Drizzt, mam nadzieję, że
trochęlepsze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Drizzt, mam nadzieję, że
trochęlepsze
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
No, to już trochę dawno (ponad miesiąc
temu) robione. Mam nadzieję, że lepsze od tej z Draconem.
Drizzt Do'Urden Lepsze od tamtej czy nie? |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wiesz jestem fanem Baldur's Gate. jak
to 'coś' się otwierało to nie za bardzo mi się podobało. kiedy
zobaczyłem byłem zachwycony XD nie wiem co jest zmienione (chyba kolory) z
jakiegoś obrazka, ale bardzo mi się podoba. jako nie-tapeta, ale zwykły
obrazek ;] serio jako obrazek bardzo bardzo duży + ;]
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no, Twój lepszy ;]
|
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
lepsze od tamtej stanowczo
mi sie jednak lepiej podoba pierwowzor te miecze po przeóbce jakos tak kiczowato wygladają zbyt kontrastują z tłem i postacią pozatym jak na przerobke zbyt mało tego przerobienia jest ![]() nie wiem moze jakis fotomontaz lepeij by juz wyszedł? ![]() po prostu zdecydowanie lepiej wygląda przed przeróbką ![]() jeszcze do tych mieczy to efektywniej by sama ta czerwien wyglądała moim (skromnym)zdaniem -------------------- |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Na stówe lepsze od Dracona i jak na mój
gust nieco lepsze od pierwowzoru... Tylko, mam takie zastrzeżenie, żę kolory
nieco nie dobrane, ale ogólnie jest oki.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkleisz jeszcze jakieś swoje dzieła ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
całe czerwone? Ano może tak sądzisz,
lecz miałam zamiar ukazać hmm... świecące (to zielone) sejmitary, na ich
czubkach jest krew (to czerwone) która pokrywa światło
![]() Voldius - możemy o BG i całym Forgotten Realms pogadać na Gadu. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mniam, jaki ładny Drizzit. Ef, jak ja
dawno nie grałam w BG! (muszę nadrobić).
Mi się obie wersje podobają. Każda jest dobra na swój sposób. Klaud, dawaj więcej. Może tym razem... Bohdi? ![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie zachwycilo to mną.
Ale w porownaniu z tamta tapeta... to świetnie ![]() Ładne kolorki ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ludzie, udało mi się zainstalować
Photoshopa więc będzie tego więcej.
Sihaja - pomyślimy, ale narazie chyba będzie następny Drizz(i)t ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm
zawsze drizzta troche inaczej siobie wyobtrazalem i wogle na okladkach ejst brzydki... -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
hm... całkiem całkiem^^
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
Bardzo podoba mi się twoja praca w
oryginale a nie po przeróbkach coprawda ta druga też jest całkiem całkiem
ale ta pierwsz to poprostu cudo. Niestety niewidziałam twojej poprzedniej
pracy -Dracona ale postaram się jak najszybciej znależć.
-------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Eee... ta pierwsza nie jest przeze mnie
robiona
![]() Ile bym dała, żeby takiego Drizzta narysować sama... |
dark Angel |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
Niemartw się może kiedys Ci się uda... a co do tego że jest sciagnięta to nic i tak jest swietna ![]() -------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Wątpię, jak się nie ma talentu to... no
właśnie, to nie wychodzi.
Dlatego wolę robić prace i wszelkie inne sprawy związane z plastyką na komputerze ![]() |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Huh...ja tam w paincie prostej ołówkowej krzeski nie umiem zrobić O_O , a ołówkiem to zrobiłem najwyżej 5 udanych szkiców 'na poziomie'. Z reguły skoro nie zrobie lepszego to milczę , lecz..: O wiele bardziej podobał mi się przed przeróbkami. Tamta czerwień wręcz 'odraża'. No ale nic. Milczę już. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Hefaj - jak się trenuje nad robieniem
prostej kreski ołówkiem to się zrobi. Pewnego pięknego dnia nie miałam
zajęcia i ćwiczyłam tą "umiejętność".
Owszem wychodzi jeśli będzie to jedno szybkie "machnięcie" myszką. |
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Troche ciemne, ale jak rozjasnilam to
bylo OK.
Cala praca wogole jest COOL, czekam na inne prace ![]() -------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Oj tak na pewno ta tapeta jest lepsza od
Dracona. Jest nawet dość dobra, mi się podoba.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
E tam. Wogóle mi się nie
podoba.
Pierwowzór lepszy. -------------------- |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Jakoś w ogóle nie mogę tego pod Drizzta
podpasować. Nie podoba mi się. Najgorsze są sejmitary, reszta jeszcze
ujdzie. Przed przeróbkami był lepszy.
-------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Eden_ka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Ej, na tych okladkach po prostu ochydne sa te Drizzty! Moze jak kiedys bedzie jakies inne wydanie tych ksiazek to wezma kogos innego do zoribenia okladek... wiekszosc okladek fantasy jest takich badziewiarskich (jednyna ktora mi sie podoba to ta "Upadku"). Niestety nie moge stwierdzic czy rysunek zostal ladnie przerobiony, bo mi sie nie wlacza... :/ -------------------- |
||
...::Trynity::... |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
witaj Klaudia!!
<przytul> moja stara sisko....Twoj drizzt...very impressive
![]() ![]() ![]() -------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
nie za bardzo mi sie podoba ...Moze
nastepnym razem bedzie lepiej,postaraj się
-------------------- wrażliwa
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:21 |