Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koncert Gogrogortha byl fajny ;]]]] moja
kolezanka byla nawet jej zdjecie bylow gazecie hehehe =D
A naszywka mniej-wiecej przedstawiala to :] i ksiadz niestety kazal mi ja zerwac co w niej jest nietak ![]() ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
omen, dziwisz sie?
a Gorgoroth dla mnie zrobił widowisko bez smaku i dobrego gustu... ale okej, taka była ich wizja, maja prawo robic co chca na własnych koncertach [oczywiscie w pewnych granicach]. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
może to te tatuaże na rękach?
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A niech sie maluja, mnie bardziej odrzuca
taka 'emanacja satanizmu'. Te cale kozly, pentagramy, podobizny
nadgnilych ksiezy (gdzies taka okladke widzialam). Razi mnie to bardziej niz
wyglad sceniczny. Obojetnie jak dobrze by kapela grala, Behemotha np. nie
tkne. Ze niby co to ma byc? Jakas demonstracja swojej diabolicznosci?
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Black Omen - > Coś ty ja przyszedłem na
religie z koszulką Behemotha a ksiadz nic... moze jakis
tolerancyjny(
![]() A co do tego pana... i jeszcze te rude wlosy pod pachami... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej moze miales poprostu jakas lzejsza
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NIe... prawie taka sama jak twa naszywka a
z drugiej strony ... wielki czerwny pentagram...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nieznana Historia Golec uOrkiestra ;]
i spójrzcie na autorów 'Oscypek Szatanist’s Food' - szczególnie ostatniego ;p -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Hehe... cały artykuł jest niezły... :>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tych umalowanych nie znoszę rzewnie.
Wyglądają jak z taniego horroru. Nie mówiąc już o tych wszystkich
satanistycznych błaznach. Niektórzy strasznie tego bronią, ciekawe, czy tak
samo broniliby zespołów z gatunku "Hitler's Children" czy
"NaziFront", a są takie w Polsce. Poziom nienawiści jest mniej
więcej zbliżony, ale naziści be, bo tak trza myśleć, a czciciele zła w
czystej formie(Hitler przynajmniej całkiem przyzwoicie malował) są cacy i
jeszcze niech się jakiś klecha śmie przyczepić, że mu ktoś z szatanem na
koszulce na religię przychodzi, niedouczony klarnet. Ta lista zespołów
rzekomo antychrześcijańskich to oczywiście w większości bzdura, ale to jest
strona jakichś nawiedzeńców i przy okazji pastwienia się nad nią pastwienie
się nad samym Kościołem zakrawa na zgoła komiczne. Koncert tych całych
Gorgorotów(nie chce mi się sprawdzać jak się ich pisze) to była żenada i
ohyda. Ja bym tam nie zakazywał, ale skupił się na okazywaniu pogardy tego
typu prymitywnym widowiskom i tym, którzy znajdują w tym ocean przeżyć
artystycznych. A może jednak skuszą się i posłuchają "NaziFrontu"?
Też chłpaki ciężko łoją i nie lubią "świętoszków".
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Tylko jednen text
![]() x5 Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Alo, Salut, sunt eu, un haiduc, Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. Alo, alo, sunt eu Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Te sun, sa-ti spun, ce simt acum, Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. x4 Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Powiedzcie mi skąd takie piosenki się biorą?? ![]() -------------------- ![]() |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
z Rumuni i jej nurtu Disko. uwierz mi , są ludzie którzy lubią tandetę. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 02.07.2004 17:57 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hehe... smiezne jest.. znalazłem własnie
tłumaczenie
![]() Miłość pod (lipą) drzewem (Dragostea din tei) Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa /x5 Halo, cześć, to ja, haiduc I modlę się, moja miłości, żebyś przyjęła to szczęście Halo, halo, to ja, Picasso Puszczam Ci sygnał i jestem porządny Ale bądź pewna, że niczego od Ciebie nie oczekuję. REF. Chcesz jechać, ale nie bierzesz mnie ze sobą Nie bierzesz, nie bierzesz mnie ze sobą....... Twoja twarz i miłość pod drzewem lipy Przypominają mi o Twoich oczach Dzwonię, żeby Ci powiedzieć co teraz czuję Halo, moja miłości, To ja - szczęście Halo, halo, to znowu ja, Picasso Puszczam Ci sygnał i jestem porządny Ale bądź pewna, że niczego od Ciebie nie oczekuję. -------------------- ![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
a ma ktos tlumaczenie?
![]() edit: w tym samym czasie post dodales ;p nie no... ambitne =P Ten post był edytowany przez Laura_: 02.07.2004 18:16 -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Pewnie
![]() Daj spokój... na wsi to wszyscy słuchają ![]() -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
analiza tekstu
;]
Halo, cześć, to ja, haiduc tu jeszcze w miare normalnie I modlę się, moja miłości, żebyś przyjęła to szczęście praktykujący katolik, wierzy że jego kobieta jest reinkarnacją Maryji i przyjmie drugiego Jezusa Halo, halo, to ja, Picasso podaje się za kogoś innego - lubi podrywać dziewczyny na czacie Puszczam Ci sygnał i jestem porządny lubi bawić się komórką i zawsze odpisuje na smsy Ale bądź pewna, że niczego od Ciebie nie oczekuję. byle do ślubu ;] Chcesz jechać, ale nie bierzesz mnie ze sobą ja liryczne zawiodło swą lubą nie odpisując na smsa. ew. jadą maluchem i nie ma juz miejsca Nie bierzesz, nie bierzesz mnie ze sobą....... bardzo to przeżywa Twoja twarz i miłość pod drzewem lipy tak naprawde uważa, że dziewczyna jest brzydka a jego miłośc do niej to lipa Przypominają mi o Twoich oczach czyżby miłował Renię B.? Dzwonię, żeby Ci powiedzieć co teraz czuję postanowił się zrehabilitować za nieodpisanego smsa Halo, moja miłości, To ja - szczęście szczęście, że nie odbiera Halo, halo, to znowu ja, Picasso wciąż siedzi na czacie a dalej już robi się jeszcze bardziej monotematyczny Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 02.07.2004 18:42 -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
||||||||
lub objawy schizofrenii
od razu kłamie, wiadomo, że jak tylko się spotkają to ją wykorzysta....
ewantualnie twarz jest w cie3ni i cieszy się, że cień zasłania jej brzydotę... lub wersja ze strasznego filmu 2 z torebką...
zapewne ![]() -------------------- ![]() |
||||||||
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eee no, jaki ambitny tekst!
![]() Szczerze mówiąc, myślałam że tekst jest głupszy ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
I tak jest beznadziejny
![]() ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hehe, ale tamten gosc i tak jest słiiit ;]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ten w cytrynowej koszuli, on jest soł słit
![]() ![]() ![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Kira |
![]()
|
nie-e, nie ten. ten w niebieskiej koszuli.
my sex god [ślini sie;]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ha! A ja mam podobnego na zywo u mnie w
Gnieznie ^^
Co tam ze piesn z lekka kiczem jedzie, ale jacy mezczyzni XD -------------------- |
Kira |
![]()
|
Elva, kogo obchodzi muzyka
=P
jednak wiesz, to nie to samo co oryginał ^^ [on jest siaki piękny! *_* /Kira odjechała : P/ to pierwsza taka platoniczna miłosc od czasów Rona Weasley'a;]. n' noł, ajm not kiding nał. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
Dajcie mi jakies jego zdjecie, musze
porownac.
No przecie mowie, ach, nie ma to jak niemalze jodlowanie mezczyzn z.. Rumunii? Bulgarii? Skad oni sa XD? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 14:07 |