Możecie Mi Wytłumaczyć Jedną
Rzecz:, Od czego zależy podpis pod avatarem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Możecie Mi Wytłumaczyć Jedną
Rzecz:, Od czego zależy podpis pod avatarem?
Mordoklejka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
Po pierwsze : Od czego zależy
podpis pod avatarem np. Kafel, Tłuczek i niżej Grupa, np. Magiczni
Forumowicze, Fikcyjnie głodni itd.
Po drugie: W wielu postach pojawia się "XD", np "Może szósty zmysł XD ???" (Ja tak przykładowo daję). Co to jest to całe "XD"???? -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
Khamul |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Podpis zależy od ilości postów.
A XD to rodzaj wyrażania emocji z czegoś zabawnego. -------------------- |
Glinda z Jamajki |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.01.2004 Skąd: z brzuszka mamusi, z samolotu, lot nr???? nad Jamajką. ![]() |
XD- gęba schizofrenika. To
powiedziała mi Ava wczoraj. Fajne.
a tamto to ci już Khamul wyłumaczył... -------------------- Jestem kobietą która potrafi zdominować. I chyba zbyt często tego używam.
Poznałam kogoś. Ale Jego nie zdominuję. Bo...go kocham? to do Ciebie. Tak. Do Ciebie. Wiem o Tobie tylko tyle, że jesteś fajnym chłopakiem, że jesteś Kawalerem do wzięcia...i...że Cię kocham. ja. Dla Ciebie. "mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety; kobiety mają subtelniejszy instynkt i chcą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny" Oscar Wilde. A W WALENTYNKI IDĘ NA "NIGDY W ŻYCIU" do KINA. SAMA!!! |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie przejmujcie się statusami (podpisami
pod avatarem), one się nie liczą. Liczy się to, że ktoś jest na forum, a nie
ile ma postów.
|
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
znow o nabijaniu ech
nie mozna po prostu wywalic podpisów i zrobic taką opcje zeby sobie kazdy wpisał jaki chce? ![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nieprawda XDDD ilość postów bardzo się liczy o! XDDDDDDDD [do mniemania o sobie XD] Tara popieram!!! -------------------- ...
|
||
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
magiczny forumowicz to zwykły zjadacz chleba. inne grupy to moderatorzy bądź admini. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Glinda z Jamajki |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.01.2004 Skąd: z brzuszka mamusi, z samolotu, lot nr???? nad Jamajką. ![]() |
Bren, a mody nie jedzą chleba?
![]() -------------------- Jestem kobietą która potrafi zdominować. I chyba zbyt często tego używam.
Poznałam kogoś. Ale Jego nie zdominuję. Bo...go kocham? to do Ciebie. Tak. Do Ciebie. Wiem o Tobie tylko tyle, że jesteś fajnym chłopakiem, że jesteś Kawalerem do wzięcia...i...że Cię kocham. ja. Dla Ciebie. "mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety; kobiety mają subtelniejszy instynkt i chcą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny" Oscar Wilde. A W WALENTYNKI IDĘ NA "NIGDY W ŻYCIU" do KINA. SAMA!!! |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
zjadacz cheba... buahhah, no, dobre,
dobre. A swoja droga, to po to jest to forum niekasowane i wszystkie topici
sa dostepne, zebyscie zanim zadacie pytanie najpierw przeczytali. Bo
przeciez juz wszystko to zostalo napisane.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |