Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
nie chodzi o to tylko chodzi o to ze
ta piosenka jest super mega boska i i w zyciu spotkalem moze z 3-4 osoby
ktore powiedziały ze to syf, nie zabornie wam wyrazac wlasnej opinii bo
wtedy to forum nie mialo by szans istniec
Ten post był edytowany przez BUNTOWINIK: 06.06.2004 21:28 -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ej ta piosenka nie jest super mega boska. może jest bardzo fajna elodyjna itp. mi się tam jakoś tak super mega bosko nie podoba. |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eh.. BUNTOWINIK.... znam kilka osób które
tak uważają...
G'n'R... już wcześniej mówiłem... November Rain... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
voldius to była czysta prowokacja
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakoś w to nie wierzę
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
tia moja kolezanka sie emocjonowala ze
wszyscy na teledysku maja trampki =P
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Byłem wczoraj na Myslovitz, grali z
okazji dnia Chorzowa. Wcześniej jakoś ich nie doceniałem. Chłopaki dali
świetny koncert, mimo że była to impreza plenerowa, gdzie przychodzili różni
ludzie, nie koniecznie fani.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Gdzieś słyszałam (informacja niepewna)
że podczas festiwalu dialogu czterech kultur w Łodzi ma się odbyć koncert
Scorpins'ów. Ktoś się wybiera? Bo ja jażeli takowy koncert się odbędzie
to ide na 100%.
A co do smells like teen spirit to sam Cobain twierdził że zbytnio mu się niepodoba bo jest zerżnięty z The Pixies. Coż to czy komuś się podoba czy nie to sprawa gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja sama wole mniej znane utwory z repertuaru Nirvany. -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
lato nadeszło, przerzuciłam się na klimat
bujający (--> jedna płyta ;>). sistars. niby takie nowoczesne nie w
moim stylu ale podoba się. bardzo nawet. płyta godna polecenia - ciepłe
czyste głosy siostrzyczek, melodyjne kompozycje. pierwsze nagrania tak nie
bardzo (teksty mi się nie podobają). potem zespolik wyraźnie rozwija się.
kompozycje po angielsku najlepsze moim zdaniem --> właśnie najbradziej
ten ciepły klimat ujmuje. żeby nie powiedzieć kołysankowy, nie wiem jak
określić go.
-------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
MistrzPrażonejKukurydzy |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 07.06.2004 Skąd: Tarnów ![]() |
Oczywiscie S.O.A.D , Kredki, Ironi, G`n`R, i wiele innych
![]() ![]() -------------------- ![]() HAVE NO FEAR..POPCORN IS NEAR |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
no, rzeczywiście ciekawe dopełnienie, nie da sie ukryc >=)
a ja sobie dzisiaj zamówiłam "Midian" CoF i "Deliverance" Opeth'a. i czekam az mi przyślą. mam nadzieje, ze to nie potrwa zbyt długo ;] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
Ja zamówiłam w marcu parę płytek których
nie można kupić w Polsce, i musiałam czekać na nie 3 miesiące poczym okazało
się że "nakłady w magazynach firm zostały chwilowo wyczerpane" i
będe musiała jeszcze TROCHĘ poczekać
![]() ![]() -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Scissor Sisters- Take Your Mama. hehe
teledysk jest śmieszny. a piosenka bardzo mi się spodobała. wpada w ucho,
bardzo przyjemna a nie jakieś naciągane dysko.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja odkopalem pyte Grechuty i sobie slucham
![]() ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No patrz, u mnie tez burza =)
Mialam ochote zamowic sobie plyte Soila ale stwierdzilam, ze nie stac mnie na taki jednorazowy wydatek. W koncu kasy sie na ulicy nie znajduje, a w rachunkach mozna sie utopic. I jeszcze raz pytam; jak tu kupowac oryginalne plyty? -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Zapraszamy do kilkniecia w mojm podpis i
poczytanie postow kruffki
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Tak tak, Ewa sledzila, Ewa wie. No ale czego
ja mam sluchac, skoro coraz ciasniej zaciskam pasa? Nie moge wywalac kasy na
plyty.
-------------------- |
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Ha, a ja sobie kupiłam wczoraj nową płytę
Nightwish:] (normalnie 6 egzemplarzy w empiku mieli
![]() Orkiestra jest git, chociaż w niektórych momentach wydaje mi się, że aż przedobrzyli ![]() ![]() ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ech.. wez mi nie mow... co sie z
Nightwishem stalo przeciez teraz... ten Nemo... ech... i ten teledysk...
nie, brak mi słów.
-------------------- ![]() yeah. |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja też chcę nowego Nightwisha!
ale, cholera, 70zł.... skąd ja tyle wezmę ;> -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Te ceny powalają. Płyty mojego ulubinego
zespołu kosztują 60 zł :/
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a potem się dziwią, że ludzie ściągają
mp3 albo kupują płyty na stadionach....... :>
hm, ja się ostatnimi czasy zawiodłam na wszelkich nowych płytach... na "Bimbo" Virgin - bo pierwsza płyta była wg mnie niezła... i na "Audio 136" Moonlightu.... i tu wielka, wielka szkoda..... ;/ ale tych dzieł, które jakis czas temu stworzyli, nikt mi nie odbierze,o!;D boję sie nowego Nightwisha... -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Brend, ja jestem ich wierną fanką i z
bólem - odradzam.
-------------------- ![]() yeah. |
BlackOmen |
![]()
|
Nie lubie Nightwisha i naprawde gotyk dla
mnei do Dargard i Hagard =P
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja Nightwish'a nawet lubie, ale bez
szalenstw. w sumie to moze byc, ale wolę cos bardziej klimatyczngo.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 06:02 |