Świeżo spod ołówka, no i myszki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Świeżo spod ołówka, no i myszki
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Przebudzenie
W sumie to nie wiem po co to tu wrzuciłam, trochę niedokładnie dopracowana graficzka, i brudna, ale jest. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ta dziewczyna jest trupem? bo tak wyglada,
sztucznie, sztywno.
reka tego faceta (?) we włosach tej dziewczyny tak nienaturalnie wyglada. a poza tym, swietnie wg mnie. ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Mnie się podobają włosy obu postaci, ale
dziewczyna ma bezwyrazową, beznamiętną twarz i to trochę psuje cały
obraz....
Ale włosy świetne ![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Osz Ty mędo jak łądnie rysujesz
XD
Brakuje mi tylko przerazenia na twarzy tej dziewczyny. Ale tak to jest swietnie ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
O ludzie: napisałam :
"PRZE-BU-DZE-NIE"
czyli dziewczyna jest w transie czemu ma być przerażona? dzięki za pochlebstwa:] -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Widze ze na scenie z Hellsinga
wzorowane...Fajne włosy. Tylko reka tego faceta zmaszczona.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
to pierwsze oznaki wampiryzmu ?
;]
ładnie narysowane, tylko jakoś ta ręka mi nie pasuje. na pewno musisz popracować. |
Szara Elfka |
![]()
|
Znosze krytyke ale napisalam, ze to na
szybko:p
Zobaczycie co elf potrafi, jak weny dostane... tia... kiedy to bedzie... -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm, to pokaz nam jakies swoje dziela, kiedy
mialas "wene".
chyba, ze to Twoj pierwszy art. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wygląda jak obrazek z książki dla dzieci..
trochę dziecinny, ale nawet przyjemnie się patrzy ^^"
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Fajne nawet, tylko szanowny pan wampir ma
rękę dziwną, tj. palce jakieś takie chude==
A co do tej dziewczyny, to o ile mi wiadomo, przy profilu oko nie powinno być takie długie. |
Longina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: NDM Płeć: Kobieta ![]() |
Czujesz kolory (włosy sa fajne) ten facet
jest "ladniejszy"
![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Kobieta ma piękne włosy
![]() Ja tam większych zastrzeżen nie mam , nie lubię się czepiać detali... -------------------- ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Hmm... nawet mi się podoba. Dziewuszka
trochę sztywna jakby kij połknęła, a paluszki men ma dziwną łapkę, (co już
ci poprzednicy pisali), ale i tak całkiem mi się podoba... Niby troszkę
komputera, ale bardzo ładnie wkomponowane, nie odcina się tak jak na
niektórych pracach. W dwóch słowach: chce jeszcze
![]() -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
Eleo |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Co za zęby! To był wampir?
Ładny rysuneczek! Pare niedociągnięć, ale wszystkim się zdarza ![]() -------------------- grzej się Frappe
patrzysz, niuchasz i postawa. |
Szara Elfka |
![]()
|
dziękuję za krytykę i pochwały^^
coś jeszcze skrobnę, czekajcie a będzie wam dane. jeśli chcecie...^^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalamburka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 08.12.2003 Skąd: Z zza rzeki, zza cienia drzew. ![]() |
Bardzo...fajne (tak jakoś mi to słowo
spasowało do tego rysunku)
Szczególnie podoba mi sie ten wampir. Ładne kolory. Z zastrzeżeń to tylko to, że ta dziewczyna jakaś sztywna jest i troche ta mina nieodpowiednia według mnie, ale całą reszta cacy. ![]() -------------------- Kto żyje nadzieją, umrze głodny.
Pisanie jest obroną przed szaleństwem. Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności. Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odcchodzi. |
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
Tak jak wszyscy czepiać się będe ręki ale
niczego poza tym. Sama napisałas że to 'Przebudzenie; i dlatego ta
dziewczyna ma taki dziwny wyraz twarzy więc wszystko mi pasuje. Włosy sa
przepiękne a w oczach wampira mogłabym się zakochać. Wyjatkowo ładna <a
nawet więcej> praca. Ujmujacy zarys postaci i kolorystyka daja efekt
naprawde zaskakujacy. Bardzo dobrze dopasowane kolory pięknie współgraja.
-------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
obrazek ogolnie spoko, tylko ta reka tak
dziwnie wyglada...no i ta dziewczyna ma spojrzenie jakby chciala powiedziec
"wygladasz jak ulom" do tego wampira...
Czekam na ciag dalszy ![]() -------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Cudowne, włosy zrobione perfekcyjnie ,
całość jest perfekcyjna.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Jak dla mnie super. Aż sobie na dysku
zapisałam [nie masz nic przeciwko mam nadzieje
![]() Ja chce jeszcze ![]() -------------------- |
Mordoklejka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
Wszysto spox ale ta (wspominana juz) ręka
coś knoci!
![]() A ta dziewczyna mogłaby być lekko przerażona albo chociaż zdziwiona. Prawda! Tytuł PRZEBUDZENIE ale obudził ją wampir! Powinna chociążby lekko się zdziwić! ![]() Ale włosy... BAYER!!!! ![]() -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
koment powyżej był pełen wdzięku niczym
ciężarówka pozostawiająca morką plamę po ślimaku na krajówce nr4 _-_. I taki
trafny jak dziewczecy sik do kibla na stojąco _-_.
[a moje porównania są też genialne, nie ma co] A mi sie ten ysunek ciagle nie ładuje! A nawet co więcej - takiej strony nie ma, mówi mi interia _-_. Weź coś zrób, za duzo tu pozytywnych komentarzy żebym tego nie zobaczyła _-_ -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
No a ja znów nie mogę zobaczyć, bo nie
chce mi się otworzyć
![]() ![]() Ten post był edytowany przez karolka: 31.03.2004 14:20 -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
Lepiej niż swietne ;D naprawde
Dodaj cos jeszcze -------------------- wrażliwa
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |