Skype - warto
zajrzeć ^^, http://skype.com
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Skype - warto
zajrzeć ^^, http://skype.com
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miałam Skype`a, ale nie mam mikrofonu
nadal :/
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Jakie to je fane! =D Tez juz mam
Skype! =D Piszcie, dzownice do mnie nick shel90 =P. wiecie ze polowy z
was nie mozna znalezc =P
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
lilla_stars
Ostrzegam: mam durny mikrofon. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj ludzie, zanim się weźmiecie za
wyszukiwanie ludzi najpierw się upewnijcie że mają włączonego skypa. A
najlepiej umówcię się najpierw z nimi na rozmowę na jakimś gg or sth...
-------------------- |
ginny_irlandka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: LUBLIN!! czocha & gniew & Ireland ![]() |
ok.... ja juz dawno mialam skype'a, bo
tlen =( zle dziala, wiadomo.... nick ten sam
![]() ![]() -------------------- I have nothing more to say.
Only the heart can see... Only the heart can see... ***Follow your star*** |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
dokładnie. Skype are out. rozwalony mikrofon , kiedyś wrócę. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o taky troszku inny nickolas mam:
enemua |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
mój nick to melethir
Jak coś ktoś by potrzebował to walcie śmiało ![]() -------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ja bym chciala bajke na dobranoc
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
nie opowiadamy bajek brodatym dzieciom.
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatnio jak wlaczylem skype'a to jakas dziewczyna z (ponoc z jamajki) chciala seks-telefon.
i rozumiem, żeś się nie zgodził...? z Jamajki... no cóż, chyba sobie zapodam tego skype'a. Hehe. Ten post był edytowany przez Katon: 14.03.2006 17:07 -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Znajdź mnie na Skypie, a na bank Ci bajkę opowiem na dobranoc
![]() Może to była Glinda ![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 14.03.2006 16:36 -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hahahahaha, Syriuwsz automatycznie to samo skojarzenie...
grimson bucu mozesz se zalozyc skajpa to kiedystam zadzwonie [ bo telefeoniczna mamy juz za soba... ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Bez kitu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Wole tradycyjne GG... Skypa wyleciał przez okno, kiedy non stop dzwonił do mnie wujek i chciał rozmawiać z mamą
![]() ![]() -------------------- |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
O Skype dowiedziałam się jakiś rok temu i nieźle się na niego najarałam.Na szczęście miałam mikrofon więc gadałam z moimi kumpelami godzinami,nieźle się uśmiałam kiedy "gadałam "z Chińczykami.Teraz mam ten program ale już go nie używam.
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(voldius @ 14.03.2006 16:02) hahahahaha, Syriuwsz automatycznie to samo skojarzenie... grimson bucu mozesz se zalozyc skajpa to kiedystam zadzwonie [ bo telefeoniczna mamy juz za soba... ;) ] vold, misiu, wlączam ten program średnio tak raz na miesiąc, już lepiej 'call on me' w wersji retro, znaczy sie via telefon ;d a tak btw: ten sam nr telefonu masz? QUOTE i rozumiem, żeś się nie zgodził...? z Jamajki... no cóż, chyba sobie zapodam tego skype'a. Hehe. hm...niech to zostanie moją słodką tajemnicą ;) -------------------- |
Pireneja |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.06.2006 Skąd: Szczecin ![]() |
Ja mam skype i bardzo go lubie .
Jeżeli ktoś chce to niech napisze na PW to podam , ale wątpie czy ktoś wogóle chce . ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- To kobita wywiodła mężczyzne z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić .
Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą ,abyś mógł ją rozpoznać , kiedy ona sie wkońcu pojawi . Tak cudowne uniesienie daje tylko miłość. |
gucha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: opole Płeć: Kobieta ![]() |
O Jeeezu, jak stary jest ten temat.
Teraz wszyscy znają skajpa... Jak to wszystko szybko idzie do przoduuu... 0.o -------------------- „- Aaaaaaach!
Błysnęło i pokój wypełnił się krzykami: wszystkich obudził wrzask Rona. Harry w panice odrzucił 'Eliksiry dla zaawansowanych'. Ron wisiał w powietrzu głową w dół, jakby jakaś niewidzialna pętla poderwała go w górę za kostkę u nogi. - Wybacz! - krzyknął Harry, podczas gdy Dean i Seamus zanosili się śmiechem, a Neville podnosił się z podłogi, na którą wypadł z łóżka. - Zaczekaj... zaraz cię ściągnę... [...] Znowu błysnęło i Ron bezwładnie zwalił się na swoje łóżko. - Przepraszam - wymamrotał Harry, podczas gdy Dean i Seamus wciąż ryczeli ze śmiechu. - Jutro - powiedział Ron stłumionym głosem - nastaw po prostu budzik.” [Harry Potter i Książę Półkrwi] --- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a co to skype?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
znalazłem wreszcie zastosowanie tego programu. kapitalnie przesyła się nim pliki, maksymalne wykorzystanie upload'u.
-------------------- |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wole AQQ ;p
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |