Drużyna Quidditcha..., jakie
pozycje chcielibyście mieć...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Drużyna Quidditcha..., jakie
pozycje chcielibyście mieć...
sarenka14 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2008 Skąd: z choinki :D Płeć: Kobieta ![]() |
Ja osobiście chciałabym być szukającą. Wole szukać. Odbijanie dobrze mi nie idzie. W szkole jak gramy w palanta to zawsze słabo. A jak bybyć szukającym to wiele zmienia...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
reachel_riddle |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 03.04.2008 Skąd: Z końca świata Płeć: Kobieta ![]() |
A ja chciałabym być ścigającą albo pałakarzem (ale jednak ze wskazaniem na to pierwsze) bo jakieś latanie za czymś mnie nie kręci i już
![]() |
ravo |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Wroclaw Płeć: Mężczyzna ![]() |
lookajcie w ten turniej ;d http://www.happykucyki.pl
Ten post był edytowany przez em: 14.07.2009 21:07 -------------------- zapraszamy na nasza nowa stronke o harrym http://www.e-hogwart.webplus.net.pl
Turniej quidditcha w sierpniu... ![]() |
Albus Dumbledore |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: Gołkowice, Śląsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja wolałbym byc szukającym !
Zero Ograniczeń w locie... i w ogóle. Siuuuuuuuuuuuuuuuuper ! -------------------- Świat do głupców należy...
Ale tylko ci inteligentni czarodzieje przetrwają! ![]() |
krzychu1221 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 28.12.2009 Skąd: kolo Zgierza Płeć: Mężczyzna ![]() |
lubie komus przywalic naprawde mocno a wiec P.A.Ł.K.A.R.Z
|
olizgs |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 30.05.2010 Skąd: Z kapusty Płeć: Kobieta ![]() |
A ja bym chciała być szukającą.
-------------------- Harry Potter to skarb!
|
!# Rahel #! |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Z wyobraźni. Płeć: włóczykij ![]() |
Zdecydowanie ścigająca. Albo obrońca
![]() -------------------- 1. Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej.
2. Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś. 3. Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie. 4. To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. 5. Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć. ![]() |
Atalanta |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 09.08.2011 Skąd: Zakazany Las Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A ja byłabym zdecydowanie ścigającą. Nawet w piłce nożnej zawsze gram na ataku
![]() -------------------- "Nie jesteśmy stworzeni do życia w samotnosci.
To inni ludzie czynią nasze życie pełnym." Rafał Kosik |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:09 |