Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Marian |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 17.08.2003 ![]() |
Nightwish nie wiem nie podchodzi mi!
Wogóle mi gotyk nie podchodzi jako taki! Kobiety spiewajace dosc wysoko,
w tle jakas orkiestra i oczywiscie gitary!!! No nie czuje
niesmaczek!! Sam gram na gitarze ale nie wiemtego strawic nie
moge!! Dla fanów Kravitza mogę polecić "Baptism" jego
najnowszy krążek! Powiem szczeże że w porównaniu do "5" to
"Baptism" sie kryje ale też ma coś w sobie to chyba te brzmienia
a'la soul lat '70! Kocham taką muzykę!
![]() -------------------- Warm, warmer, DISCO!! :D:D:D:D
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Człwoieku, mam propozycję nie do
odrzucenia - zamiast dwóch wykrzykników stawiaj jeden, a zamiast jednego -
kropkę.
-------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Ej... sluchajcie sobie stare wydawnia
Nightwisha... ale nowego nie tykacjie, nie warto... zaprawde. Wczoraj mi
kolezanka przyniosla i moje wrazenia sa raczej... negatywne. No... churki w
kilku fragmentach robia dobre wrazenie, a poza tym to mało klimatu...
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja sobie puściłem właśnie Children of
Bodom i mi dobrze ^^
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
||
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
komercja. Niestety. -------------------- ![]() yeah. |
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
O, a ja od wczoraj mam caaalusienka
dyskografie 1983-2002 Bad Religion i palam szczesciem. Szkoda, ze wczesniej
nie zaczelam, bo poznanie tego wszystkiego zajmie mi kawal czasu. Zaczynam
od tego, co juz w miare znam, czyli The New America i szalenie mi sie
podoba. 'I love my computer' =D
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
no prosze.. a muzycy Nightiwsh'a
mówią, ze każda ich płyta jest lepsza od poprzedniej i ze "Once"
tylko potwierdza tę regułę :>
a ja ostatnio choruje na Katatonię :] mmm Brave Murder Day.. mmmm wspaniałe. rozbudowana, niebanalna muzyka, z pierwiastkiem tajemniczości. ma mnóstwo do przekazania. po prostu płynie sie z nią.. jest piękna, ale smutna i przygnębiająca zarazem. a teksty... z pozoru proste i banalne, ale własnie ta prostota nadaje im hmm niezwykłości; słowa sa wspaniale dobierane i w ogóle czuje sie, ze płyną z głębi serca. a tak poza tym to nigdzie nie moge znaleźć pierwszej płytki [tj. kasety ;] CoB i jest mi bardzo smutno z tego powodu ![]() dobra, ssspadam sie uczyc fizyki _-_ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kira dla ciebie =)
SW 1 SW 2 SW 3 kaset tam jednak nie uświadczysz, za to ceny powalają... aha - ostatni adres i inne płyty wykonawcy hie hie ;] a jednak kaseta się znalazła ![]() SW 4 Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 15.06.2004 18:05 -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Child, tx :]
hehe, znalazłam niedawno 'świetny' artykuł, przeczytajcie. ubaw gwarantowany na 101% : P -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie za ma co ;]
a artykul mnie zasmucił - nie zostanę ghotmanem II stopnia bo nie wiem gdzie jest Bolków ani nie wiem, gdzie dostać kasety Antosia Szprychy. I stopnia też pewnie nie bo do cmentarza/ruin mam cholernie daleko od domu ;( a tak do ghoticu - piękny błąd. i piękni owy ghotich wygląda na bluzkach które noszą dziewczyny, dla których Evanescence to tru-ghotic z elementami black metalu XP -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tym czasem nie ma jak trochę ...
szybkości, mocy... to jest to co misie lubia najbardziej....
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
Hmmm... wiec ja najczesciej słucham
:
Nirvany "Polly" "Bloom" "All Apologies" "Milk It" Nirvane lubie za swietny głos Kurta ,ostre dzwięki i nie które nastrojowe piosenki.Zawsze się przy nich rozpływam ![]() Lubię też Evanescence ,Linkin Park i Metallice. Zupełnie tu nie pasujący Malenczuk tez bardzo mi się podoba ,moze nawet dlatego ze przyzwyczaiłam się do jego stylu ![]() A oprócz tego słucham bardzo,bardzo dużo radia i wiele,wiele innych zespołów. To byłoby na tyle ! -------------------- wrażliwa
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Z tego co wiem 'Nie zawiedz mnie'
spiewa Virgin.
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Byłam na koncercie Virgin... ale sie
ubrała ech, w sumie to nie powinno mi to przeszkadzać ale jak prostytutka
wyglądała... :/ może i niektóre piosenki ma faje ale sam jej wyglad mnie
razi...
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
słyszałam dzisiaj rano kawałek Muńka
Staszczyka z... Ziperą.
i udławiłam się śniadaniem. to nawet nie przez to, że uważam Staszczyka za kogoś absolutnie świętego, nietykalnego itp. nigdy nie było tak, że byłam w nim bardzo zakochana czy coś. po prostu nie spodziewałam się czegoś takiego. zaskoczyło mnie, że ktoś taki idzie w ślady Glacy ze Sweet Noise'a. i zaczęłam się zastanawiać kto będzie następny. może Markowski zaśpiewa w duecie z Mezo? -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Potti...
to własnie leci na Vivie... uh;] ale cóż, przełamywanie barier ![]() a Muniek... hmm.. uwielbiam stare kawałki T.Love'u, jednak to co robią teraz jest dla mnie kiczowate i troche tandetne... no ale zawsze zostają stare płytki. on zawsze bedzie dla mnie tym smiesznym gościem wykrzykującym do mikrofonu: autobusy i tramwaje... ^^ hehe. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
wiesz Zipera jeszcze nie jest taka zła. lepsze to niż, Mezo, Liber itp. |
||
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie słyszałam Muńka + Zipery. Na
szczęście.
A ja własnie słucham EPki Sistars, ta nowa piosenka - 'I hear the music' - jest poprostu zajebista ![]() ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a właśnie miałem kupić. no i wreszcie
widziałem zajebiście oczekiwaną przeze mnie płytkę Abradaba. Czerwone
Miasto. bardzo przyjemnie się jej słuchało. kawałek.
|
KaRoLiNa |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Dzięki Bogu nie dane mi było tego słyszeć, ale i tak mi wystarczy Polish Boyfriend. Nietety dla mnie dobry T.Love się skończył na płycie Al Capone gdzie można jeszcze znależć kilka dobrych kawałków (Dzień, 1996). Też jestem wielką fanką starego T.Love'u i bardzo mnie smuci to co się z tą niegdyś punk-rockową kapelą porobiło ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez KaRoLiNa: 19.06.2004 22:27 -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
||
Amethyst |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Ej słuchajcie, ma ktoś może na kompie piosenke
Broken - Amy Lee i Seethera? Chciałam ja sciagnac z kazzy ale nie wiem czemu
nie da sie
![]() ![]() -------------------- Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home... Moj blodzek : ...::Amethyst::... |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Przesadzacie z tym T.Lovem. Zastarzeli się
chłopaki i złagodnieli. Według mnie złagodnieli w dobrym stylu. Fajny,
radosny, pozytywny poprock. Piosenka z Krawczykiem to dla mnie majstersztyk.
Ta z Ziperą mniej ale mnie nie bulwersuje. W moich rodzinnych Myślenicach w
piątek jest Kult za darmo a w sobotę T.LOVE za darmo. Słabo mi ze szczęścia
jak o tym myślę.
Ostatnio zaskoczyła i wbiła mnie w fotel Coma. "Leszek Żukowski" ma szansę się stać - i stanie się - piosenką kultową. Poza tym mają rewelacyjnego wokalistę. Umie balansować na granicy "zrzynania" i inspiracji nie przekraczając jej. |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
1. zazdroszcze koncertow ;] 2. no Rogucki ma swietny glos. a 'Leszek', juz jest kultowa piosenka w Lodzi ;> |
||
Kira |
![]()
|
||
nie sądze, aby ktokolwiek tu przesadzał. po prostu kazdy ma swoja własną opinię na temat nowego oblicza T.Love'u i tyle. mnie sie ono nie podoba. moze nie jest to zupełnie takie dno, ale w porównaniu do tego co tworzyli wcześniej... kiedys ich utwory miały naprawdę... to COŚ. były jakims buntem przeciwko temu wszystkiemu, manifestem.. były świeze, miały cos do przekazania, ale to sie wypaliło, zdechło. słychać to w muzyce. a moze przede wszystkim w tekstach? jak to ktos kiedys powiedział: robienie z siebie Big Cyca nie pomoze. pomysły im sie wyczerpały albo pogodzili sie ze światem, w jakim żyją. whatever. dla mnie to BYŁ naprawdę wielki zespół. kiedys. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie będę płakać z powodu jakiegoś
zespołu, który schodzi na dno. i nie jest mi przykro. jak już mówiłam-
T.Love nie jest i nie było w moim życiu niczym ważnym. ale mnie to po prostu
zaskoczyło.
btw, Voldius: wiem, że lepsza Zipera niż Mezo czy Liber. ale jednak do Muńka Staszczyka nie bardzo pasuje. i choćby to był najlepszy polski hip-hopowy zespół, to i tak uważam ''łamanie barier'' za głupotę i nieporozumienie (myślę zresztą, że dobry polski raper raczej by taką ''akcję'' wyśmiał). no i dzisiaj przesłuchałam w sklepie EPkę Sistars. stawiam na Sutrę i I hear the music. reszta ujdzie, ale mniej ;] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 05:29 |