Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Ooo... kogo ja widzę, Brenda^^ *macha
ręką*
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ee.. mam pytanie, moze ktos wie... czy
Within Temptation koncertowali kiedys w Polsce?
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o ile sie ne myle to tak, bo nie wiem czy
nie widzialem kiedy reklamy w gazecie... ale pewnosci nie mam...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a mnie się wydaje, że nie. ale ręki sobie
uciąć nie dam, chociaż mam dwie ;P
mieli być w tym roku na Castle Party, ale podobno za drogo by to wyszło dla potencjonalnych uczestników tej imprezy. (czyli WT za dużo kasy sobie zyczy;) ) Szara, milo, ze mnie ktoś zauwazył;P -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
O, Brendzioch XP
Evanescence ... ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
o, Evanescence, mozna posluchac ale tylko
z plyty, na zywo wychodza tragicznie =/
a ostatnio slucham Trzeciego Wymiaru i troche Jeden 8 L =P Ale nie tam jakies 'Dla mnie masz stajla', '15 MC', czy 'Jak zapomniec' chociaz to drugie jeszcze znosne, o wiele bardziej wole ' 'To cos' ' Wiecej grzechow nie pamietam' (Trzeci wymiar), 'Powodzenia', 'Pozapominali', 'Twoje miejsce' i kilka inych (Jeden 8 L) Lilly, a czyja to piosenka 'Drin za drinem'? XP -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
leciała sobie niedawno na Vivie Avril
Lavigne i sobie przypomniałam jak ją b. lubiłam =) zasłuchiwałam się w
''Naked'', ''I'm with you''... o fuck,
nawet nie pamiętam w czym jeszcze. w każdym razie jej nowe 'ja' jest
identyczne jak poprzednie, a piosenka jest za podobna do
''Complicated''. to się zrobiło nudne i jakby takie
odgrzewane.
no, a mnie naszło na RHCP. I like it [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
noo, a ja tej Avril zdzierzyc nie moge.
A na zywo to wyje jeszcze bardziej. i w ogole denerwuje mnie to, ze sie tej pannie wydaje, ze pierwsza byla na swiecie z malowaniem kresek pod oczami i noszeniem krawacika. i w ogole ze pierwsza z niej skate a reszta to od niej odgapia i w ogole. ble. -------------------- borufki
|
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
kreuje się na buntowniczkę.
mówią, że to co śpiewa to "skatepunk". taa... połączenie co najmniej ntakie jak "reggaegothic" ![]() w każdym razie w jej brzmieniu nie ma nic oryginalnego. wystarczy posłuchać sobie pierwszej płyty Alanis Morisette "Jagged little pill" i wszystko jasne... teraz dopiero wychodzi, że Avril śpiewa nie żaden punk, tylko po prostu pop z domieszkami. a ja mówiłam. mówiłam już rok temu. to nikt mnie nie słuchał. o! ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
zgadzam się, na żywo E-ce jest
straszne... ;/ Amy fałszuje, jak dla mnie przynajmniej...
ja też kiedyś Avril lubiłam... i nadal lubię jedną piosenkę, która od początku była moją ulubioną - "Losing Grip"... i zgadzam się, że Ona znów to samo prezentuje... to jest już - lekko ;P - nudne... a mnie dziś wzięło na The Gathering ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Ja tam wole starych dobrych
SCORPIONS-ów!!!
![]() Ich nagrania z Berlińską Orkiestrą Symfoniczną to jest coś... COŚ WSPANIAŁEGO!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WHITE DOVE SEND ME AN ANGEL WIND OF CHANGE i oczywiście LADY STARLIGHT POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam ostatnio słucham mojej idolki Britnej
Sprytnej.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Galia, nie ma co sie tak drzec, kazdy
normalny wie ze skorpionsow slucha sie:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
<kurde, juz trzeci raz pisze tego samego posta ![]() Zgadzam się, Evanescence na żywo to nie to. Amy wyje strasznie i dość często zdarza jej się fałszowanie :/ Drin za drinem - Tede & V.E.T.O ;] Heh, a The Gathering mam tylko jednego songa, wiec tylko czasem sobie ich posłucham ... Ale fajnie by było posłuchac całej ich płytki ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
misiek , ja zaraz powiem że każdy
normalny słucha Owala/Emcedwa i Gregoriansów. ;-p
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Brenda |
![]()
|
e... a ja Wam powiem, że słyszałam trochę
twórczości Opetha i mi się nie podoba. tzn - może nie tyle, że się nie
podoba... są mi obojętni, o.
Lilly -> poszukaj tu http://gathering.galileo.com.pl/ mp3 The Gathering ![]() a obecnie słucham "Bimbo" Virgin.... hmm... trudno mi się troche do tego przekonać, bo Dody nie trawię... momentami trochę głosem nie wyrabia... niektóre piosenki są okropne, jak dla mnie, np. "Piekarnia", "Et Anima", "Okno Boże".... ale niektóre bardzo mi się podobają, jak wcześniej przeze mnie wspomniana "Szafa", czy też "Nie zawiedź mnie", "Kolejny raz".... -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja zadam pytanie czy ktos zna jakas
przyjemna muzyke instrumentalna ktora mogla by nadac sie do sesji RPG
najbardziej poszukuje muzyki ktora pasowala by do feudalnej Japonii ale milo
bylo by w ogole dostac jakeis wskazowki. Po za samymi spokojnymi wdzieczny
bym byl tez za cos szybszego co mozna bylo by uzyc w momencie walki. Ja
osobiscie z tego co mam polecam bardzo
* Muzyka z gry "Kroniki Czarnego Ksiezyca" * Kitaro - Kojiki * Noir OST * Profanum - Profanum Aeternum Eminence of Satanic Imperial Art (chociarz to bardziej metal ale doskonale sie nadaje) * Dargaard * Haggard -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
Drogi bracie eRPeGowcu:> Otóz ja siem za
bardzo na Japonskiej muzyce sie nie znam, i nie pasuja mi te klimaty.... no
chyba ze katany:>...ale muzyka instrumentalna do sesji... hm...
szczegolnie na walke polecam zespol HardRockoOk.... jak do tychczas wydali
tylko demo... ale ocenam na 8/10:>
Lilly |
![]()
|
Thx Brenda za adres
![]() ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a propos Avril... faktycznie kreuje sie na
wielką buntowniczke. tymczasem jej bunt polega tylko i wyłącznie na tym, ze
zamiast kusej mini, butów na obcasie i topu załozyła trampki, dżinsy i
t-shirt. no i dała troche bardziej gitarowy podkład. ale to wszystko. muzyka
to najczysty w świecie popik. przyjemny, lekki i łatwy w odbiorze. to samo
jesli chodzi o teksty. temat przewodni: ma problemy z facetem, zawiodła sie
na nim, on ja wykorzystał, porzucił itp. a ona jest na niego wściekła itd.
ten motyw przewija sie w prawie kazdej piosence. w Ameryce ze względu na
odmienna linie kulturową takie panienki sa postrzegane, jako buntowniczki
tr00 faking hard rockowe i tak dalej. w Europie cos takiego nie przejdzie...
ktos kto słucha Evanescence i Linkin Park i uwaza sie za zbuntowanego,
twardego metala zostanie wyśmiany. takie realia..
a Avril lubie czasem posłuchac, jesli mam ochote na cos łatwego, lekkiego i przyjemnego, jednak robia to z całą świadomością tego, ze słucham POPU, a nie nawet SOFT rocka. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mnie rozśmieszyło jak Avril powiedziała w
jednym z wywiadów: ''nie ubieram się jak Spears czy Agiulera, bo
gdybym się tak odsłoniła, to one dostałyby kompleksów''. i w sumie
gdyby reszta jej wypowiedzi była sensowna, ironiczna albo coś w tym stylu-
pewnie potraktowałabym to podobnie jak to co mówi dziennikarzom Johnny Depp
[,, jestem kiepskim aktorem, a Ci którzy mnie chwalą i oglądają robią to
tylko z litości'' albo ,,nie ożeniłem się z Vanessą, bo nie chciałem
zamienić jej ślicznego nazwiska lub dodać do niego brzydkie 'Depp'
"]. ale Lavigne wypowiadała się mało inteligentnie, więc uznałam, że po
prostu jest strasznie zarozumiała.
co nie zmienia faktu, że czasem mam ochotę jej posłuchać i to robię. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
W innym wywiadzie Avril powiedziała: "Nazywajcie mnie jak chcecie, jednak nie mówcie, że jestem punkówą." I to jest zabawne, bo ubiera się jakby chciała być punkówą, ma się za metalówę a jej piosenki to pop. Zajebioza.
|
Sędzia Dred |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
eee tam... niech ubiera się jak chce. ważna jest muzyka. a pani Avril nie ma do zaoferowania ani nic oryginalnego, ani nic, czego Dred chciałaby posłuchać. zobaczymy co pokaże trzecim albumem. nigdy nie należy skreślać artysty od razu (patrz: Christina Aguilera. jej pierwszą płytę można było zalaminować na różowo,a na drugiej... jest rewelacyjne "Walk away" ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
||
Kira |
![]()
|
Nea,
moze po prostu podoba jej sie taki styl... sam strój przeciez jeszcze do niczego nie zobowiązuje. poza tym kiedys słyszałam jak Avril w jakims wywiadzie mówiła, ze czuje sie bardziej związana z muzyką rockową niz popową, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze jej piosenki SĄ popowe. moze ona chce dokonac jakiejs rewolucji w muzyce rozrywkowej? no i ok, jak na pop to jest przyzwoite. poza tym skoro ona wysuwa jakies porównania do Britney to znaczy, ze musi w pewnym sensie, choc troche utożsamiac sie z podobną stylistyką, bo gdyby grała rock, punk czy metal to po co byłyby te wszystkie aluzje do innych popowych gwiazdek? przeciez pop i rock to dwa zupełnie odmienne gatunki. nie ma co porównywac. ja osobiscie odnosze wrazenie, ze Avril stylistycznie czuje sie 'przynalezna' do popu, ale wydaje jej sie, ze ten pop, która ona tworzy jest o wiele bardziej ambitny, szczery i w ogóle lepszy od tego co robi Britney czy Aguilera. i moze ma racje... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
co wy chcecie od Avril? ;p kliknijcie
sobie w link Very Important Satan i spójrzcie na miejsce dziesiatę ;>
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 00:26 |