Grafika Magicznego Forum, taki,
hmm, prawie konkurs :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Grafika Magicznego Forum, taki,
hmm, prawie konkurs :)
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Oglosilbym konkurs, ale z powodow braku
mozliwosci zaofiarowania nagrody zwracam sie z prosba. Otoz chcialbym znowu
wrzucic stara fioletowa skore. Jesli ktos ma ochote pobawic sie, to chetnie
przyjme kazda pomoc, niestety jednymy wynagrodzeniem, ktore i tak
przysluguje tworcy jest podpis na dole strony.
Potrzebne sa nastepujace rzeczy: - logo i napis Magiczne Forum - niekoniecznie oklepanymi potterowskimi czcionkami. - rysunki tematyczne do dzialow (talk show, galeria itp.) 32x32 piksele ![]() - w miare mozliwosci, choc ze wzgledu na szybkosc forum zastanawiam sie nad grafikami przyciskow (profil, pm, www itp.) jesli beda ladne i lekkie, to pomyslimy ![]() - reszta wedlug wlasnej inwencji, chociaz nie wiem czy zostana wykorzystane. zycze owocnej pracy. Ciekawe czy ktos sie kusi ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hmm...mamy tu dobrych plastyków, więc
podejrzewam, że nie będzie problemu...a co tam nagroda, wazna
satysfakcja...
![]() |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak wyjdzie mi coś łądnego to przyśle
^^'
No i nie wiem czy zrobię, własnie ferie mi się skonczyły :/ Jak bedę miała czas to na pewno spróbuję. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pobawię się w Gimpie, może, może...
|
rzodkiewka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Centrum pany :P ![]() |
ja moge postarac sie wypacykowac cos =P a
to logo to na ile pixeli ?
-------------------- |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ekhm.. takie moje skromniutkie logo, i
poszukałem w necie parę ikonek tematycznych.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że wszystko jest do niczego (nie bij dementi). Poszukam jeszcze jakichś obrazków. I mówię, że to ie są od razu ikony do wstawienia na forum, tylko obrazki, które mogą się przydać do ich zrobienia. Acha i logo mniejsze, tylko jakieś takie brzydkie wyszło. Mogę ładniejsze ![]() Ten post był edytowany przez Zdzihó: 02.02.2004 12:21 |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Zdzihó: hmm dlatego napisalem to na
galerii, bo chcialem, zeby rysunki byly zrobione recznie, a nie poszukane w
zbiorze ikon.
rzedkiewka: logo i napis razem jakies 200 pix wysokie i do 700 szerokie, ale to tak max. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
rzodkiewka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Centrum pany :P ![]() |
Acha ^ ^"
![]() ![]() -------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Moge zrobic recznei rysunki...
przynajmniej do jednego- dwoch dzialow. Ale musze wiedziec jakiej mniej
wiecej maja byc wielkosci. No i hmmm to bedzie dopiero gdzies na za dwa
tygodnie.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
rzodkiewka |
![]()
|
zrobilam jeszcze pare
![]() takie z plomykami fioletowymi =P ![]() takie fioletowe =P ![]() i wersja black&white moze wykonac czarnobiala wersje kazdego z logow =P -------------------- |
Merkury |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Mam małe pytanko Dementi. Czy owe ikonki
to FFa, TSa itp. mogą być tylko w pormacie jpg/gif, czy również w np.
swf-ie?
Czekam na szybką odpowiedź. Pozdrawiam -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
dementorek |
![]()
|
jesli masz licencjonowanego flasha
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
No, coś jest. A nawet dwa cosie
![]() ![]() ![]() Cud jakiś, nie ucięło połowy obrazka przy wrzucaniu na serwer. Święto jakieś. |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
widze, że się grassem w ps bawiłaś he he
![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:11 |