Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Muzyk odkrył w sobie rockowy pazur
i nagrał parę "mocniejszych" kawałków"
Buehehehe!!! Duże ROTFL dla gazety, ktora to
napisała.
Czyli co? Na płycie pojawiła się przec całe 2 minuty gitara elektryczna a Enriqe zamiast "Opuściłaś mnie kochana" śpiewa "Puściłaś się z innym, ty pieprzona szmato!"? A może jeszcze coś innego? Wreszcie dorwałem Rebel Yell - i powiem tyle, że jak usłyszałem początek, to się przestraszyłem =D Ale potem było zdecydowanie lepiej, szczególnie biorąc pod uwagę, że Alexi potrafi też normalnie śpiewać, chociaż zapędy do growlu da się wyczuć <--- ale referat ![]() -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jest z tego co usłyszałem połączenie Hardcoru z Hip Hopem czy coś takiego.. Henryke Iglezjaz i rock ? To mówcie mi Król Erytrei. Techno ? Przy tym to tylko można w rytm roz*******ać łeb o ścianę XD -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Jeszcze trochę i usłyszymi jak to Ricky
Martin zakłada zespół deathmetalowy
![]() Co do techno - doprowadza mnie do szału.......... Toż to do niczego się nie nadaje ![]() |
Svenka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 08.02.2004 Skąd: Ostrów Wlkp. ![]() |
Co do techno, jak już mówiłam, że to jedna
, wielka rąbanka, która mnie barzo mdli...
-------------------- Ludzie, 1 marca początek roku szkolnego w Hogwarcie ! Zapisujcie się na ucznia, lub nauczyciela, szczególy na stronie www.hogwart.blog.pl ! Ale będzie jazda, jestem w Ravenclawie !
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a jaki tytuł ma ta nowa piosenka? teledysku nie widziałam, ale moze jest na płycie, ktora mam;) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
loonatyk |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Limp Bizkit, Linkin Park to new metal, czyli metal również, new to jego odmiana -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
||||
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
new metal lub jak kto woli nu metal (nu-metal) -------------------- |
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mówcie co chcecie, ale LB i LP to dla
mnie nie-metal XD
-------------------- |
Black_omen |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Wezcie nie obrazajcie metalu :\ bo wkoncu wyjdzie ze pozerzy sluchajacy linkina moga powiedziec "JESTEM METALEM" co bylo by totalnym debilizmem. -------------------- ![]() |
||||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no nic na to nie poradzisz. ja Limp Bizkit
uważam za hard-core w większości (House of Pain'owe odbicie).
|
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
A ja mam takie pytanko czy sluchal ktos z
was kiedy Mike Oldfielda? :] wlasnie zaczalem sciagac jego albumy z neta (na
tasmach mi nie wystarczyly
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
eh Oldfield jest ok. lubię od czasu do
czasu posłuchać. nastrojówka.
|
Edyta |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
"Run" się nazywa, ale to dopiero tytuł roboczy i raczej na żadnej płycie utworu tego nie ma=) Mam mp3 w kompie..... Within zagrał to w jakimś radiu.... Te oklaski na końcu są najlepsze ![]() |
||||
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ło kruca, ale mnie długo nie
było...
Oldfield jest kapitalny. Jak byłem mały uwielbiałem słuchać takiej jego płyty z księzycem na okładce, ale za cholere nie mogę se przypomnieć jak ona się zwała. tam była taka piosenka "Trip into the earth" czy coś takiego, mogłem przekręcić, w każdym razie kompletnie genialna. |
Wiedźminka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 15.04.2003 ![]() |
Dobra, a nawet bardzo dobra jest też płyta
Voyager. Jest tam taki kawałek "She moves through the fair",
oparty na tradycyjnej melodii szkockiej (lub irlandzkiej, za niekompetencję
przepraszam
![]() -------------------- |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
A mi wpadła w ręce płyta Sugababes
"Three" i... spodobała mi się. Chociaż lubię rocka, to takie
soulowe, czy jak tam to nazwać piosenki, nawet mi się podobają. Hole in the
head mi się przejadło, bo za często w radiu leciało, ale bardzo podoba mi
się piosenka "In the middle", taka optymistyczna i radosna
![]() -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
dla mnie jedną z najlepszych piosenek jest
jeden osiem l "JAk Zapomnieć"
Nawet moi rodzice tą piosenke słuchają choć nie lubią hip-hop. -------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
Black_omen |
![]()
|
Blade wiesz ludzie sluchaja coraz mniej
ambitnej muzyki twoi starzy jak widac sie przyzwyczaili albo stosuja taktyke
ze trzeba dpbrze poznac swojego wroga <lol>
-------------------- ![]() |
Blade |
![]() ![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Black_omen mam jedną prozbe prosze cie zybyś nie nazywł moich rodzioców cytuje"starzy" mnie mozesz na zywać jak chcesz oszałom głupek debil ale od moich rodziców nie warz sie przezywać bo nie recze za siebie. -------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
||
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
pewnie, bo muzyka Omena jest
najambitniejsza.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Black_omen |
![]()
|
Hmm... Psycho zapewne a juz w 100% niz hh.
Wiesz osobiscie wole sobie posluchac zywych instrumentow a nie jakis bitow
juz pod wzgledem sluchalnosi i urozmaicenia techno wygrywa z hh(a to jest
jedna z najmniej ambitnych muzyk jaka powstala kiedykolwiek). Co do tekstow
to tez do genialnych nie naleza przy tekstach Grechuty, Turnaua lub
Daukszewicza to 'cudowny' hh wyglada jak nedzny belkot a ja belkotu
sluchac nie lubie i sadze ze ludzie sluchajacy czegos takiego jak hh maja
cos nie tak ze swoim gustem muzycznym.
-------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Jest bardziej ambitna niz hip hop, to trzeba przyznac. ** Blade... Ale jeden osiem l to nie jest hip hop; Jak dla mnie bardziej podchodzi pod disco polo. Przeciez... jesli w to się zmieni polski hh w najblizszym czasie, to szczerze- cieszę się, że przestałam słuchac tego rodzaju muzyki. |
||
Hefaj |
![]() ![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zależy jaki HH..
No tak , powiedział mistrzuniu ![]() ![]() Jeszcze tylko zacznij palić na stosie Hip-Hopowców , wielki inkwizytorze...blah. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Black_omen |
![]()
|
||
Hmm... co niektorych z mojego osiedla i szkoly to naprawde nadaja sie do spalenia. Swoja droga czy ja pisalem ze mi sei wszycy sluchajacy hh nie podobaja albo ze kto kolwiek? Uwazam tylko ze maja tylko cos nie tak z gustami palenia na stosie jeszcze nie bylo. Pewno teraz pytanie czemu palam tak niechecia do coniektorych hh. Otoz te wszystkie mega ziomy z mojego osiedla, szkoly i okolic ktore dadza w pierdol byle komu (przyklad moja kolezanka ktora zostala przez jednego zakapturzonego skopana) tylko dla zabawy. Jakos chyba na inna subkulture jak na h-h i drechy sie nie narzeka. Metale sa porownywani do satanistow i jakos osobiscie nie znam takowych ktorzy mieli by palic kotki niszczyc cmentarze itd. i to wszystko przez jakies pezpodstawne gadaniny ze sie ubieramy na czarno sluchamy takiej muzyki. Jakos jeszcze sie nie spotkalem z czyms takim aby grupa metali kogos skopala dla zabawy :\ Prosze rownierz zauwacyz ze nie mowie tutaj ze wszyscy metale sa dobzi (bo zdaza sie neiktore ulomy ale nie w skali maswoej) a skejci tudziez inny sa zli i brzydcy. -------------------- ![]() |
||
Bitter |
![]()
|
||||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
co do blade'a i hefaja - nie
off topicowac, to jest temat o muzyce. Basta. Coś nie tak, to są od tego
PM'y. Omen.
to zalezy, co uwazasz za muzyke ambitna, bo to juz zalezy od punktu widzenia.
tutaj zgodze sie tylko z tym ze gitarka i dla mnie nie ma zadnego porownania z kilkoma drapnięciami płyty i powtarzającymi się bitami. A co do tego o techno - techno to muzyka klubowa, która służy do tańczenia, nie do myślenia nad tekstami czy zachwycaniem się solówkami, nie? Nawet taki HH ma jakis tekst, a nie w kolko powtarzane 'Your my poiiiiiisooooon....!". Bo żeby było jasne, ja HH nie słucham i generalnie na prawdę nie przepadam za tą muzyką.
tu tez sie zgodze z pierwsza czescia, ale do nedznego belkotu. Omen, skoro jestes takim 'tru', zakladam, ze nie znasz HH na tyle, ile znasz metal. Bo w koncu 'tru' pluja na wszystko co nie jest metalem i generalnie taka jest regula. Sama plulam. Ble. Ale teraz juz dojrzalam troszeczke, na tyle, zeby zrozumiec, ze ograniczanie sie nie jest wcale takie dobre. Bo zeby nie bylo, sluchalam chyba wszystkich gatunkow metalu przez szmat czasu, teraz generalnie black metal i gotyk (arhgrgr kochane chory i wycie : D a w blacku ten grrrrooowl, miauk!), ale nie pluje na muzyke, ktorej nie lubie (bardzo nie lubie). Generalnie 'skejtow' i 'hiphopowcow' tez nie lubie. Tyle, ze na ulicach teraz 80% tych c00l ziOmOfF to banda pozerow, sluchajacych Tedego i Peji, ktorzy jak nie wszyscy wiedza, z tym 'true HH' nie maja zbyt wiele wspolnego, ktorzy szukaja okazji zeby napierdolic komus o ktorego subkulturze nic nie wiedza. Smutne, ale prawdziwe. I to jest naprawde niesprawiedliwe, oceniac kogos po tym, jakiej muzyki slucha i czy ma szerokie spodnie, kurwa (ze tak powiem;]). Bo ja poznalam ostatnio sporo metalów, ktorzy sa gorszymi debilami niz moi koledzy, ktorzy sluchaja Limp Bizkit i HH wlasnie. Niestety, metali blednie uwaza sie za ludzi 'wrazliwych, spokojnych i inteligentniejszych od ogolu', bo sa tacy metale, ale i sa tacy HHopow. Tolerancja jest podstawą, a widzę, że jej tu brakuje... No, sorry ze troszke ostro zareagowalam, ale ja przez jedna pozerke ktora jest wielka metalowa, taka 'tru', pół mojego miasta uwaza metal za shit, gowno i w ogole, tylko dlatego za ta klientka biega po korytarzu, krzyczy "Kocham Slayeraaaa Marlina Mansonaaaaa i pije krrrrreeew (bo pije --)!", jednym slowem afiszuje sie z metalem jak z jakas religia. Poznalam kilka osob ze szkoły tej dziewczyny, które jeżdzą po tym czego słucham, ale za kazdym razem slysze ze nie jestem taka zjebana debilka z dlugimi wlosami i czarna koszulka, ktorej chce sie wpierdolic i ze sa mile zaskoczeni, nawet od 'anty metali'. To mile jest : ] wiec peace i wiecej, kurwa, tolerancji! ;] ^^ V Bitt. -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
||||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:09 |