Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
ja tez argumentowałem a poza tym nie mogę ci zakazać do mnie mówić :-) chodzi o to że jakoś nikt nie potrafił zaakceptować mojej wypowiedzi :-) no i ja się nie chę kłucić, mam szacunek do ludzi którzy słuchają innej muzyki ale mam też prawo wyraźić własne słowo... -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
yhym co to za bunt ?! poza tym polecam
piosenkę method mana z busta rhymesem. what's happenin'? świetny
teledysk
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Więc nie okazuj tego szacunku nazywajac
muzykę jakiej słuchają syfem, ok? Z góry dzięki. Pozdr.
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
to nie jest bunt - tylko wygłaszanie własnych przekonań i będe dalej twierdzić że za rok za 2 już nikt o Rasmusie pamiętać nie będzie (i o Evanes.. też) -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
..bo Evanescence nie jest takim zespołem,
który 'krzyczy' żeby o nim pamiętac. poza tym zapomną ci, którzy
karmią sie tylko i wyłącznie tym, co leci na Vivie i Mtv i na tej podstawie
budują swoje opinie o muzyce. bo czy nawet jesli faktycznie juz nigdy nie
usłyszymy zadnego ich teledysku, który osiągnie taki sukces jak osławione
"BMTL" to czy oznacza to , że juz nic nie robią? nie, oni po
prostu nakręcili kilka klipów, pewnie sporo zarobili, a teraz moga chciec
znowu zacząc grac tak jak kiedys, czyli wtedy gdy byli jeszcze naprawde mało
popularnym zespołem z pewną - nieliczną raczej - grupą fanów. a dla mnie
osobiście byłoby nawet lepiej gdyby w taki sposób zniknęli. bo w zasadzie
zaden z muzycznych kanałów pokroju Vivy nie jest dla mnie autorytetem w
dziedzinie muzyki, a nawet wręcz odwrotnie. jesli nie ma ich tam to ja sie
ciesze.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm... tak was czytam to... eh... to jasne
jak słońce, że za parę lat o danym zespole będą pamiętac tylko jego
prawdziwi fani. A ile ich będzie to już zależy... hm... syf, nie
wiem, ale moje stwierdzenie chłam było jakies bardziej perfinde, a nie
wywołało takiej burzy...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
i o to chodzi a nie trzeba być fanem hh żeby nie slyszeć Paktofnike albo Kaliber 44 bo te zespoły to poprostu legendy one nie zgarnęły kasę na jednej piosence... -------------------- |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Troszkę z innej beczki, ale tez
muzycznie....
Czy wiecie może jak to piosenka jest w reklamie kawy Tchibo?? tam gdzie daje jej pod filiżanką kawy pierścionek?? Konia z rzędem dla tego kto wie.... ![]() -------------------- ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz, ja nie wiem, ale moze ktoś inny
wie
![]() poza tym... jestem ciekawa czy wiecie, że 10 czerwca w Mega Clubie [Katowice] trase koncertową po Polsce rozpoczyna Anathema. inne miasta w których mają grac to; Wrocław, Bydgoszcz [Bren :] i Szczecin. hm co ja jeszcze miałam napisac.. ah. w najnowszym "Teraz Rocku" jest dosc ciekawy wywiad z Nightwish'em [a konkretnie z klawiszowcem Toumasem Holopainenem i gitarzystą Erno Vourinenem / uff, mam nadzieje, ze dobrze napisałam ;]. oraz z moją kochaną Comą ![]() heh, własnie sobie przeglądam rozmowe ze Slipknotem i prze chwia kompletnie zwaliła mnie z nóg wypowiedź jednego z członków zespołu. to ja moze zacytuję.. ^^ - Dlaczego nazywacie ich [fanów] larwy, robaki? Bo jesteśmy jak rana, a ludzie żywią sie nami. Kiedy gramy, fani pod sceną wyglądają jak robaki na kawałku gnijącego mięsa. [...] Kiedy na nich patrzymy wyglądają jak rojące sie larwy. Ten post był edytowany przez Kira: 02.06.2004 22:52 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehe, Coma jest dobra. byleby nie
skończyli, jak Blue Cafe, bo jest to prawdopodobne. żeby nie zmienili stylu.
ale Rogucki ze swoim głosem rulez ;>
a ja wciąż słucham najnowszej płytki Łony. ma niesamowite teksty, i podkłady szczególnie 'ten taki, chujowy z gitarą' ;> o Radiu, które uratuje polski hip hop, o tym, że 'szłem do Aniu', o tym, że 'polifoniczny dzwonek może ludzi uszczęśliwiać ';P polecam nawet tym, którzy polskiego hip hopu nie lubią. śweitne płyta. |
Kira |
![]()
|
voldius,
a mi sie wydaje, ze Coma jest własnie takim zespołem, który bez względu na to co by sie działo będzie podążał wyznaczona przez siebie muzyczną scieżką. tak jak np. Myslovitz. no po prostu wierze w chłopaków =) a tak poza tym to juz od około tygodnia słucham nieprzerwanie "Wolfheart" Moonspell'a [pozdrowienia dla Psychopatki :]. wow, to jest naprawdę niesamowity album. uraczył me serce niespotykaną dawką mroku i piękna ^^ juz po raz kolejny przekonałam sie, że muzycy tworzący Moonspell to naprawdę wielka klasa. sama okładka jest juz niesamowita, rzuca sie w oczy ze 100 i po prostu nie mozna przejsc obok niej obojętnie ^^ w ogóle cała oprawa graficzna jest piękna. ta płyta to skrzyżowanie cięzaru i melodii, powiewu ciemnosci i niepokoju. fantastyczny wokal wzmacnia i dodaje energii muzyce. no i najwazniejsze, KLIMAT. bardzo klimatyczna płyta. wydaje mi sie, ze opisywanie pojedynczo utworów nie ma najmniejszego sensu, bo płyta jest jedną, spójna całością, dlatego trzeba posłuchac jej od początku do konca. dodam tylko, ze tutaj nie ma utworów, które zasługuja na miano złych czy przeciętnych. wrecz przeciwnie, sa wyłączenie b. dobre, a niekiedy nawet genialne. zakochałam sie w tej płycie. bo potrafi wprowadzic w taki piękny trans, zahipnotyzowac po prostu. jest ciężka i męska. i wydaje mi sie, ze nalezy do tych, których nie nalezy słuchac przy swietle słonecznym, bo wówczas traci swoj klimat ^^ najlepiej jako pore dnia słuchania wybrac wieczór, i nie zapmniec o zasłonieńciu okien i wyłączeniu światła =) ocena - 10/10 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mi się wydaje, że Coma nie lubi chodzić na
kompromisy jeśli chodzi o to co tworzą. nie kreują się na nic specjalnie,
póki co. najwyższą wartością w świecie show biznesu (polskiego, ale jednak
[
![]() (coprawda ostatnio zagościli w ''pop liście'', ale to znowu nie żadna zbrodnia) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
||
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co to? Jakieś zespoły h**chłamowe? XD... A mnie do cholery znowu ominą koncert Metallicy, a mój kumpel był i mówił, że dużo starych kawałków grali... eh... na szczescie zapowiedzieli, że za rok wpadają do Poland znowu ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
Ty weź zastanów się co piszesz. pokazałeś swój zajebisty poziom. nie wiem co ma znaczyć to 'XD', ale jeżeli sobie żartowałeś, to jesteś mało śmieszny. |
||||
MisieK |
![]()
|
Ja nie zartuje... poprostu jakoś dziwmie mi
zabrzmiał tekst pod tytułem "nie trzeba być fanem hhopu żeby wiedzieć
co to jest Kaliber 44 i Paktofonika..." ja nie jestem i nie wiem... a
HH zawsze nazywam H**chałamem...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Jak to za rok? Jak to za rok?? *_* ty mówić serio? boziu, toby było coś...bo ja się na ten koncert zbierałam od marca, ale nie wypaliło...damn ![]() |
||
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
nie nazwywaj czegoś chłamem, jeżeli nie wiesz co to jest. ja Ci niczego tłumaczyć nie będę, bo nie mam ani ochoty, ani siły, ani nic nikomu do głowy wbijać nie będę. |
||
MisieK |
![]()
|
Ja mówić serio... najzupełniej serio...
kumpel był i wie... (i złapał przy okazji kostkę, Jamesa(fuksiarz...))
MisieK |
![]()
|
voldius... nasłuchałem się za dużo hh w
sowoim życiu(niestety), żeby nie zanć swojego wroga... a mówię co myśle... i
nikt mi nie zabroni...
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale wiesz co to jest K44 i Paktofonika
?! nie no to kurwa mi nie mów.
|
MisieK |
![]()
|
Jeśli chodzi o Kaliber 44, to to chyba ten
autor bardzo ambitnych tekstów typu "Gruby czarny kot przebiegł drogę,
a ch** mu w dupę 13-ego w piątek..." czyż nie? poprostu zajebiste...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
założę się, że wymienię Ci tekst jakiegoś
zespołu, którego Ty słuchasz, który będzie mocno pojebany. i też powiem, że
jest zajebisty. a znasz coś oprócz 'kota' ?
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ano, ja chciałam w sumie iść, ale jak zobaczyłam cene biletu - 60zł - to mi się w sumie odechciało;> poza tym, grają w okropnym miejscu, gdzie już nikt nigdy grac nie powinnien, a zwłaszcza Zespół z klimatów rockowych.... -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
MisieK |
![]()
|
wiesz, po tym ambitnym tekscie o kocie
niechciałbym słyszec nic więcej... ale niestety coś tam słyszałem ale już
nie pamiętam... a ciekawe... wymień jakiś...
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no to Ty cfaniaczku podaj zespoliki,
których słuchasz. tylko bez wyjątków. poza tym ten kawałek był nagrany na
jaja.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 13:04 |