Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
sumy i owutemy : zaklęcia, OPCM, eliksiry
nauczyciele; farara i Snape oczywiście [ oo ta złośliwość ] , McGonagall [ twarda babka z zasadami i to mi sie podoba ] Lupin [ ma się te osobowość ] i Dumblek rzecz jasna [ chyba nie musze pisać dlaczego x D ] dom ; i tu zaczynają się schodzy ... Slytherin albo Gryffindor chociąż bardziej iągnie mnie do Ślizgonów i jestem pewna, że tiara przydzieliła by mnie właśnie ta x D [ z moim charakterkiem oo tak x D ] no ale strona dobra ; D W.E.S.Z - nie nie nie .. niczego na siłe jakby skrzaty chciały to same porprosiłyby o pomoc, ale skoro chcą pracować to cóż .. to tak samo jakby Hemrione zmuszano do zaprzestania nauce [ oo zgrozo x D] .. a poza tym len ze mnie x D ![]() ![]() -------------------- |
Savvage |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: TBG Płeć: Mężczyzna ![]() |
dom:Griffindor
sumy owutemy:transmutacja,zaklęcia,OPCM, eliksiry , WESZ: nie chcialbym nawet o tym slyszec ![]() ulubiony nauczyciel; McGonagall, Hagrid ,Flitwick, Lupin, Turniej Trójmagiczny; nie -------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(wickie @ 17.12.2006 18:01) W nauczycielach chodziło o to który by cie miał uczyć!!A przecoież Dumbledore nie jest nauczycielem uczącym!! ![]() ------------------- Jak ja bym chciała mieszkać w Archelandii!! to było pewnie do mnie ; { no to moja pomyłka myślałam, że chodzi o ulubionych nauczycieli.. wiem wiem ze dumbledor nie uczy o ale lubie go jako dyrektora a to prawie jak nauczyciel ; p [ tylkoze nie praktykujacay ;pm ] -------------------- |
Hermiona24 |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 28.12.2006 ![]() |
DOM:Ja chciałabym należeć oczywiście do Grifindoru
NAUCZYCIELE: oczywiście McGonagall ![]() Stanęłabym po syronie dobraJeżeli chodzi o WESZ to raczej nie Chciałabym zdawać z obrony przed czarną magią, z zaklęć, transmutacji i z magicznych stworzeń W turnieju wziełabym udział bo lubie konkurencje ekstremalne i wymagające wiedzy Ten post był edytowany przez estiej: 29.12.2006 13:08 |
Iwan_1992 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 02.01.2007 Skąd: Będzin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sumy i Owutemy - opieka nad magicznymi stworzeniami, zaklęcia, obrona przed czarną magią, może transmutacja.
dom - oczywiście gryffindor strona - dobra turniej - jak najbardziej nauczyciele - Lupin, Flitwick WESZ - 50/50 ![]() |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
SUMy i OWTMy: Co się da, chyba bym wybrała wszystkie przedmioty.
Dom: Ravenclav Strona: Dobra oczywiście ![]() WESZ: Nie wiem. Uważam, że skrzaty rzeczywiście są źle traktowane, ale aż tak jak Hermiona bym nie przesadzała. Turniej Trójmagiczny: Ozywiście, że bym poszła. Ulubieni nauczyciele: Lupin, Mcgonagall, z opowiadań Hermiony Vector, Hagrid. |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
SUMY i OWUTEMY: Zaklęcia, eliksiry, zielarstwo, transmutacja, astronomia, runy i... zaskoczę was, WRÓŻBIARSTWO (szkoda, że nauczycielka alkocholiczka
![]() DOM: Ravenclav or Slitherin NAUCZYCIELE: Snape, McGonagall TT: Nie STRONA: Zła, ale na krótko. Została bym śmiercożercą i spokojnie czekała, aż będę na tylę urzyteczna, żeby LV zabił mnie osobiście... moje największe marzenie... ![]() WESZ: Raczej nie, chociaż lubię robić wełniane czapeczki.... ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam przede wszystkim forumowiczów, zastanawiałem się w jakim temacie napisać pierwszy post i ten jest w sam raz
![]() Sumy i Owutemy- Obrona przed czarna magią, eliksiry, transmutacja, runy (może jeszcze zaklęcia) Dom- Gryffindor albo Ravenclaw Nauczyciele- McGonagall, Snape, Lupin, Flitwick Turniej- hm... nie wiem szczerze mówiąc, chciałbym się sprawdzić, ale tylko, jeśli czułbym się pewnie z posiadaną wiedzą ![]() WESZ- nie...raczej nie, a na pewno nie wbrew samym skrzatom Strona- dobra oczywiście -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sumy i Owutemy : Obrona przed czarną magią, zaklęcia, Transmutacja
dom : Griffindor strona : dobra turniej : nigdy w życiu! xD nauczyciele : Lupin, Hagrid, Flitwick WESZ: raczej nie -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Sumy & owutemy: OPCM, czarna magia [nic bowiem nie jest jednostronne , a siły wroga trzeba wpierw dobrze poznac, by moc sie im przeciwstawic], eliksiry, transmutacja, zaklęcia. Jednym slowem przedmioty, ktorych wymaga sie od kandydata na aurora.
![]() Turniej Trójmagiczny: przepadłabym w labiryncie. Claustrofobii bym nie zwyciężyła. Dom : Gryffindor albo Slytherin. Spryt lub odwaga. To z reszta idzie w parze. ![]() Nauczyciele : Lupin, McDonagall, Hagrid [taki kumpelski nauczyciel, z ktorym mozna podyskutowac o wielu sprawach i mozna byc na 'Ty' ;P uwielbiam takich] WESZ: W zyciu! Pomagac tak, ale to co robi Hermiona nie mozna chyba nazwac pomoca. Zmusza skrzaciątka na siłe do czegos, czego nie chca, czego sie wrecz boja. Lubia byc zniewolone, bo taka ich natura. A natury nie wolno podburzac. Zapomniałabym. STRONA. Dobra oczywiscie. Wstapilabym do Zakonu Feniksa. ;P Ale jako szpieg, by móc jednoczesnie byc członkiem zakonu i smierciozerca, i jak Snape - poznac 2 strony medalu. Ten post był edytowany przez abstrakcja: 09.08.2007 18:13 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
sumy i owutemy: ONMS, OPCM, Zaklęcia, Eliksiry i transmutacja
TT: Czemu by nie... Dom: Ravenclaw. Tylko i wylacznie Ravenclaw. Nauczyciele: McGonagall, Snape, Flitwick, Grubbly-Plank. WESZ: nie, nie, nie. Po stokroć nie! strona: swoja własna, chadzanie wlasnymi sciezkami... -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
horror_kitty |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta ![]() |
Sumy i Owumety- historia magi, obrona, zaklecia i zalu nad Hagridem-opieka nad magicznym stworzeniami,eliksiry,transmutacja
Nauczyciele- Dumbledore,McGonagall, Snape, Flitwick, Lupin i Harry (bo wstapilabym do GD a co mi tam ![]() WESZ- nie,nie przepadam za Hermiona. Nos w ksiazki owszem ale ingerowanie w odwieczny porzadek Hogwartu-nie,to do niej nie pasuje. W koncu,kto przygotowywal by uczyty;> Turniej-eee...nie sadze:D chyba wolalabym kibicowac. Dom- marzenie to pewnie Gryffindor,ale umiejetnosci pewnie nie te,wiec zostalbym Puchonka:D Ale skoro Cedrik tam byl ![]() Strona-dobra a moze i zła,zalezy gdzie by wiecej dawali;D A co w czasie wolnym ;> Bo ja napewno quidditch,chociaz szachy i spacery po błoniach nie sa złe ![]() Naprawdę można napisać posta wolniej, unikając błędów ortograficznych i literówek./Przemek Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 18.08.2007 13:20 -------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba jeszcze nie pisałem tutaj.
Sumy i Owutemy: OPCM ONMS Eliksiry Zielarstwo Historia Magii, Transmutacja, Zaklęcia. WESZ: nie TT JAK NAJBARDZIEJ Dom Gryffindor albo Slytherin Strona Dobra, jeżeli Gryffindor, zła, jeżeli Slytherin -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Windykatorka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 24.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
sumy i owutemy - OPCM, zaklęcia, starożytne runy, numerologia, eliksiry, transmutacja
WESZ - czemu nie? TT - nie dom - Ravenclaw nauczyciele - Lupin, McGonnagall, Flitwick strona - ee...żadna ![]() -------------------- 'Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, nie musisz im wierzyć.'
Członkini Klubu Luny Lovegood ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
nawet jeśli się wypowiadałam, napiszę jeszcze raz, ponieważ moje nastawienie zmieniło się po przeczytaniu już wszystkich książek.
sumy, owutemy: transmutacja, zaklęcia, obrona przed czarną magią, zielarstwo. WESZ: jak najbardziej na tak. TT: nie dom: Gryffindor lub Hufflepuff strona: dobra. zapewne należałabym do Armii Dumbledore'a. -------------------- |
obi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 23.07.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sumy i owutemy- OPCM, zaklecia, transmutacja, eliksiry, opieka nad magicznymi stworzeniami, numerologia
WESZ- nigdy w zyciu Turniej- czemu nie Dom- Revenclaw Nauczyciele- Moody, Snape, McGonnagfall, Flictwick, Hagrid Strona- Dobra -------------------- jeśli komuś niepodoba się moje zachowanie to niech pisze PW do mnie lub na mój nr koma 697910850
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Mam pytanie nie związane z tematem..
Sum to Standardowa Umiejętność Magiczna. A Owutem? Co oznacza ten skrót? :> -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
obi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 23.07.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
abstrakcja- okropnie wyczerpujący test magiczny
-------------------- jeśli komuś niepodoba się moje zachowanie to niech pisze PW do mnie lub na mój nr koma 697910850
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(abstrakcja @ 21.08.2007 20:11) Mam pytanie nie związane z tematem.. Sum to Standardowa Umiejętność Magiczna. A Owutem? Co oznacza ten skrót? :> przecież podobno wiesz wszystko o Harrym? :} -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
A kto tak powiedział?
WESZ na tak? ;o Ee.. uzasadnij ;P Ten post był edytowany przez abstrakcja: 21.08.2007 22:02 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
obi |
![]()
|
to jest pytanie do mnie czy do aylet, abstrakcja??
-------------------- jeśli komuś niepodoba się moje zachowanie to niech pisze PW do mnie lub na mój nr koma 697910850
|
Aylet |
![]()
|
QUOTE(abstrakcja @ 21.08.2007 21:00) jeżeli chcesz, mogę na pm'ie, tutaj nie będę spojlerować. -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
Aylet nie chcę. Jesli to jest cos co dot. VII tomu, to nie chcę nic wiedziec.
Obi - pytanie bylo do Aylet. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
dyskusja wkracza na niebezpieczne wody. jeśli pójdziecie dalej jej tokiem, za moment ktoś będzie musiał w pośpiechu kasować jakiś wymsknięty spoiler. żadnych dyskusji o wszy w DH na forum głównym.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
OK. Już nie piszę nic o DH. Już usuwam tamten post (tak na wszelki wypadek)
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:18 |