FAQ czyli Pomoc.., Inglisz
langłejdż..
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
FAQ czyli Pomoc.., Inglisz
langłejdż..
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie. Forum 'niby' jest
przetłumaczone , lecz wchodzę w pomoc a tu - masz.
Angielski trochę umiem , ale nie aż tak! Rozumiem , że admini mają sporo pracy , lecz czy jest ktoś ( lub kilka osób ) , kto jest zdolny i może to jako-tako przetłumaczyć ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Merkury |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Czepiasz się Hefaj... ![]() ![]() A co do spolszczenia Pomocy, to nie jest to taki głupi pomysł... Trzeba tylko znaleść trochę czasu, wziąć słownik i tłumaczyć... ![]() Jeżeli Dementi by pozwolił, to może ja mógłbym co nieco przetłumaczyć... Np. 2 czy 3 działy z FAQ... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
||
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na początku był niezły cyrk gdy wszystko
było po angielsku....
Ale faktycznie niech lepiej ktoś to w końcu przetłumaczy, bo nowi forumowicze(a ich to zazwyczaj dotyczy) są raczej młodzi... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sumie nie wiem, czy dementi byłby
zainteresiony, ale na moim forum mam przetłumaczone FAQ. A wersję IPB mamy
tą samą... Można by udostępnić... Ale to kwestia dementorka.
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
To dobry pomysł. Wyślij mu priva. W końcu
jednak na początku prawie każdy może mieć problemy. Jeszcze pamiętam jak
pierwszy raz pojawiłem się na forum. Kompletna czarna magia^^
A w ten sposób będzie wszystko jasne od początku. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam pytanko... Czy wszyscy maja teraz forum po angielsku czy tylko ja? Zawsze mialem automatyczne logowanie, zniklo; poza tym troche inna skorka jest... Zaraz zobacze czy da sie to przestawic, jesli tak sory ze przeszkadzam.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Musze powiedziec, ze nowe forum ma wiele bardzo przydatnych opcji.
Kazdy ma po angielsku. A co do zalozyciela tematu: Nie mowi sie langłejdż tylko lengłydż -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Walnalem takie pytanie w dzial skiny ale
tutaj sie zapytam jak juz bylo o engliszu.
Czy jest planowana PL wersja skorki czy caly czas bedzie englisz? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
oczywiscie, ze jest planowana.
heh.. po maturze -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja proponuje aby tak zostało, w koncu wielu
sie uczy anglika a korzystaniez forum w tym jezyku to doskonałe cwiczenie.
Poza tym, nie jest to az tak uciązliwe [wiekszosc funkcji robi sie
"intuicyjnie"] aby biadolic nad brakiem pl u dołu
![]() Bardziej by mnie interesowało, na kiedy jest przewidziany upgrade do final i czy z nim dostaniemy jakies upragnione wystęsknione skórki? Bo o mod gadulcowo-tlenowy nie mam sie co martwic? ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 28.10.2004 14:20 -------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Raczej wątpię w upgrade do finala bo
Invision od niedawna każe sobie płacić za wszelkie downloady z ich strony...
Dobrze że chociaż dali spokój tym co już mają IPB...
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
godosz?
*biegnie na Invision.com --- zagląda do downloads --- "Please log in to access your downloads" och nie! O_o a to syny jedne na szczescie mam jeszcze finala w pliku na dysku ha! ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 28.10.2004 15:20 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |