Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sistars to poprostu r'n'b na wysokim poziomie połaczone z soulem, hh i jazzem ... A Hania Stach? Liczyłam na to, że nagra coś ładnego, do posłuchania ... A tu totalna kicha :] -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a wiecie czego ja ostatnio nałogowo
słucham? Dwóch rzeczy.
a) głównego motywu ze Star Treka ^^ kocham ST ^^ ![]() pozatym polecam wszystkim Vivaldiego - gościu tworzył takie rzeczy że mała bania. Z tym że odrazu zastrzegam, że jak się go puści, to trzeba się na jego muzyce całkowicie skupić. Nic innego robić nie można. Najlepiej leżeć i zamknąć oczy. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam uważam, że Sistars ma poziom.
Dziewczyny z Sistars to nie jakieś głupie pipy co mają nasrane w głowie,
Sutra jest po prostu piękna, ciągle to śpiewam
![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
OMG, komu sie wolność słowa nie
podoba...
Dla mnie o niebo lepsze niż wszelkie sutry i inne tego typu utwory. Ponadto Maleńczuk miło mi się kojarzy z Homo Twistem - panie z Sistars ... no coz, pominmy to z czym sie moga kojarzyc. Dla mnie jeszcze jeden zespół który powstał na fali fascynacji czarną muzyką albo muzyką czarnych. Czyli z miejsca dno. pudelsi górą ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Do 'Wolności Słowa' nic nie mam,
całkiem fajny song XD Ale PUDELSów nie słucham jakoś specjalnie
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja lubie Pudelsow. Nie jestem jakas
wielka fanka, ale od czasu Konduktorki PKP kocham ich teledyski ='D Ach
ta Brit.
-------------------- |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
nie lubię maleńczuka. niektórzy ludzi
mówią, że dla nich ważna jest muzyka, a nie postawa ludzi którzy ją robią.
ja tak chyba nie potrafię. jak facet w programie na żywo jest naćpany, mróży
oczy i patrzy w bok, jak zwraca do gościa stojącego na przeciwko i mówi do
widzów w "szanownym amfiteatrze opolskim": niech spierdalają
, to mnie odrzuca.
empire- hymn zsrr? posłuchaj sobie lepiej polskiego w super wykonaniu edyty górniak ![]() Ten post był edytowany przez loonatyk: 30.05.2004 20:51 -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
szalonoki |
![]() ![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 07.02.2004 Skąd: Z nikąd.... ![]() |
wreszcie ktoś mądry... Maleńczuk to chała on mówi na nie śpiewa jak słyszę "ach RPszoę PAni" to mi się zbiera a jak slyszę "Wolność słowa" to poprostu żygam :/ -------------------- zmieniony na:"BUNTOWNIK"
|
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dla mnie Pudelsi robią wszystko żeby
zwrócić na siebie uwagę. swoimi piosenkami i teledyskami, które wyśmiewają
kogo się da. swoją ''innością'', która wcale nie jest taka
inna. swoim ''nic-mnie-nie-obchodzi-co-o-mnie-myślicie'',
które jest totalnie fałszywe. swoim poczuciem wyższości. ale ono może
wychodzi niechcący.
mówiłam już, że znajoma moich rodziców spotkała ich kiedyś w kawiarni czy barze przy stacji benzynowej. jest ładna i młoda, a oni byli w stanie delikatnej nieużywalności, więc coś tam do niej wołali. olała ich. wtedy jakby się z nietrzeźwości obudzili, zaczęli jej robić wyrzuty ''jak może nie znać Pudelsów''. żałosne. w ogóle Maleńczuk to dla mnie dno. wybranie go na jurora w Idolu było porażką totalną i zagrywką tylko po to, by przyciągnąć widzów. w końcu obiektywny nie jest ani trochę (wiem, że nie ma ludzi obiektywnych- ale są względnie sprawiedliwi, on tym nie grzeszy). a i jakimś wielkim znawcą chyba nie jest. zna się na tym co sam tworzy. jego muzyka, zachowanie itp. kompletnie mi nie podchodzą. myślę, że jakiś porządny wykonawca z poczuciem humoru powinien go sparodiować i napisać o nim wyśmiewającą go piosenkę. ciekawe co by zrobił. w każdym razie moim zdaniem dobrze, że go w Opolu wygwizdali. zasłużył sobie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
||
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mam ochote ci brzydko napisac "Pierd*l sie", ale jestem dobrze wychowana i nie napisze. Na jakiej zasadzie twierdzisz ze jestem glupia? Albo ktokolwiek inny? Bo moja opinia nie powiela sie z twoja? -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
napiszę za Ciebie ;> Pierdol się! szalonoki. ja tylko ukazuje emocje innych. i moje też ;> poza tym Maleńczuk śpiewa zajebiście i jest artystą w pełni tego słowa znaczeniu. tylko, że ćpa i mu odbija ;> ale to inna sprawa. |
||||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
śmieszy mnie na tym forum takie czepianie
się słówek, Elva. pomimo, że nie uważam Szalonookiego za człowieka piszącego
posty inteligentne... to powiedzenie ''wreszcie ktoś mądry''
już się utarło i jest stosowane nie tak bardzo dosłownie. wyluzuj ;]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
A ja sie czepam slowek i jestem
irytujaca chorela, ale wnerwiaja mnie takie, moze napisane bez pomyslunku,
stwierdzenia.
Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 30.05.2004 21:50 -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wreszcie ktoś napisał coś mądrego ;>
co do muzy to RATM znów. hehe ja do nich wracam co chwile. oni są dla mnie najważniejsi. |
Potti |
![]()
|
Elva.
ja też uważam, że Szalonooki nie grzeszy wysokim IQ, jak już powiedziałam. ale można mu zarzucić tysiące innych rzeczy- jak brak sensownych argumentów itp. a nie czepiać się słówek ;] (jak coś jeszcze to na PM) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
BlackOmen |
![]()
|
||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trzeba przyznac ze maja dobre kawalki ![]() A ja zadam tutaj jedno pytanko. Mianowicie potrzebuje japonskiego folku do sesji L5K ale nie mam nawet zielonego pojecia jak sie nazywaja jakies zespoly grajace ta muzykye albo jacys wielcy wykonawcy. Licze na wasza pomoc^^' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety widziałam dzisiaj na vivie
teledysk do piosenki The Reason w wykonaniu zespołu Hoobastank. Za zespołem
tym przepadam, za jego piosenkami tymbardziej. Lubie je za melodyjność, ale
nie słodkość, moc, ale nie darcie gardła i za to, że nigdy mi sie nie nudzą.
Niestety widziałam dzisiaj na vivie ich teledysk. Szkoda. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj Atina, ja też tak często miałem. hehe
raz też nawet z Hoobstankeim ;] tylko nie pamiętam czy z Out Of Control...
cholera nie pamiętam. uwielbiam muzyczke z NFS:U
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
co do Pudelsów to prawie w 100% zgadzam sie
z Potti ;]
a tak poza tym na teraz na Vivie jest wywiad z Mają Konarska, a zarazm potem ma byc jakis nowy klip Moonliht'a. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
NFS:U? A dla bardziej nie czających?
;>
Wiesz co mnie najbardziej wkurza? Że pojawił się teledysk i zaraz wokół będzie mnóstwo super-fanów? Tych którzy uwielbiają ten zespół... Zaczną wypisywać teksty typu "X rządzi..." "X jest najlepszym zespołem na świecie, a reszta to chała" blebleble i tak dalej... No, oki może i mi się najbrdziej podoba, ale takie kąpiele w fanatyzmie, gdy się słyszało jedną piosenkę, to nie tylko chała, ale i żenada... Ten post był edytowany przez Atina: 31.05.2004 22:17 -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tru masz racje. a tak NFS:U to Need For
Speed: Underground. taka gierka ;] ale muza jest świetna. Jerk i 'Sucked
In' na przykład.
|
BlackOmen |
![]()
|
||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jaka muzyka tacy fani :]] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
Atina |
![]()
|
Tjaa... raczej jaki kraj tacy fani...
:]
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
BlackOmen |
![]()
|
Ej no niektorzy niestety tacy sa ze
sluchaja byle czego :] Hmm... tak patrzac na to wszystko to procz mtv
classic zadnej stacji gdzie puszczaja muzyke nie ogladam ani slucham XD w
radiu tylko polska 1 i jak cos to wlasny zasob hehe ;]]]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Atina |
![]()
|
Jeśli tak to rozumiesz to się nie moge
zgodzić.
Moim zdaniem trafniejsze jest "jaka muzyka tacy fanatycy". Bo pisząc "jaka muzyka tacy fani" obrażasz mnie stawiajac na równi z wszelkiego rodzaju muzycznymi fanatykami. Fakt faktem, ze większości piosenek na vivie nie jestem w stanie słuchać, ale ciekawe piosenki się trafiają. Jedna na dziesięć, jedna na dwadzieścia, ale sie trafiają. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 08:32 |