Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
MisieK |
![]()
|
||
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
- kicha... ale swoje zdanie masz, to
się liczy...
A co do zmiany stylów... wkurza mnie to... jedna tak z mojej szkoły, chodziła przez półtora roku na czarno z ćwiekami i w ogóle... a tu nagle jak tylko w połowie 2 klasy zmieniła klasę, to już, zielony albo rużowy ciuszek... techniawka... wr... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
MisieK czy my nie chodzilismy czasem razem
do szkoly? =P Bo tak czytam czytam i mi sie wydaje dziwnie znajome.
W kazdym razie co do wlosow to mam kumpla 'metala', ktory nawet po umyciu mial tluste (teraz nie ma bo ma dredy =D) -------------------- |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
jaka kicha, facet _-_"
pozatym i tak Ride The Lightning rocks =P Elva - to jak on je mył? -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No normalnie XD Szamponik, woda i te rzeczy. A one i tak zawsze wygladaly na tluste.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czepiacie się... ja od dwóch lat walczę z
łupierzem... i nic, a myję co dziennie.. nawt nizoral nie pomaga... normalna
kicha... nie wiem... ta Metallica po Loadzie to już nie ta sama co przed
Loadem... przedtem była geniala... teraz jest ... przeciątna, chodź St.Anger
już jest lepsze...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ouuuuuh yess. Agree. I jeszcze 'Metallica' ^^ Misiek, a co Load'em? wg mnie płytka niczego sobie, zwłaszcza 'Mama said', "bleeding me', kilka innych. A na Re-load fajne jest 'the memory remains' i 'the unforgiven 2' na kazdej znajdzie sie cos fajnego. |
||
MisieK |
![]()
|
Nie nie nie i jeszcze raz nie... to co się
dzieje z Metallicą od Loada, przechodzi wszelkie pojącie, jak można grać tak
dobrze i tak się zje... zepsuć. Horrible...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej ja sie tam lupiezu jakos wyzbylem =P ale myje glowe "Head And Shoulders" ja mam jedyny problem to suche wlosy. Stosuje odzywki i jajo =P efff... i duzo mi sie wyrywa podczas czesania ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
MisieK |
![]()
|
Hehe... mi nawet H&S, Nizoral i jakiś
niemecki wynalazek nie pomogły... ale my tu o muzyce a nie o łupierzu mamy
gdać...
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Skoro już zeszliście na
włosy...
![]() Codziennie to chyba troche za często, raczej chyba nie powinno sie myć włosów codziennie no chyba że szamponem do częstego stosowania ![]() W wakacje robie sobie dready!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Dredy
![]() A wracając do muzyki... ostatnio jakoś zacząłe sluchac klasyków... szczególnie G'n'R. Z ich twórczości szczególnie lubię November Rain... a moim skromnym zdaniem ostatnie dwie minuty to najlepsza końcówka w historii muzyki... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no cóż. jak dla mnie w NR jest cjedna z
najlepszych solówek. no może poza Master'em
![]() |
MisieK |
![]()
|
Ale to gitarzysta G'n'R został 3 po
Hendrixie i Santanie gitarzystą wszechczasów
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no świetny jest. Slash ;> Hendrix też
wypasik
![]() |
MisieK |
![]()
|
I pomyśli co by było gdyby oni wszyscy
zagrali razem... a 4 był gitarek ze Slayerka... jak mu tam...?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oi, tego nie pamiętam. no ładnie by było.
ale i tak najlepszy jest Zakk Wylde. bez dwóch zdań.
|
MisieK |
![]()
|
Jazda na maxa by była... ale to nie
możliwe... jak Hendrix umierał Slash dopiero co zaczynał chodzić...
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Ja Guns'n Roses nie lubię ale to chyba
dlatego żelubię Nirvane (wtajemniczeni napewno iwedzą o co chodzi)
A wracając do włosów XD ja myje codzinnie ale ma tluste a pni doktur mówi że to daletego że dorastam a łupież miałem ale 1 miesiąc z Nizoralem (kryptoreklama) i łupież zniknął SERIO!!! -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Ja lubię i nirvanę, i (bardziej)
G'n'R... nie wiem co to ma do rzeczy, bez obrazy ale to jakieś
idotyczne wymysły...
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
lol buntownik, czym się chwalić. ej ej, mam łupież. a poza tym, cośtam pamiętam między G'n'R, a Nirvaną |
||
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
czytałeś książkę "Bądź jaki
bądź-Historia Nirvany" ?? zacytuje ci kawałek tekstu
"Na początku 1992 Nirvana dostałe propzycję na wspólną trasę koncertową z Guns'n Roses. Odpowiedź była natychmiastowa WOLIMY ŚMIERĆ NIŻ TRASĘ Z GUNS'N ROSES" i co ty na to?? -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no właśnie o to mi chodziło. czekam teraz na muzykę, z gierki Driv3r ;> fajna będzie. |
||
MisieK |
![]()
|
A co ma tekst z ksiazki do ludzkich dustów
muzycznych... Kurt mógł sobie uważać jak chce... ale czy jesteście aż tak
owładnięci manią żeby nie mieć własnego zdania.... to dopiero jest
idiotyzm...
BUNTOWINIK |
![]()
|
Nie tylko ta wypowiedz jakos zadziała na
moja podsiwadomosc
![]() november rain i ta co na teledysku jest slub XD oby dwie sa moim zdaniem za slabe za wolne, A kyrta daże szacunkiem -------------------- |
MisieK |
![]()
|
to jest ta sama piosenka...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 01:01 |