Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
kyrta, Ty kyrta. fanie Nirvany. BUNTOWiNIKU. zajebisty błąd w nicku. i november rain jest ze ślube, na teledysku. |
||
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
boże za szybko pisze
![]() R.e.m the white stripes, ac/dc, iron maiden, soundgarden, piotrus pan, c.k.o.d, -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
taa... fanie.
a co znasz striepsów, rem, soundgardenu i ckod ? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez szybko pisze... i jakos bez
błędów... wiesz? a wiek nie usprawiedliwia... moja sisorta misze szybciej od
mnie a ma 13 lat i co? i nie śmiej się głupio bo to tragicznie nie
śmieszne(i nie chodzi mi o pisanie)...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
soundgarden - black hole sun
r.e.m - it's the end of the world as we know it the white stripies - seven nation army c.k.o.d - mamy butelki z benzyna i kamienie oczywiscie to tylko przyklady -------------------- |
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
teraz mi zaczniesz robic wyklady ze twoja siostra to ze ty tamto, JA ROBIĘ BŁĘDY I NIE OBCHODZI MNIE CO UMIE TWOJA SIOSTRA, ALBO TY... P.S nie odbiegajmy od tematu i wrocmy do konwersacji o muzyce -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mnie tez moja siostra ne obchodzi... chodzi
mi o goopie usprawiedliwienia...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
to nie bylo usprawidliwienie bo
usprawiedliwaic moglbym sie tekstami w stylu "y jest blisko u
nanan" a nie "mam jeszcze czas zeby uczyc sie pisac"
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
eh... no comment.. to o czym my tu... a
zespoły wyzej wymienione znam, aczkolwiek wole coś innego...
BUNTOWINIK |
![]()
|
a jakie są wasze ulubione klipy?? mi
najbardziej podoba się klip do Heart-Shaped Box, a inne Soundgarden - Black
Hole Sun. Weird Al Yankovich - Smells like nirvana, Sytsem of a down-
boom
Nie odpowiadac lepiej zorbie oddzielny temat Ten post był edytowany przez BUNTOWINIK: 05.06.2004 20:21 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Klipy... hm... mało oglądam klipów... ale
podobają mi się Behemotha... ten brutalizm i klimat...
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
lubi tu ktoś The Gathering?
ja dopiero dziś poznałam.... i pluję sobie w twarz, że tak późno... słucham kilkunastu piosenek i mnie w krzesło wbija;P od kilku miesięcy żaden nowopoznany Zespol nie wywarł na mnie takiego wrażenia... ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brenda, ja poprosze o jakieś namiary na
ten zespół skoro taki dobry ;]
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no Gathering jest niesamoiwty. świetny. bardzo mi się podobał, chociaż tylko trochę słyszałem. tyle co słyszałem, to polecam. |
||
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
http://gathering.galileo.com.pl/ -> to Ich polska strona, można kilka mp3 ściągnąć, a poza tym, na kaziee jest sporo. a właśnie, Lilly, przesłuchałaś Horridę? jak tak, to jak wrazenia? ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ktoś nareszcie wspomniał o REM..
Buntowniku, chwała Ci za to! [:
mój pierwszy ulubiony zespół... ahh, az łezka sie w oku kręci, naprawdę ;] i choc juz nie upajam sie tak jak dawniej słuchajac tych piosenek, to w dalszym ciągu sa mi bardzo bliskie. i zreszta chyba zawsze tak bedzie. pesymistyczny nastrój, cała gama odcieni smutku, zadumy, melancholii, brak skocznych piosenek, niebywała spójność tekstów, prowokujących do myslenia i zadawania pytan. to 'rzeczy' które kocham w tym zespole. klimatyczny, niesamowity, magiczny i w ogóle jedyny w swoim rodzaju - po prostu z dusza. New Test Leper, E-Bow The Letter, At My Most Beautiful, Losing My Religion i wiele, wieeele innych, naprawde wspaniałaych. Guns'n'Roses. bardzo lubie. w sumie jest w tym zespole cos fajnego, cos fajnego co tkwi w utworach. jakas taka lekkosc, a jednoczesie energia, swiezość, które chwytają za serce. mozna sie zakochac. hmm i klimat. w zasadzie nie wiem dlaczego tak bardzo podoba mi sie ta muzyka, nie potrafie tego wyjaśnic, ubrac w słowa, ale naprawde ma w sobie cos co mnie przyciąga i 'zaczarowuje' za kazdym razem, gdy słucham. kogos moze dziwic moje podejscie do tego zespołu, po tym co Axl powiedział o Polakach, no ale cóz... wolnosc słowa [?]. *zakłada słuchawki i wraca do słuchania Moonspell'a* Ten post był edytowany przez Kira: 05.06.2004 22:47 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja zawsze kochalam piosenki REM'a,
tylko (az wstyd sie przyznac) dokladnie nie wiedzialam czyje te piesni sa.
Dzis bylam w sklepie muzycznym ktory sie zwie Mega Cd - Jest cos Bad Religion? - Nie ma. - A REM? - Tez nie. - A Metallica Ride the lighting? Mam kasete, ale niezbyt wygodna, jesli chodzi o moj sprzet.. - Lezala jedna z rok, tydzien temu sprzedana. - No to moze Soil..? - Nie ma. - A Dezerter? - Niestety tez nie. I jak ja mam kupowac oryginalne, co? -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
w takim razie zachęcam do odwiedzenia tej strony =) tu
mozna znaleźc dosłownie wszystko. i - co najważniejsze - wcale nie jest tak
drogo
![]() a REM rlz! ;] sorry, musiałam to napisac :] Ten post był edytowany przez Kira: 05.06.2004 22:57 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
muzyka:
cała muza ze Snatchu. no i House of the Rising Sun, Animalsów. świetne, niezapomniane. |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Ja słucham głównie rocka moje ulubione
zespoły
zagraniczne: Nirvana, Sex Pistols (klasyka punk rocka), AC/DC i Black Sabbat (hard rock), Guns N'Roses, Aerosmith. Starsze kawałki T.Love i Wilków (większości nowych nie trawie), jeszcze z polskich zespołów może być Hey. Ze spokojniejszych R.E.M. U2 The Craberrie. Ostatnio za sprawą taty często sięgam po klasyke rocka (Led Zeppelin, Deep Purple). Jest tego mnóstwo ale jak narazie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Jak na razie jedynym zespołem, który mi w 100% odpowiada jest Nirvana. Ale jeszcze wszystko przede mną, ciągle odkrywam nowe zespoły, brzmienia. Co do sporu Guns N'Roses z Nirvaną to po prostu Kurt uważał Guns'ów za zespół komercyjny i odrzucił propozycje wspólnej trasy koncertowej. Może i zespół komercyjny ale te ich koncerty... eh niezłe widowisko ![]() -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja lubie i gunsow i nirvane
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
franko |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 03.01.2004 Skąd: KsIęŻyC ![]() |
No ja teraz czekam na nową płytkę
Dezertera - Nielegalny zabójca czasu, mam nadzieję że będzie lepsza od
poprzedniej. Słucha tu ktoś jeszcze tej kapeli ?
-------------------- "Za pierwszym razem to nie było łatwe,
ręka lekko drżała i chciało się rzygać Za pierwszym razem ucierpiały oczy chociaż uszy i nos też musiały wiele znieść" mój blog: jabolpunk.eblog.pl |
BUNTOWINIK |
![]()
|
A zancie kogoś kto powiedział że
Smells Like Teen Spirit to wiocha?? ja nie nawet mój kumpel który słucha
2paca lubi Smells Like Teen Spirit ,a widowisko na konceratch??? odsyłam do
Iron Maiden
KaRoLiNa trafiłaś w mój gust bo lubię prawie wszysko co powiedziałaś Ten post był edytowany przez BUNTOWINIK: 06.06.2004 16:08 -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
znam takich ludzi. czemu nie mogą tak mówić ? |
||
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Bo to nie jest tru. Jak BuNtOwNiK tak nie
myśli, inni też nie mogą ??
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 02:21 |