the word poser ryhmes with loser that doesn't mean i am..... well maybe i am a loser but i am always a human being!! poser, you stand alone in the dark (i am just sleeping in my bedroom) poser, i wonder why noah let you upon the ark (because i smell less than the cercopitecosaurus) and you don't know the difference between bruce dickinson and blaze bayley (i wash my theet every morning) poser, you like virtual XI (ehm , and then?) Ten post był edytowany przez Black_omen: 22.02.2004 22:35 -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hłe, hłe - przytoczę tu pewien
zasłyszany na przerwie tekst: - Co oni nagrali? To nie jest przecież metal! - Ale kto? - Limp Bizkit To mnie rozłożyło - LB i metal? Chyba nu, albo nie-metal (All copyrights to ja ![]() Pozer? Pozer?! POZER!!! - arrrrgh. Bóg czy inna istota stworzyła ich, żeby nudno na świecie nie było - bo jak wiadomo śmiech to...
Hło, hło - toż to całą książkę moznaby napisać. A te piętnaście, które ja znam to pewnie kropla w oceanie -------------------- |
||
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
15? A ja znam chyba z eee.... 5 6? nie
wiem cos kolo tego i sadze ze wiecej mi do szczescia nie trzeba
![]() -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Black_omen |
![]()
|
Children Of Bodom melodic death metal
O_O buahahahahahahahahaha!!! o Satanic Death Metal slyszalem ale
cos takiego jeju jaki beton
![]() ![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
ee może nie jest metalem, ale ja na przykład lubię posłuchać. nie dla pozerowania, czy żeby sobie ponaszywać naszywki. LB jak dla mnie spoko muzycczkę czasem grają. może na koncercie będę. |
||||
Child |
![]()
|
Ja wszystko rozumiem, do LB nic nie mam,
czasem słucham... tylko śmieszy mnie, kiedy ktoś nazywa muzykę Biszkoptów
metalem
-------------------- |
Bitter |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
a co, uważasz, że jak ktoś nosi szerokie spodnie, bluzę i słucha HH to jest w jakiś sposób gorszy od tego co ma dlugie, tłuste włosy, jest ubrany na czarno i słucha metalu? metalówa. -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
||
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
wiem, rozumiem byłem kilka razy w takich sytuacjach. albo jak usłyszałem że (the best ofkrz) Rage Against The Machine też jest metalem, to też nie wiedziałem czy śmieć się, czy płakać. bywa ;] |
||
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Limp Bizkit lubiem. Bardzo lubiem. Ale
nigdy nie uważałam tego za metal. Ostry rock może ?
|
PAN_XXX |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 23.02.2004 ![]() |
a ja slucham hip-hopa no i techno!
![]() |
Child |
![]()
|
||
No własnie - większość zespołów gra muzyke, którą ciężko dopasować do jednego konkretnego gatunku. Na przykład SOAD - grają z werwą, mocno, ale potrafią też skomponować coś spokojniejszego, wstawki z orientalnym brzmieniem są na porządku dziennym - i jak można taki zespół przypisać do konkretnego gatunku? -------------------- |
||
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Ja lubię Avril Lavigne za oryginalność i
sposób bycia. Ona żyje na luzie, a nie jak niektórzy inni.
![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
![]() |
||
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a skąd wiesz? znasz ją? nie lubie, jak ktoś ocenia gwiazdy, które zna tylko z mediów. w mediach moge być miłą, grzeczną, ułożoną brunetką. ;> -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Od techno można z nudów zdechnąć ![]() Tak jest napisane na szafie w mojej sali gdzie mam zajęcia z instrumentu ;D -------------------- |
||
Black_omen |
![]()
|
||||
Tutaj mi bardziej chodzi o 'tru' skatow ktore sie przypierdalaja o byle jakie gowno a ze z takimi niestety czesto przychodzi mi sie stykac to wrzucam wszystkich do jednego wora a tak nie powinienem robic. BTW. czy dla ciebie stereotym metala to ma byc tez brudas czy to mi sie tylko niby wydaje. Beauty>>> Kiedy moj kumepl powiedzial pamietne slowa ktore wszystkim sie wkrecily 'puśćcie techno ludzie zdechna' oczywiscie to joke ale tak mi sie przypomnialo ![]() Voltus>>> a sluchaj sobie linkina na zdrowie mnei tylko wkurza ze ludzie uwazaja sie za metali sluchajac linkinga i majac pare jego naszywek an swoim plecaku. Ten post był edytowany przez Black_omen: 23.02.2004 21:01 -------------------- ![]() |
||||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
1. możesz się do mnie zwracać po imineiu
albo po nicku ? Tymek jakby coś.
2. nic nie mówiłem, że słucham linkina czy coś takiego. mnie też denerwują tacy ludzie, więc w czym sedno sprawy ? |
Black_omen |
![]()
|
||
tu byla mowa o LP to tak odebralem ze chodzilo o LP a nie o normal metal sorry jak cos (dobra to zamiast Voltus bedzie Tymek ![]() -------------------- ![]() |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
rozmowa była o LB. no i już luz ;] z
metalu takie prawdziwego to trochę Ironów, Pantery, Judasów i Metallici
(starej) słucham.
|
Svenka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 08.02.2004 Skąd: Ostrów Wlkp. ![]() |
Nie no... Co do techno, to jest wielkie
jedno ***** ! Jedna rąbanka i nic ciekawego ! Tandeta... Ale to
tylko moje zdanie, więc niech każdy słucha sobie czego tam chce... Co do LB
czy LP to jeszcze nigdy nie słyszałam by ktoś nzawał to metalem, nawet w
głupawych szmatławcach, no bo nawet moja młodsza siostra wie, że to nie
metal... To samo tyczy się LP, i nie mówię, bo teraz nawet lubię sobie
włączyć "Forgotten" czy "By myself"...
-------------------- Ludzie, 1 marca początek roku szkolnego w Hogwarcie ! Zapisujcie się na ucznia, lub nauczyciela, szczególy na stronie www.hogwart.blog.pl ! Ale będzie jazda, jestem w Ravenclawie !
|
Black_omen |
![]()
|
||
Iron geje Judas jeszcze wieksze geje brak tylko mega geja Manowara ale nie przecze ze Ironi maja kilka fajnych piosenek a Judasza nie sluchalem zbytno tylko pare mp3 nie zafascynowalo mnie ![]() EDIT Polecam Ci poszukac na necie albumu Slayera "God Hate Us All" powinien sie spodobac ja uwazam to za najlepszy album Slayera kawal dobrej roboty. Ten post był edytowany przez Black_omen: 23.02.2004 23:22 -------------------- ![]() |
||
Sayaka |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
A ja tam slyszalam: "Z metallu to ja slucham Linkin Park, Limb Blizkid" Chociaz czesciej jest to nazywane rockiem=) A techno faktycznie jest smieszne;) W sumie to to nic ambitnego bądźmy szczerzy. Ale najlepiej sie tanczy przy starych lzawych piosenkach oraz przy metallu/ rocku;] Pan Tommell nawet robiąc to drugie potrafil rozbic sobie glowy o zeby kolegi;P |
||
Black_omen |
![]()
|
To co on pogowal zeby sobie rozbic na
kims?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:56 |