Stopnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stopnie
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
a moze pomiedzy kandydatem a iluzjonista
po prostu Hermiona? najlepiej od 90 albo 130. wiem, ze glupie, nou komentz,
please...
![]() Ten post był edytowany przez karolka: 10.06.2004 14:59 -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
no, a jak facet dostani taki opis to
bedzie pederasta, nie?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
jeny, a po co wogole tyle tych stopni?
Zróbcie: stpień pierwszy stopień drugi stopień trzeci stopień czwarty =PPP -------------------- ![]() yeah. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
zeby nudno nie bylo
![]() dobrze wiesz, ze lubie wymyslac rozne dziwne nazwy (nie zebym sam sie czasami gubil) tylko dla zabawy, by inni mieli zagadke. Kiedys radek wszedl do mojego katalogu na serwerze, ale wyszedl szybko gdy zobaczyl pliki o nazwach: "polip", "krakersy", "lipa", "kawior", "kalafior". -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
o właśnie, zrób warzywa! Na początku
niech będzie burak, potem kartofel, potem kalafior, a na samym końcu -
Marchewa ^^
-------------------- ![]() yeah. |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeszcze lepiej - warzywa i owoce - a ostatnie to Jabłko GS/Limonka/Avocado ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Syriiuszka |
![]()
|
Jestem za.
O WIELKI ADMINIE, ZRÓB OWOCE I WARZYWA!!! -------------------- ![]() yeah. |
dementorek |
![]()
|
a wracajac do tematu, to rzeczywiscie przyda sie kilka nowych rang _rodem z Harry'ego Pottera_
|
Syriiuszka |
![]()
|
dobrze, pomyślę i coś stworzę, aj promis.
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tom: - parasolka Hagrida - turban Quirella II tom: - dziedzic - spetryfikowany - mieszkaniec alei śmiertelnego nokturna III tom: - dementor - patro - parszywek - animag IV tom: - drewnotwarz - veela - priori incantatem V tom: - charłak - polimag - za zasłoną *** -------------------- ...
|
Syriiuszka |
![]()
|
- pierwszoroczniak
- mistrz magii - czarownik - czarodziej - mag - arcymag - scigajacy - szukajacy - palkarz - obronca - zaklinacz - animag - mugol - charłak - reprezentant domu/szkoły ? - pomocnik gajowego (=P) - woźny - jasnowidzący (zawsze wolałam to od 'jasnowidz') pomyślę jeszcze -------------------- ![]() yeah. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
i jeszcze nauczyciel , dyrektor , gdzieś tam charłak , a na końcu 'Czarnomag' czy coś takiego , a na końcu 'Auror/Śmierciożerca' =)
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
moja propozycja:
Mugol Charłak Uczeń Hogwartu Kandydat na czarodzieja Zawodnik quidditcha Pracownik MM Czarodziej Auror Niewymowny Niezależny Wizengamotu Minister Magii ps. jakie są teraz rangi?? Ten post był edytowany przez anagda: 13.06.2004 10:56 -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
||
osobiście odczuwałabym dyskonfort będąc turbanem, albo parasolką ^^". Poza tym 'dziedzic' mi się osobiście wydaje złą rangą. To brzmi cholernie dumnie, a poza tym niekoniecznie musi być dziedzic Slytha, może być dziedzic z rodziny Malfoyów, Blacków, etc, poza tym zaraz nam się zaroi od dziewiców i będzie jazda ==" o, a 'za zasłoną' dla zbanowanych ^^ -------------------- ![]() yeah. |
||
anagda |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak zbanowani mają mieć range, skoro zostali ZBANOWANI?? ![]() -------------------- |
||
dementorek |
![]()
|
jak ktos zostaje zbanowany, to nie ma
prawa wstepu na forum, ale to co napisale zostaje, nieprawdaz?
|
Syriiuszka |
![]()
|
wiec jak z tymi stopniami, o Wielki?
dementorek |
![]()
|
sux, nie staracie sie
|
Syriiuszka |
![]()
|
(jak to kurwa mać, siedziałam na tym
przez cala ku... ekhm.)
a czy któreś z naszych propozycji są zadawalające Wielki Adminie? Żebyśmy mogli wiedzieć jakie mniej - więcej są w Twoim guście? -------------------- ![]() yeah. |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
chciałem coś zaproponować jeśli
można:
1 - tłuczek 10 - kafel 30 - znicz 50 - kandydat na maga 70 - przydzielany 100 -uczeń hogwartu 140 - bystry uczeń 170 - iluzjonista 230 - ścigający 270 - obrońca 340 - szukający 400 - kujon 450 - pupilek Dumbledora 500 - prefekt 600 - nacz.prefekt 700 - OWTM'owiec 800 - młody czarodziej 900 - absolwent 1000 - czarownik 1300 - mistrz różdżki 1500 i wyżej - asystent pani Rowling i jak? -------------------- ..
![]() |
anagda |
![]()
|
ten pomocnik pani Rowling jest najlepszy
![]() ![]() -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
ASYSTENT, nie pomocnik, ASYSTENT!
Troche szacunku!
anagda |
![]()
|
||
no to asystent. co to za różnica ![]() -------------------- |
||
Hefaj |
![]()
|
||||
duża ![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||||
Atina |
![]()
|
||||
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
joke ==" -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:23 |