Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no słowa to czasami sa zbedne. Czym
byłby Moonlight bez Maji, albo Nightwish bez Tarji...
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
||||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to zaszpanuj i napisz Psycho święte słowa odnosnie tekstow. Tylko ze w Dargaardzie czesc Misiek z Toba nie bedzie zbytniego problemu ;] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czym byłaby muzyka bez wokalu Maxa
Cavalery... oj czym...
BlackOmen ... nie byłbyłm tego taki pewien... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
moze chodzi po prostu o to, ze praktycznie kazdy metalowy wokalista na pierwszy rzut oka [ucha? ;] wydaje sie wydawac z siebie takie dźwieki.. to fakt, ze baardzo czesto trudno cokolwiek zrozumiec ze słuchu i trzeba siegac po slowo pisane =) ale jak wczesniej napisałam, ja nie wyobrazam sobie słuchania muzyki bez rozumienia tekstu. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Kira, chyba wydobyłas sens tego co myslałam.
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No większość... chyba mi nie powiesz że
G'n'R mają wokal typu bleee... albo Black Sabbath...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
widze że mnie ciekawa dyskusja ominęła
voldius - Every Time I Die tytuł tak samo wyrwany z tekstu, jak Hate Me albo You're Better Off Dead ![]() a co do tego blaaaa! - jak pierwszy raz zasłyszałem gdiześ Carpathian Forest to rzeczywiście - blaaaaa! bleee! -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
No dobra moze oni akurat mają anielskie
głosiki XD
FREE percy! ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Child, zgadzam się =)
a 'ble' [dosłownie 'ble' ;] to czesty motyw u Kredek. na "From the Cradle to Enslave" co chwilę Dani wydaje z siebie takie 'ble' własnie =) kurcze, temat odzywa ^^ jeah! ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Moja dzielna kuzynka wytoczyla dzis wojne
chlopakowi z mojej klasy (ktorego notabene nie znosze). Ten Fred Flinston
dosc dziwnie wyrazil sie o wokalu Serja, okreslil je jako 'charczenie
nie do wytrzymania'. A ze Asia jest delikatna to sie lekko wpienila.
Dala mu wyklad (ma dziewczyna gadane ^^") o tekstach w muzyce rockowej,
metalowej, czy jeszcze tam innej i rozkazala mi przetlumaczyc moje ulubione
teksty. No a ze ma gadane to tlumacze..
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
No BLE jest z Kredkach chociarz w kliku
Slayerach tez jest BLEEEE! =P a w Gunsach nie widzialem jakos tego ble
;PP
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
Też się zgodzę
![]() Danio dobry jest, ostatnią płytkę maja wyczesaną ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
hey, a w którym Slayerze jest Blee? Ja
mam God Hate's Us All i jakoś nie ma tam rzeczonego bleeee =P
a pozatym i tak Iron Maiden rządzi =P -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Kira |
![]()
|
MiesieK, mówisz powaznie czy
ironizujesz?
bo jesli nie, to... Boze, pierwszy raz w życiu chyba spotkałam kogos, kto nie twierdzi, ze CoF to kicz i tandeta! szok. powaznie. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Vilanda |
![]()
|
Tak, tak.
UP THE IRONS! -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
||
Seven faces? New Faith? Tam sa 2 ble bo inne to przeciagniecia wyrazow =P -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
MisieK |
![]()
|
CoF, jest bardzo dobrym zespołem, chwała
Danio(mojej koleżance jeszcze z czasów kiedy przesiadywałem na czacie
wp.pl), że nauczyła mnie słuchac tego zespołu... Kira i tym sposbem jest nas
dwoje...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
w New Faith?! I Seven Faces?! OD
- KIE - DY?!
podaj mi dokładny czas w sekundach =P mam przed sobą płytkę to odpalę i sprawdzę =))) no i pewnie że Up the Irons! ^^ why, tell me why I have to be a powerslave... I don't wanna die, I'm a god, why can't I live on? ^^ -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Kira |
![]()
|
MisieK,
chociaz w jednym / na razie / sie zgadzamy hyhy =) osobiscie wydaje mi sie, ze Kredki nie sa dla kazdego. takiej muzyki mogą słuchac i zachwycac sie nią tylko ludzie, którzy hmm... maja po prostu dosc specyficzne podejscie do sztuki, a w samej muzyce poszukują tez czegos co jest nieco inne niz to, co prezentuje większosc artysów. bo trzeba przyznac, ze z podobnym podejściem do tworzenia muzyki nie mozna spotkac sie u zbyt wielu zespołów. takie moje przemyslanie na ten temat. /mówie teraz w 100% o muzyce, nie o imagu, Psycho i inni =) / a od jakiegos czasu moim łokmenem całkowicie zawładnął Moonspell. Alma Mater i Erotic Alchemy 'wymiatają' i wywalają z trampek [pozdrowienia dla Bitter :P jak wszystkich pozdrawiam to wszystkich :]. a jeszcze wracajac do temtu 'ble'. nie wydaje Wam sie, ze duza liczba wokalistów wydaje z siebie tez cos na kształ zwierzęcego ryku; GRRRRRRRAAAHHHHH lol. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
Mnei metalem zarazili kumplowie z kolka
teatralnego 2 lata taemu w wakacje zaczalem zdobywac zespoly np. od kumpla
na obozie.
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
BlackOmen |
![]()
|
||
faith przedluzanie 'yeah new faaaaaaaaaaaaaith!' a seven faces? 23sekunda ;] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
MisieK |
![]()
|
Co do imagu Daniego... w którymś tam
numerze MetalHammera był na okładzce. Ciekawie wyglądał...żyleta w ustach i
jak zawsze bladotrupia twarz... kupiłem sobie gazetkę i akurat była u nas
moja prababcia(kobieta wiekowa[90 latek]) no i jak żuciłem na stół w kuchni
gazetą chcęc wyjąć coś z lodówki do pożarcia... moja prababcia spostrzegła
Daniego i nie wiedzieć czemu zrobiła znak krzyza palcami nad jego licem...
i zaczeła się modlić... eh ci katolicy....
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
napisałem właśnie, że tylko pdałem
przykład i że nie mam nic do CoB. restecpa ;>
|
BlackOmen |
![]()
|
Wszyscy Ci blackowi wygladaja kosmicznei
nietylko Dani z metalowymi pazurkami i soczewkami. Nie sadzicie ze Manson to
nedzna podrobka Filtha? :]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
ja tam mam powazniejsze problemy niz
dyskutowanie nad image'em jakis facetow ze zrytym betretem. Wole
posluchac Anathemy ;>
-------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 20:07 |