Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
byleś w ortograficznym nie startował ;}
-------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom: Gryffindorr lub Huplepuff
Sumy i Owutemy: transmutacja, OPCM, ONMS, zaklącia i eliksiry Turniej Trójmagiczny: raczej nie bo bym nie przezył pierwszeo zadania ![]() Strona: dobra, ale raczej niewychylałbym się z tłumu Profesorzy: McGonnagall, Hagrid, Trelawney, Flitwick Quidditch: NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidzę sportu ![]() WSZA: nigdy, nie jestem samobójca ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
smerffie |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 18.10.2005 Skąd: Przemyśl ![]() |
ja bym chciala nalezec d Gryffindoru. Sumy i Owutemy z :obrony przed czarna magia, zielarstwo, eliksiry, transmutacja i nie wiem co jeszcze potrzebne do aurora. oczywiscie wstapilabym do turnieju i chcialabym wygrac...
![]() -------------------- |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom: Gryfindor lub Ravenclaw
Sumy i Owutemy: obrona przed czarna magia, transmutacja, zielarstwo, zaklecia, moze astro(nomia?) Turniej Trójmagiczny: jak ktos wrzucil by za mnie kartke do czary ![]() Strona: dobra Profesorzy:McGonagall, Hagrid,Flictwick Quidditch: tak, ale nie chce stac na bramce!!! WESZ: a po co mi to? |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Droga Hermo, WESZ została założona po to, aby chronić biedne skrzaty domowe. Oraz po to, abyś mogła być potępiana przez stare rody czarodziejskie, które nie potrafia zrozumiec ze skrzaty, też mają uczucia
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a szczegolnie potepiona przez Hermione...
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ankieta! Lubię ankiety
![]() OWLs i NEWTs: OWLs zdawałabym oczywiście ze wszystkiego, co wybrałam w trzeciej klasie, czyli z Opieki, Numerologii i Runów (i oczywiście puli przedmiotów obowiązkowych). Natomiast NEWTs najchętniej zdawałabym (o ile uzyskałabym odpowiednią ilość pkt na OWLs) z Numerologii, Zaklęć, Transmutacji, Eliksirów, Runów, Obrony i Astronomii. TT: ciężko jest mi się zdecydować. Jeśli miałabym 17 lat, to jak najbardziej, I want eternal glory, w przeciwieństwie do Pottera (]:->), ale ponieważ nie mam... Smoki - ciężka sprawa, latać na miotle nie umiem, więc pewnie postawiłabym na różdżkę, jakiś Conjuctivus jak Fleur... Jezioro - nie umiem pływać ;( Ale bąblogłowy to dobre zaklęcie dla mnie. Labirynt - tutaj trzeba być wszechstronnym. Przede wszystkim starałabym się nie zgubić różdżki ![]() Dom: Ravenclaw! Nauczyciele: McGonagall to mój profesor idealny. Poza tym Flitwick. Czyli standard. WESZ: zależy od mojego nastroju ![]() ![]() Strona: raczej dobra. -------------------- |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom - Ravenclaw
Egzaminy - ciężko powiedzieć, musiałbym wiedzieć, jaką ścieżką kariery chciałbym w przyszłości podążyć. Ale na pewno zdawałbym Obronę, Transmutację i Uroki. Strona - pewnie dobra, aczkolwiek najlepsza dla mnie byłaby neutralna :] Turniej - za żadne skarby nie wziąłbym w nim udziału. Nauczyciele - McGonnagal, Flitwick, no i Lupin. Ewentualnie Firenzo. WESZ - raczej nie, chyba, że mógłbym być tak aktywnym członkiem, jakim jest Harry czy Ron :] Nooo, chyba, że zdecydowałbym się uderzać do Hermiony, wtedy jak najbardziej mógłbym zostać Zastępcą pani Przewodniczącej ![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom - Slytherin
Przedmioty na egzaminy - ogólnie za wybitne osiągnięcia w czasie pobytu w szkole nie musiałbym zdawać, ale gdyby to: OPCM, CM ![]() Strona - ![]() Turniej - pewnie nie Nauczyciele - Snape, ucieleśnienie wspomnienia po Salazarze Slytherinie WESZ - zamiast tych plakietek wole "Potter Cuchnie" ![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
Ronald |
![]()
|
Mroczny Wietreze, czyżbyś był po ciemnej stronie mocy? Może razem z Lupkiem tworzycie jakąs tajemną armię, która miałaby nas zniszczyć od wewnątrz?
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() ale żeby tak łatwo nas rozgryźć ![]() czyżby obudziło się w tobie wewnętrzne oko Ronaldzie ? ![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
Czarodziejka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.12.2005 ![]() |
SUMY i OWUTEMY: OPCM, ONMS, zaklęcia, transmutacja, zielarstwo
DOM: GRYFFINDOR na 100% NAUCZYCIELE: Lupin, McGonagall, Dumbledore, Moody TURNIEJ: jak najbardziej W.E.S.Z. - TAK, ale pomagałabym tylko tym skrzatom, które by tego chciały STRONA: oczywiście, ze DOBRA, chciałabym być aurorem Mam małe pytanie, lekko odbiegające od tematu. Jeżeli ktoś może i chce, to czy napisałby posta z ocenami? Są w V tomie, ale aktualnie go nie mam. Są mi bardzo potrzebne. |
Herma |
![]()
|
Oceny-
O-Okropny N-Nędzny W-Wybitny P-Powyzej oczekiwan Z-Zadowalajacy acha...zapomnilabym, jeszcze T- Trolla ![]() |
December |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 07.11.2005 Skąd: miasto spotkań bez barier Płeć: Kobieta ![]() |
W takim razie ja też się wypowiem:
1. Dom: Hufflepuff. Dziwię się czemu tak mało osób chce tam iść. Wszyscy wolą być albo odważni albo mądrzy albo sprytni. Wszyscy myślą, że to dom dla całej reszty. Tak wynika z V tomu, a przecież w I tiara mówi,że to dom prawych, wiernych i spawiedliwych. 2. Sumy: na pewno zaklęcia, transmutacja, runy, mugoloznastwo (o tym też wszyscy zapominają ![]() 3. Turniej: zdecydowanie nie dla mnie, padłabym w pierwszej minucie pierwszego zadania. Zresztą nie potrzebuje takiej dawki adrenaliny 4.Nauczyciele: McGonagall-za bezstronniczość i surowość, Lupin-za zaangażowanie w nauczanie, 5.WESZ: sądzę,że tak. Stanęłabym w obronie uciskanych skrzatów. 6. Strona: dobra, nie widzę dla siebie innej opcji |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom: Gryffindor
Sumy: OPCM, Zielarstwo, Transmutacja, Eliksiry, Wróżbiarstwo ![]() Turniej: Nie, nie lubie być w centrum uwagi ("Katarn Cuchnie":D) Nauczyciele: Moody, McGonagall, Vector (podobno zadaje mało zadań domowych:D) WESZ: raczej Stowrzyszenie WOZSD (walki o zniewolenie skrzatów domowych) Strona: PRawica ![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Dom: Slytherin
Sumy:OPCM, zaklęcia, transmutacja, eliksiry i wróżbiarstwo Turniej: Nie dzięki, to nie dla mnie :] Nauczyciele: Alastor Moody , MinevraMcGonnagall, Remus Lupin, Flitwick...i Albus Dumbledore( ale ten chyba już nie uczy) WESZ: Raczej nie... Strona: Dobra ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lupek @ 08.08.2005 01:32) Dom : Slytherin ( to chyba jasne ![]() Sumy i owutemy : Transmutacja, Eliksiry, OPCM (choć ja bym wolał uczyc się samej Czarnej Magii a nie obrony przed nią ![]() Turniej 3magiczny : oczywiście (jako zły charakter chce zdobywać sławe ![]() Quidditch : szukający ( to co wyżej ![]() Ulubiony nauczyciel : hmmm nie nawidze ich wszystkich (gdy skończe szkołe zemszcze się za wszystkie pały ![]() W.E.S.Z. : Prędzej powybijam wszystkie skrzaty niż będe walczył o ich prawa Strona : Mroczna ( stanę się drugim Czarnym Panem a moje nowe imię będzie brzmić ........ lepiej żebyście nie wiedzieli bo się zaczniecie bać je wymawiać ![]() Proszę oto moje upodobania... ![]() QUOTE(Ronald @ 06.12.2005 16:01) Mroczny Wietreze, czyżbyś był po ciemnej stronie mocy? Może razem z Lupkiem tworzycie jakąs tajemną armię, która miałaby nas zniszczyć od wewnątrz? ![]() Hehe wy już zaczynacie się rozpływać ![]() -Avada Kedavra(Absolution nie żyje) -Avada Kedavra(Katarn90 nie żyje) -Avada Kedavra(December nie żyje) -Avada Kedavra(Herma nie żyje) -Avada Kedavra(Czrodziejka nie żyje) -Avada Kedavra(Ronald nie żyje) ....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ha ha ha!
A ja żyję ![]() ![]() ![]() Nie ma to jak członek Specjalnej Brygady Aurorskiej ![]() -------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katarn robi unik i spada z krzesła przed kompem
![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(emoticonka @ 06.12.2005 21:12) Ha ha ha! A ja żyję ![]() ![]() ![]() Nie ma to jak członek Specjalnej Brygady Aurorskiej ![]() HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA ![]() ![]() PS. Katarn podoba mi się twój avatarek ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 06.12.2005 21:25 |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Dajcie spokój, bo jakiś Moderator zastosuje Avadę i to o wiele skuteczniejszą. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Mroczny Wiatr |
![]()
|
Najpierw niech mod się opowie po której jest stronie.
![]() Ten post był edytowany przez Mroczny Wiatr: 07.12.2005 17:36 -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
Hito |
![]()
|
Tak właściwie (jako że nazwy grup niewiele mi mówią), kto jest Modem działu głównego? Całe te grupy? (jeśli dobrze pamiętam - fikcyjnie głodni i jeszcze ktoś)
-------------------- Mój nowy fic
Ronald |
![]()
|
QUOTE(Mroczny Wiatr @ 06.12.2005 16:43) ![]() ![]() ale żeby tak łatwo nas rozgryźć ![]() czyżby obudziło się w tobie wewnętrzne oko Ronaldzie ? ![]() Zawsze myslałęm,ze jestem stworzony do jasnowidzenia. Ono się nie odzywa, ono jest. W moim pokoju na sczycie wierzy w wonnych oparach olejków wterecznych zawsze mam jasne wizje ![]() Lupek> niestety mnie nei zabiłeś, gdyż ja potrafie odradzac się z popiołów -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Może zacznę od końca... Chyba byłabym po stronie zła, ale jeszcze nie wiem... Na pewno chciałabym być w Slytherinie (chociaż więcej cech mam Krukońskich...) Na pewno chciałabym SUMy i OWUTemy zdawaćz OPCM i ONMZ i jeszcze z eliksirów i zaklęć ( hmmm... jeśli jestrem dobra z chmii to z eliksirów chyba też)
![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:13 |