Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Muzyka
Sędzia Dred |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
w takim razie ja tez powinnam być na tej liście. razem z renatą beger (czyli kurwikowładną) -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
efff, takie rankingi to jest jedna wielka
d*** za przeproszeniem _-_ nie ma sie co nimi podniecac. kiedys trafiłam na
jeden taki gdzie była lista zespołów, które najwięcej wniosły do muzyki
rockowej i w ogóle największych współczesnych zespołów rockowych. i w
pierwszej dziesiątce było Linkin Park i No Doubt _-_" a gdzie np. the
Doors?
kretynskie ankiety -.- -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
du*a nie du*a ale jakoś ten nakład trzeba
sprzedać to się robi sensacyjne "rankingi" ;]
-------------------- |
nadzieja |
![]() ![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Pewnie już było, ale co tam. Powtarzanie
się też ma swoje uroki
![]() Otóż, Panie i Panowie, natknęłam się w necie na pewien usa-zespolik, który od pewnego czasu robi furorę za wielką wodą i nie wiedzieć czemu sława o nim nie dotarła jeszcze do naszego małego, lecz prężnie rozwijającego się kraju. Próbując naprawić tak poważne zaniechanie, przedstawiam Państwu, nową nadzieję leżąco-kwiczącego rocka; niewielkie, choć już jasno świecące, światełko w tunelu dla wszystkich zblazowanych fanów starej dobrej muzy; antidotum na stres podstarzałym didżejom, zespół: !!!Harry and the Potters!!! Wzorując się na takich sławach jak The: Beatles, Rolling Stones, Doors i Animals, ci młodzi chłopcy przyprawili swą muzykę tak niebanalnym przecież tematem, obierając sobie za cel wprowadzenie młodych, zagubionych w britnayo-pinkowo-hiphopowym świecie, fanów rowlingowskich epopei na właściwą drogę. Tak więc młodzieży droga, wskakujcie na ich stronę, ściągajcie piosenki, kupujcie płyty, nie zapominajcie swych zgryźliwych humorków, a gwarantujemy wam, ubaw po pachy i nawet do łez XP. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ej zaraz poszukamy mp3 w necie
![]() Ej jest tego sporo ![]() ale takie kawałki: Wizard Chess, Save Ginny Weasley, the Wrath... Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 09.07.2004 09:43 -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
już same ich mordki zachęcają do
posłuchania, a tytuły! O mamo - Wrath of Hermione, Stick It To Dolores,
Save Ginny Weasley. Ale najbardziej podoba mi się tytuł płyty Voldemort
Can't Stop the Rock!
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Lepiej jakby było can't stop the
Pot
![]() -------------------- ![]() |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
E tam, nie znasz się child=D!
Wizard Chess, bez konkurencyjne XP! Ta głębia treści i przesłania ![]() |
Child |
![]()
|
właśnie sobie słucham "Gniewu
Hermiony" i jestem pod dużym wrażeniem ;-)
nowoczesne, elektroniczne brzmienie, cichco wspomagane gdzieś w tle niesmiałą gitarą, i ten teks "Rita Skeeter, better shot her". a jaki wokal - pełen mocarnej anemii, a jednoczęsnie taki melodyjny, przypomina najlepsze piosenki włoskiego metalu ;P miodzio ;D -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Full wypas... te super tytuly:>, wokal, a
graja na gitarach jak Hendrix XP
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ciekawe co na to pani Rowling.. ^^"
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Ej skąd to masz???
Gdzie dorwałeś?? -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
||
poleci ich do nagrania sieżki dźwiękowej do GoF ;P -------------------- |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
Ano jest w dziale for listening...
jest chyba kilka... 7 piosenek...
Ej że tak zapytam... The Godfather to się tyczy Syriusza ![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 09.07.2004 09:59 -------------------- ![]() |
Kira |
![]()
|
tak czy inak Save Ginny Weasley rządzi
![]() ej słuchajcie, a moze to wszystko dla... zbity? ... Ten post był edytowany przez Kira: 09.07.2004 09:59 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
wątpie - jakość nagrania 192 jak na
płycie
i można sobie kupić ich płyty, gdyby się spodobało -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
No pewnie
![]() Już ściągnąłem W Chess ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Syriusz tez to mam =P I don't wanna go
to home, I wanna stay at school and spend christmas with my best friend Ron
jeje, spiewajmy wszyscy razem =P
nie wierze, ze to nie jest dla jaj ![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Przecież mają nawet trasę koncertową... to
nie jest dla jaj...
Sa koszulki, płyty.. ![]() -------------------- ![]() |
nadzieja |
![]()
|
||
Nie jest, nie jest. Oni są jak najbardziej serio ![]() |
||
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a zapowiadal sie taki szary dzien, a tu
takie zaskoczenie, ide przegladac e-bay, kupie sobie cd :E
tak z innej beczki, nie tak dawno temu na suprnovej pojawil sie mega soundtrack z silent hilla, czesci 1,2 i 3, polecam sciagnac -> klik (wszystko opiera sie oczywiscie o technologie torrent) -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy do silent hilla robil muzyke Akira
Yamaoka czy to tylko mi sie zle skojarzylo??
EDIT A jednak dobrze mi sie skojarzylo ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 09.07.2004 15:03 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
pytanie do Lilly -> lubisz Łzy? bo
jest Ich koncert u Ciebie niedługo
![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
oooo!!
u mnie też niedługo będą. taka jedna fanka zbierała podpisy po całej szkole i jakimś cudem sprowadziła łzawe tałałajstwo w niskie progi naszej zacnej wsi. -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a gdzie mieszkasz, Dred?
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 00:26 |