Skype - warto
zajrzeć ^^, http://skype.com
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Skype - warto
zajrzeć ^^, http://skype.com
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
OOO Ale fajne napewno wyprubuje i napewno
się przyda.Mam nadzieje ze tak szybko popularny ten program sie nie zrobi
=)Bo bedziemy musieli placic..nie mówcie nikomu
-------------------- wrażliwa
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiesz..to JUŻ jest popularne.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak kos chce skeksu on-line to do mnie.
nick voldius. Ba Ba Ba
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie za wysoko sie cenisz? ;P
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie?
seks online with me. call me. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja skype'a dawno juz odkrylam.. w sumie
przezylam przez niego jedna wspaniala znajomosc [ktora zepsula mi jednak
zycie, ale pominmy to =P], nie ma to jak 2godzine rozmowy tak jakby
telefoniczne...
to jest super, a gg przy tym to takie wielkie G :P -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
marta195
niech ktos zagada ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
e, cholery, ktos do mnie dzwonil, jak mnie nie bylo? obstawiam kogos kto sie tu wpisal ;P
Ten post był edytowany przez voldius: 22.06.2004 21:10 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mikrofon kupilam sobie 3 miesiace
temu i niedziala do tej pory...
|
Marta |
![]()
|
||
ja dzwonilam do ciebie:D |
||
Amethyst |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Hehehe ej ja tez dzwonilam ![]() ![]() -------------------- Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home... Moj blodzek : ...::Amethyst::... |
||
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
kiedy dzwonilas ? ankusss ? od cholery osob do mnie dzwoni ;P Marta, z Toba to nie mozna miec glosno glosnikow wlaczonych ;] K.... ;> |
||||
Amethyst |
![]()
|
||||||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Tak Ankusss hehehe ![]() ![]() -------------------- Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home... Moj blodzek : ...::Amethyst::... |
||||||
Marta |
![]()
|
hehe, mam nadzieje voldius ze nie miales
rodzicow w poblizu ;].
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
nie nie, no luz;P Amethyst, tak myslalem ;P jutro albo w czwartek mam mike'a ;> |
||
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
co to musiał być za mesydż O_o łohoho ;p -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
no wiesz, taki ladny okrzyk ;D z serii 'nie dla dzieci' i 'don't try this at home' ;P wiesz czajld biliby Cie jakbys uslyszal ;P |
||||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CKY prze skype'a XP
[nie mogłem sie powstrzymać] -------------------- |
Marta |
![]()
|
hehe
![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no moze nie CKY [Camp Kill Yourself bodajze, albo jakos tak sie pisze. takie kolsi od Jackassu. rozne dziwne rzeczy robili]. chcociaz czy ja wiem co sie dzialo po drugiej stronie ?;> |
||
Child |
![]()
|
jak wyślesz mi mikrophon [może być
mailem] to moge dać się sprowokowac ;p
-------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ty no ja, tylko nasluchiwalem ;P sam teraz mike'a nie mam ;> |
||
Child |
![]()
|
ale to ja maiałem zagadać
niezłe słuchowisko ;p [matko - pewnie jutro zobacze status 'nabijacz bezwzględny'] -------------------- |
Child |
![]()
|
nie szatański tylko
socjalistyczno-systemowy XP
agent Child nastawia sie na odbiór kryptonim childish_one hasło Łosie lataja nisko bez odbioru... szszszsz... -------------------- |
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh, tez miałam skype'a, ale gdzies
się zawieruszył.
własciwie to śmieszne to jest, zwłaszcza jak mój brat sobie robił jaja =P podłączał sie do jakihś inteligentnych ludzi... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:55 |