lol?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
lol?
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tak -> wlasnie wpadlem na strone glowna i co widze? mega SPOILER (zdradzanie elementow fabuly) jaks z przeworska do krakowa --> no ja wiem ze HP czyta sie szybko, ale w kilka dni po premierze to chyba jeszcze mozna milczec troche... nie kazdy mogl przeciez juz doczytac do tego momentu/zakupic ksiazke w ogole...
Wiec dla mnie ten news bedzie lolem dnia :] btw -> kiedy mi kiedys znajomy zaspoilerowal jak konczy się Cowboy bebop mialem szczera chcec zabicia go w wymyslny sposób... weźcie coś z tym newsem zrobcie... "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Khamul |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Wierzę Ci, nie będę tam wchodził, i to już
nigdy. Serwis toczy się na dół.
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boże, a na co mieli czekać?
Przecież dopiero otwierając i czytając newsa poznaje się treść książki, co chyba każdy myśżlący człowiek zauważyłby po pierwszym zdaniu. Ja miałem książke przeczytaną już w poniedziałek po premierze, tysiące innych osób pewnie też( nie mówiąc o dziesiątkach tysięcy osób, które znały treść już przed polską premierą) Dla nich ten news był i nie ma tu żadnej sensacji. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:49 |