aphr
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
aphr
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Chcąc na księżyc, dziś na całą szerokość
nikt Cię nie puści, nie chcąc krzywdzić. powinniaś się z tym rozstać teraz lub nigdy. Chcąc tam nic nie zdziałasz. Choćbym tam był nie dostaniesz się. dzień przez noc dzieląc jest nicością. Ty milimetrem nie jesteś. wyśmiewając też tego nie zdziałasz. jestem miliardy metrów nad tym wszystkim. a nawet Ty mnie nie dosięgniesz. jesteś zbyt niskolotna. nie mająca poczucia błogości. zbyt przejmująca się sobą. nie pasujesz tam. loonatykowac nie każdy może. sorry za drugi topic, ale tak mnie jakoś naszło. Ten post był edytowany przez voldius: 29.01.2004 22:45 |
Triad |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<w słuchawkach "Star"
Cranberries.> Ja się wybije... Bo będąc szczerym powiem, że nic nie pamiętam z tego wiersza ... A przecież powinnam, bo jest bardzo intrygujący! I to mnie przeraża... Wiersz czytałam dwukrotnie... Na początku nie mogłam przebić się przez pierwsze zdania, nie mogłam ich zrozumieć... Później było o wiele lepiej...
Urzekł mnie ten "wers"...wydaje mi się... ...wydaje mi się taki ładny... Choć to banalne słowo to wyżej wymienionych... Twój wiersz mogę zaliczyć do tych które powinnam czytać i czytać, aby w końcu odkryć w nich tą tajemniczą głębie... (to może ja już zacznę czytać?) -------------------- wybawca much.
|
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ciekawie, zastanawiająco.
Interesujące musze przyznać. Ale jakieś takie bezpłciowe? Bez uczuć. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Czegoś mi brakuje. To jest tak jakoś puste.
-------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
i mnie sie bardzo te wersy podobaja. sa trafne, dobrze okreslaja a i slowa 'jestem milardy metrow nad tym wszystkim' sa dla mnie bardzo dobre. reszta jakos nie trafia, za to te wersy jak najbardziej. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:23 |