Skype - warto
zajrzeć ^^, http://skype.com
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Skype - warto
zajrzeć ^^, http://skype.com
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja cie nie
pierd............
![]() Swietne sa audycje ![]() pozdro alexa666 ... moj ty ksiezulku! ![]() Sa takie opcje ze szok ^^ Czekamy na wikesza liczbe SKYPE'opcow ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ludzie, mam mikrofon! Znalazłam!
Znalazłam! Jestem wielka
![]() Jutro brat przyjdzie to mi podłączy, od godziny 16 powinnam już mieć konto. |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Timmy i Ekipa - Szczęśćboże! Niech
będzie pochwalon! Ament! =D
Jak będą rozmowy z większą liczbą ludzi to nasze radio zyska skalę światową! =D |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja narzie nie mam mikrofonu, ale już se
założyłam konto
![]() lillyejszon Jak będę miała majkrofona to dam znać ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
dobra, oświadczam, że mikrofon
działa^^
klaud_ze_slytha - taki mój nick |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dlaczego, wszyscy są niedostępni??
-------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ha! Proszę Państwa, oświadczam wszem
i wobec, że gadaliśmy z Hefaj 1 godzinę, 18 minut i 7 sekund
![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nie no, ludzie, weźcie, mi ta strona za
chiny nie chce się wyświetlić, próbuję już któryś dzień z rzędu... =="
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Dziwne, mi się otwiera
normalnie.
Słuchajcie - jak ktoś nie może ściągnąć, a chciałby to piszcie do mnie na PM'a. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
argh: Mógłbym długo i namiętnie tłumaczyć
moje zdanie na temat Linuxa kontra Windows, ale po pierwsze nie chcę
offtopica robić, a po drugie i tak bym cie nie przekonał. Powiem jedno.
Skoro Windowsy są tak proste, a pomimo to Userzy potrafią nrobić takie
rzeczy że w życiu byś nie pomyślał (Przykład z własnego doświadczenia -
Sekretarce ktoś przesunął pasek startu na górę ekranu i kobieta dzwoniła do
nas do serwisu cobyśmy coś zrobili bo komputer nie chce działać...), to boję
się pomyśleć co by zrobili na linuksie...
Ja uważam że jak coś ma być dobre to powinno być też proste - tak żeby nawet moja mama potrafiła to obsłużyć. A Jabbery wcale nie są takie proste jak ci się zdaje - toż to tyle szukania itp. A jeśli chodzi o gg z tlena - nie jest to bezprawne, bo tlen ma umowę z firmą SMS-Express na korzystanie z serwera gg. I tyle. Proste, bezbolesne i na temat. Reklamy są zachowane, wieć SmsE nie narzeka, a tlen i tak wrzuca swoje reklamy, tylko w innym formacie ![]() -------------------- |
argh |
![]()
|
||||||
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 14.12.2003 ![]() |
No co by zrobili? Nabałaganili co najwyżej w katalogu domowym... (Na bo nie mają praw dostępu do innych..) wtedy cp /usr/share/kde/konfig /home/idiota/.kde/config -r i masz po staremu ustawienia kde.
A czego tu szukać?
I co w związku z tym? Czy to oznacza, że legalni są klienci pod linuksem, bądź transporty jabber->gg? |
||||||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nick: voldius
jak chcecie to nawalajcie. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
OKA juz mam, juz mam! nicka... ale za
pare[naście] dni bede miał mikrofon ^^
nick: onekubik -------------------- ...
|
Paf.cio |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
Ja mam jush wszystko : mój nick - paf.cio
-------------------- Horwarts RPGWykonane przezemnie :D.
Bendę jechał na LSM JUUPI:D |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Mój nick to ___nai. Mikrofon powinnam
zdobyć lada dzień.
Ten post był edytowany przez Neonai: 06.02.2004 19:11 |
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
nick:taramadrid
konto, mikrofon są ![]() tak więc zapraszam ![]() -------------------- |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja nadal bez mikrofonu ...
Kurcze >_< Aha - Kubik i Nai, nie można was znaleźć :/ Poprostu nie ma was. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja jestem no co ty
^^"
onekubik a nai kurde rzeczywiscie jej nie ma musze z nia pogadac XDD -------------------- ...
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
fajny program
![]() ![]() ![]() -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ym..jestem, tylko zle podalam swoj nick ![]() nai___ (tosą trzy kreskiXD) |
||
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Kurcze, ja też nie moge kilku osób
znaleźć... Syriusza ,Tary, Neonai (nawet z poprawnym nickiem)... Co u licha
jest?
A mój nick to: rapsodia_ I wszystko mam, co mi potrzeba, oprócz aktywnych osób, z którymi mogłabym pogadać... XP -------------------- ![]() ![]() |
Skejti- dawna Skejtmenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Ja też mam skypa: nik
skejtmenka
-------------------- |
krufka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 30.12.2003 ![]() |
Genialnie. Wyszła dzisiaj wersja pod
linuksa.
Q: Will Skype for Linux beta be made available as open source code? A: No. Oczywiście kiedy tylko autorowi zacznie się opłacać wprowadzenie reklam, albo opłat natychmiast to zrobi. A w każdym razie nikt nie będzie mógł go powstrzymać. Dlatego właśnie wolę jabber, mimo, że to wciąż stary dobry tekst. -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Genialne, szkoda że nikogo znaleść nie umiem
:/
Majne nick: vilanda -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
illusen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 03.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
I luv skype
![]() -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |