Świeżo spod ołówka, no i myszki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Świeżo spod ołówka, no i myszki
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
nawet,nawet....podoba mi się.
-------------------- Ugryźć Cię?
|
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
widze po komentarzach, ze rysunek dobry,
ale niestety nie jest mi dane go ogladac
![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
hm... dzięki za wszystkie
komentarze^.^
to już nie moja wina, że interia się pieprzy, podaję linka jeszcze raz... jeszcze raz to samo ten sam art tyle że letko przemaglowany hehe, przebudzenie... nie chodzi o 'obudzenie', tudzież chodziło mi o potocznie mówiąc 'zamianę w wampira' ^^ dziewczyna jest w transie XD chociaż rzeczywiście ma nienaturalnie sztywny kark i wygląda jakby ją mdliło na widok jakże pociągającego Alucarda^^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ta wspominana ręka trochę niszczy
rysuneczek ale ogólnie jest ZAJEFAJNE!!!! Daj jeszcze tych
rysunków bo ten jest wyjątkowo ładny.
![]() Ten przerobiony jest trochę(według mnie)gorszy. Jakiś taki niewyraźny. Ten post był edytowany przez Seba(NeO): 19.07.2004 16:39 -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
mi sie podobalo tylko ta raczka wapirka jakos nietako mi pasuje:P i ta dziewczyna wyglada jak by myslala ze ten facet ma jakis problem.PO za tym patrzy jak na debila i nie wywnioskowalam tu strachu jesli chcialas go tu pokazac.Ale ogolnie OK.
![]() P.S. Ladniejszy ten pierwszy! ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mi się podoba. ale ta dziewczyna wygląda jak lalka. tak "sztywno"...
-------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi się ale żeby ocenic talent potrzebuje więcej:D
![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się!! I to jak! A takiego talentu niemam... heh...
![]() -------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Ej ja też bym chciała tak rysować
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:25 |