Drużyna Quidditcha..., jakie
pozycje chcielibyście mieć...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Drużyna Quidditcha..., jakie
pozycje chcielibyście mieć...
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako, że jestem kompletną nogą w sporcie, najlepiej by mi było na widowni :] Na pewno nie chciałbym być szukającym ani obrońcą.
-------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Drakon |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 03.10.2005 ![]() |
JA nadawałbym sie na Śigającego, to taka ważna pozycja(i fajana
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ekhm... słaba w sporcie jestem, więc pewnie najlepiej byłoby mi na widowni, tak jak Hito (: ale już coś, to pewnie szukającą w drużynie z dobrymi ściagającymi - nawet gdybym nie złapała znicza, to i tak mielibyśmy taką przewagę, że wygralibyśmy mecz [: W sumie pałkarz ze mnie żaden, bo nawet grając w nogę nie umiem trafić w piłkę nogą, na ataku jestem słaba, a jak jakaś piłka (dajmy na to kafel
![]() -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja to bym chyba chciał grać na pozycji widza
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
ja bym była kaflem:p
|
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Tak pewnie, wszyscy idźcie na widownie to na boisku zostanie tylko sędzia
![]() No, kafel to taka całekiem ważna i odpowiedzialna funkcja ![]() Ja tam wole być ścigajacym albo szukajacym -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale to grania jest potrzebnych 14 zawodników (+14 rezerwowych), sediza i trener by się przydał. A na widownie to trzeba z setkę(przynajmniej) kibiców jednej druzyny, żeby miał kto sie drzec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
No tak, bo jak nie ma krzyków to mecz jest nieważny
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wcale nie, muszą skupić się na grze, bo w przeciwnym wypadku albo dostali by tłuczkiem, albo znicz by im przepadł :]
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
potterman |
![]()
|
Ale mogą też w ten sposób rozpraszać przeciwników
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Hito |
![]()
|
I tu - oczywiście - się zgadzam. Dlatego ustępuję pola lepszym ode mnie sportowcom i ze szkarłatno-złotym szalikiem siadam na widowni
![]() -------------------- Mój nowy fic
Ginny |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 19.10.2005 ![]() |
Oczywiście że byłabym szukającą, to jest po prostu jasne jak słonce.[wystarczająco dużo wygadałaś, ocenzurowałam] ups, o mały włos, a bym coś wygadała... no nic
![]() Ten post był edytowany przez Cat: 13.11.2005 16:38 -------------------- Uwierz w noc. To ona cię przywiodła tu.
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Ronald |
![]()
|
Zawodnicy są potrzebni bardziej, ale w mniejszej ilości niz widowni
![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
ZERO |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.11.2005 ![]() |
Ja bym była szukającym. I to nie dlatego, że Potter nim jest , ale z zupełnie innych powodów. Jest to pozycja, w sam raz dla mnie. Ciągle coś sie dzieje, trzeba szukać znicza, dużo zależy od szukającego. Poza tym tłuczki najczęściej atakują szukającego, czyli coś się dzieje i trzeba non stop uważać na siebie ;D ;D Nie ma mowy by się nudzić.
|
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Ja gdybym mogła wybierać to wahałabym się między rolą scigającego, a szukającego. Od szukajacego najbardziej zależy czy drużyna wygra, czy przegra, jest on również w centrum uwagi, takowa najważniejsza 'postać' [sorka, inniejszego słowa nie mogłam znaleźć ;D], a wiadomo xd Kto by nie chciał być sławny i podziwinay przez tłumy? ^^ A co do ścigających. Oni też mają niemałe zasługi ^^ Punkty zdobywają przez przerzucanie kafla przez obręcze ;] No więc właśnie.
-------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
a ja bym chciala byc palkarzem bo jestem troszke wredna i zloslliwa
![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
A ja chciałabym być szukającą. Bo mi się dobrze kojarzy ;P
![]() ![]() |
Herma |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kto chce byc sedzia?
|
Ronald |
![]()
|
To już ja mogę być sędzią bo on ostatecznie tylko
1. lata 2. gwiżdze 3.krzyczy 4.wyznaca rzuty karne 5.itp 6. nie wyślila się za bardzo w sensie sportowym ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
najwyzej moze dostac tluczkiem... albo zostac oczarowany przez wile, a nastepnie kopniety... w cztery litery
![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moja pozycja to oczywiście szukający
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 27.12.2005 18:27 |
Hito |
![]()
|
Ale wiesz, że na nim spoczywa największa odpowiedzialność? To jemu towarzyszą największy stres w trakcie meczu i w przypadku porażki jego własnej druzyny.
Ronald |
![]()
|
Jak mam byc szczery to wcale bym sie nie popłakał ani wkurzył gdyby mnie wile oczarowały
![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Hito |
![]()
|
Jak już jesteśmy przy wilach - ja chciałbym je po prostu zobaczyć. Myśl, że zmusiłyby mnie do czegoś głupiego w oczach ludzi niezbyt do mnie przemawia.
BTW - dziadek Fleur to musiał mieć dopiero ciekawe życie ![]() -------------------- Mój nowy fic
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:31 |