Kącik porad...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kącik porad...
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Wydaje mi sie ze to jakis posob
cieniowania...shade- cień...szukalam w necie ale nie znalazlam nic na ten
temat
![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Potrzebuje pomocy
![]() Juz obrzydliwie dlugo mecze sie nad jednym rysunkiem i dzis stwierdzilam, ze nie jestem w stanie sobie poradzic sama. Dobra przestaje marudzic i mowie o co chodzi. Potrzebuje najlepiej jakiegos tutoriala do utworzenia tla w PS. Moze znacie jakies ciekawe strony pokazujace jak zrobic jakies ciekawe efekty, ktore moznaby wykorzystac... Ostatecznie sposoby retuszu zdjec tak aby moznaby bylo je wtopic w rysunek... Zeby jeszcze bylo ciekawiej to chcialabym, zeby to tlo bylo w konwencji soft horror... Baaardzo ostateczne prosze o linki jakis stron z pracami posiadajacymi jakies ciekawe utłowienie, cobym mogla poogladac jak to robia inni, to moze i mi cos w ten glupi leb splynie... -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
stonka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Mam problem.... chce dać pare rysunków,
ale po zeskanowaniu nie wiem jak to dodać...
![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
www.miasto.interia.pl zakladasz konto DARMOWE, (tak jak poczte), potem sie z tej samej strony logujesz (jest tam taki przycisk LOGIN), i odpali ci sie panel z pierdołami pod którym jest napis wgraj : plik lub folder czy jakoś tak, klikasz na wgraj, wybierasz z dysku rysunki dajesz na OK i zapisujesz
i jak np. twoj plik nazywał sie blabla.jpg (jak masz w bmp to koniecznie skompresuj na jpg bo nikomu sie to nie odpali) to wtedy bedzie wygladalo tak http://nazwa-twojego-konta.w.interia.pl/blabla.jpg -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Również będe wdzięczny podobnie jak
Sasilla, za podanie jakichś stronek odnośnie rozpoczynania zabawy z
Photoshopem lub z radami, a takrze za rady na temat tworzenia ciekawych
efektów
![]() ![]() (Już wiem jak ![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
stonka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
dzieki, że sama na to nie wpadłam. Kiedyś
miałam strone ale wprwadzili opłaty i myślałam że darmowych z możliwością
katalogowania nie ma..... a jednak.... mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego
niektóre prace są w FanArt a innenie. I jak można tam je dodać
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:20 |