Stopnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stopnie
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
"spetryfikowany" dla zbanowanego!
Ten post był edytowany przez Norriśka: 18.06.2004 15:50 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Może kujon między iluzjonistą i
prefektem?A między PN i absolwent to np.kapitan drużyny Quditcha?Albo między
Czarodziej i Czarownik to będzie np.uczeń Dumbledora?A wyżej np będzie
Dumbledore II
![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
oj, nie staracie sie..
zbanowanymi sie nie przejmujemy. nadal nie widze ciekawych propozycji statusu, bo ile moze byc Hermion i Dumbledorow? ile kapitanow druzyn? nie kazdy chcialby byc rowniez aurorem. niektorzy woleliby na przyklad smierciozerce.. postarajcie sie wymyslec statusy, ktore beda wolne od takich subtelnych mankamentow. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Może po czarowniku członek
Wizengamotu?No co by tu jeszcze wymyślić?Może nauczyciel czy coś takiego?(w
hogwarciku oczywiscie)Albo minister magi? Zastępca ministra?Członek
zakonu?Albo studiujący bardziej magię?Nie to ostatnie jest do kitu
![]() ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
"studiujący bardziej magie"
![]() ![]() dodalem kilka, teraz jest 20 chyba.. jak bede mial faze to zrobie cos jeszcze. teraz trza skore napisac. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Wielki Adminie, może nas łaskawie
oświecisz, jakie są teraz rangi...???
-------------------- |
dementorek |
![]()
|
nie bede psul przyjemnosci odkrywania
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
anagda |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to się nazywa tajemniczość. ![]() ![]() -------------------- |
||
Holly |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
czemu neiktórzy nie mają stopnii tylko "ślizgonka" "szlama" itp?
(gadaliście już o tym? nie czytałąm całeo topicu) -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to są nowe stopnie
-------------------- |
Khamul |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
I to jest najlepszym rozwiązaniem. ale i tak dementor jest tu szefem. -------------------- |
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
najlepsze rozwiązanie - wywalić stopnie i
niech każdy sobie wpisze tam co chce ;P
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrong! akurat Gryfońska Szoama i Ślizgonka nie są stopniami. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
własnie, dlaczego nie dac ograniczenia od 1000 postów mozna ustawic własny tytuł... chyba jak ktos ma 1000 postów to nie walnie sobie rangi "mega mastach" itp. A jak ktos bedzie specjalnie nabijał to mu się range "wredny nabijacz" da i po sprawie. -------------------- ...
|
||
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh , obecnie stopnie są 'dla
zasłużonych' tylko 'jak' asłużonych ?
edit: Kubik - słuchaj , prawdopodobnie od którychś z tych obrazków w twoim podp. ciągle 'chaczy' mnie okienko logowania do CPanel na kubik.icx.pl.. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 07.07.2004 10:12 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Khamul |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Mi też wyskakuje podobny komunikat
![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
||||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zasłużenie = obudzenie się z dementim XPPPP ![]() ![]()
oj sorki link prowadził faktycznie do czesci w cPanelu ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 07.07.2004 10:41 -------------------- ...
|
||||
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Masz szczęście że to forum harego pottera a
nie jakieś hackerskie XD
-------------------- |
anagda |
![]()
|
||||
to jest ciekawy pomysł. żeby po 1000 postów samemu sobie walnąć jakąś rangę. lub po 1500 lepiej. -------------------- |
||||
Hefaj |
![]()
|
nna pewnym forum można sobie zwyczajnie
bez niczego walnąć rangę.
a czemu tylko modzi nie mogą mić rang? Było by łatwiej. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
anagda |
![]()
|
a co to za różnica? jak to łatwiej? tak jest przynajmniej jakieś urozmaicenie
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
Łatwiej.
pfff , urozmaiceniE ? Nie znam takiego urozmaicenia jak to , że zwykły user z 30 postami ma własną rangę. a i jest DUŻA różnica. tak to lukniesz przy postach:własna ranga = mod. odrazu łatwiej. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 16.07.2004 17:03 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
kubik |
![]()
|
||
wystarczy spojrzec na grupe tylko ja i syriusz nie mamy specjalnej grupy reszta władzy ma XP -------------------- ...
|
||
dementorek |
![]()
|
jeszcze nie macie
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:21 |