Stopnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stopnie
Trinity48 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Cracow ![]() |
A co dokładnie trzeba zrobić żeby
zasłużyć na stały status?? Oczywiście nie mówię o KAFLU. Z góry dzięki za
odpowiedź.....
Ten post był edytowany przez Trinity48: 06.03.2004 22:40 -------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." ![]() ![]() Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Wypadaloby sie dac dobrze poznac, nie
mowie ze mnie, bo stale maja rowniez osoby, ktorych kompletnie nie znam, a
ustawilem na czyjas prosbe. Wiec nie pisz bez sensu, zadawaj sie z
wlasciwymi osobami,a bedzie dobrze
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Trinity48 |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Cracow ![]() |
Czy pisząc nie pisz bez sensu coś sugerujesz o dementorku?? ![]() Ten post był edytowany przez Trinity48: 06.03.2004 22:44 -------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." ![]() ![]() Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
||
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i juz sie mozesz pozegnac z stałym
statusem/tytułem
nigdy nie oskarzaj dementorka ![]() ![]() ![]() -------------------- ...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
e tam.. mnie? no nie zartuj.. najlepszym
tego przykladem jest moderator draco. z poczatku sie niezbyt bardzo
lubilismy
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
ja bym jeszcze wcisnęła tu 1350
Auror---1700 Animag---2000 Tajniak<to ostatnie sie wytnie
![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja proponuję żeby po tysiącu zerować
licznik i zaczynać od początku. Tylko zrobić to na tyle tajniacko żeby nikt
o tym nie wiedział.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ee sorry ale ja mozna nie zauwazyc
wyzerowanego licznika
![]() |
Trinity48 |
![]()
|
No jasne... możnaby tak zrobić.
ciekawe czy ktoś się skapnie.....
![]() Ten post był edytowany przez Trinity48: 07.03.2004 17:16 -------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." ![]() ![]() Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można. Są osoby 'nieświadome'. My już się tym zajmiemy , panie Guti =P A nielepiej zatrzywać na tysiaku i fin ? 0 Dalej ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To świetnie i wogóle zajebiszcie, że się
da... hm. Nie ma niemozliwe co?!? ok
![]() Ten post był edytowany przez kubik: 08.03.2004 14:03 -------------------- ...
|
...::Trynity::... |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
ha! ja tesh mialam kiedys staly
status i chyba nawet dementi mi go dal
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Tryni - pamiętam słonko =) Zawsze
byłaś maniaczką wilków (udzieliło się mi =P ). A miałaś
tego avatara, dobrze mówię? =) Też miałam stałego... (Klaud się zamyśla) Żona Legolasa to była, niektórzy pamiętają nawet ślub =P |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
hehehe a ja zaspalam na ten slub, a
mialam byc ksiedzem i mi sie ludzie tlukli na kom XD na stronke wejsc nie
moge bo nie ma autoryzacji :/ ale wiem, ze pamietasz moj avatar, bo ja Twoj
rozniez
![]() -------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem, wiem Syrii Cię zastąpiła =D
A o avatarze to mi nawet nie wspominaj =P |
![]()
|
chyba sie nie wstydzisz swoich
rozowiusich wloskow
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Wstydzę =D Kiedyś to był mój ulubiony
kolor =) Ale to było dawno... Teraz mi się źle kojarzy. Sklep? Coś mi
umknęło?
|
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
jestem tu nowa powiedzcie mi jak zdobywa
się te stopnie????
-------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ogólnie to one zależą od ilości postów
(notek, które piszesz). Witam na forum i życzę miłego pobytu.
A jeśli będziesz miała jakieś pytania to zapraszam na Gadu - 3017752 ![]() |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie słyszałaś ? ;-p Ja wteddy raczkowaem , a jakoś o wszystkim wiedziałem ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
![]()
|
no Klaudia to zes sie teraz nie
wykazala...nawet Hefi pamieta... hehe chyba razem z Hermi123 mialysmy
takiego plana...i wszyscy sie zglaszali po zwierzaki...rzeznia..skad ja im
mialam niuchacze wziasc?? to skrecilam obrazki jezozwierzy
Klaud ze Slytha |
![]()
|
PAMIĘTAM! Przypomniało mi się,
dosyć popularny temat był
![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
Dodałem kilka "wysokich" rang,
bo zauwazylem, ze kilka osob wyszlo poza ramy
![]() Nadal jestem otwarty na propozycje, niekoniecznie jakie rangi moglyby byc po 5000 postow, ale nizej takze. Miedzy kandydaem a iluzjonista na przyklad. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Hefaj |
![]()
|
hmm..a może poniżej Kandydata np.
'Charłak' czy coś w ten deseń ?
Albo np. 'Czarnoksiężnik' , trochę ponad Czarodzieja ^^ -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
1100 - 'ja WCALE nie nabijam
licznika, Panie Admin'
-------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:17 |