Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Galio zastanow sie czy chcialabys umrzec (Lord Voldemort)
No ale ja bym i jego zniosla ![]() ![]() -------------------- |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Sumy i Owutemy: zaklęcia, OPCM, eliksiry, ONMS, wroożbiarswo
Toorniej Troojmagiczny: Raczej tak, ale i tak wiem, że bym sie nie dostała :-) Dom: Slitherin (tak mi wyszło na warnerbrosie) i ogólnie tak chce ![]() Wesza: wolny weekend raz na miesiąc, ale nic poza tym Ulubiony nauczyciel: Smarkerusik, Flitwick Znienawidzony nauczyciel: Binns, Trelawney (czy jakkoś tak) Strona: co między good a bad |
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Sumy i Owutemy: wszystkie
Dom: Ravenclaw Nauczyciele: Snape, Dumbledore Turniej: pozostanę obserwatorem ;P WESZ: nie, po co uszczęśliwiać kogoś na siłę... -------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Sumy i owumenty: eliksiry, zaklęcia, transmutacja
Dom: Slytherin Nauczyciele: Snape Turniej: wolę sobie jedynie na niego popatrzeć WESZ: odmawiam udziału... ![]() Strona: Chciałabym być prawą ręką Voldemorta ![]() -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
sumy - eee....no nie wiem chyba z
wiekszosci przedmiotow
owutemy - OPCM, eliksiry, transmutacja, zaklecia Turniej T. - no jasne, ze bym chciala dom - chyba jednak Gryffindor WSZA - a w zyciu! po co uszczesliwiac kogos na sile...? nauczyciele - Lupin, McGonagall, Dumbledor, Snape strona - dobro ![]() -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Marionetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja bym zdawała ze wszystkiego
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Soli: 03.09.2004 18:35 -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom - Gryffindor.
Nauczyciel - Lupin, Dumbledore, McGonagall TT - of course Egzaminy - transmutacja, opcm, zaklęcia. W.E.S.Z. - NIGDY!!!!!! Strona - dobra. |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Pottermenko nie chciałabym umrzeć, ale jak
powiedizał któryś z mędrców strarożytnej Geecji " Życie tchórzato nic
nie warte życie ".
![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Sumy i Owutemy: wszystkie
Toorniej Troojmagiczny: Tak jeśli bym się dostał:P Dom: Gryffindor oczywiście... WSZA: Bez sensu..dajcie sobie z tym spokój... Ulubiony nauczyciel: McGonagall, Dumbledor, Znienawidzony nauczyciel: Trelawney Strona: dobra:P -------------------- ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Sumy i Owutemy:
OPCM,zaklęcia,transmutacja,eliksiry,ew. zielarstwo i latanie na miotle
Turniej Trójmagiczny: nie,to nie na moje nerwy Dom: Gryffindor ,Ravenclaw WESZ: CHYBA NIE... Ulubiony nauczyciel: MCGONNAGAL,SPROUT,SNAPE Znienawidzony nauczyciel: LOCKHART,UMBRIDGE,BINNS,HOOCH Strona: raz dobra raz zła.. -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Egzaminy : OPCM, transmutacja, zaklęcia,
eliksiry(ale gdyby Snape mnie nie przygotowywał)
Dom : Gryffindor Turniej : raczej nie(wole popatrzeć ![]() W.E.S.Z. : nie Ulubiony nauczyciel : McGonnagal , Dumbledor(wiem, że nie uczy ale spoko jest ![]() Nie lubiany nauczyciel : Lockhart, Umbridge i Snape(gostka w ogóle pojąć nie mogę czemu się tak znęca :/ ) Strona : dobra P.S. Wiecie co...jakoś nie chce mi sie wierzyć, że niektórzy chcieliby być po stronie zła. Znęcać się nad słabszymi i zabijać(nie bezpośrednio, ale np. przekazywać informację czy chociażby popierać tych po złej stronie)...dla mnie to troche takie no... dziwne... ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
QUOTE(Wizard @ 06.02.2004
22:34) hm... jqa zakladam
ten temat poniewaz chcialbym lepiej poznac ludzi z ktorymi przebywam na
codzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OWUTEMY: OPC, transmutacja, eliksiry TURNIEJ: bardzo chetnie ZADANIA: tak zeby wygrac DOM: Gryffindor NAUCZYCIELE: Lupin, Snape WESZ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() STRONA: dobro of course MASTA -------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
Aque |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 10.12.2004 ![]() |
Sumy: najbardziej z ONMS i Zaklęcia oraz
Wróżbiarstwo
Owutemy: Eliksiry, Transmutacja, Zielarstwo, Zaklęcia, OPCM i co tam jeszcze było na uzdrowiciela ![]() Dom: Ravenclaw/Gryffindor Nauczyciele: Lupin i McGonagall TT: ee.... nie dzięki, nie skorzystam. Wolę ciepłe łóżko ![]() WESZ: No, thanks. Strona: Jak najbardziej Jasna strona Mocy. |
Janet |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 09.04.2003 ![]() |
Sumy & Owutemy: Eliksiry, Zielarstwo,
ONMS, Astronomia - inne w zależności jaki bym zawód wybrała
dom: Slytherin lub Ravenclow Nuczyciele: Snape i po piątej części troszke McGonagall T&T: Ja? zaleniwa jestem. A pozatym lepiej patrzeć jak inny zawodnik sie męczy (potencjalnie jest w śmiertelnym zagrożeniu lub umiera) niż narażać własną skórę. WESZ: W Zyciu! jak mozna mieć służbe to po co z niej rezygnować? strona mocy ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Janet: 26.12.2004 21:20 -------------------- I'm servent of Lord Voldemort.
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=69594 |
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
DOM: Ravenclave, bo mam cechy tego
domku i Luna to maja idolka
![]() SUMy trzeba zdawa ze wszystkiego, a OWUTEMY zdecydowanie OPCM, transmutacja, eliksiry, zakecia i.... czarna magia NAUCZYCIELE: Lupinek ![]() ![]() TURNIEJ TRÓJMAGICZNY: no jasne, ze tak ![]() WESZ: hmm... raczej nie, bo Hermiona zmusza skrzaty do przyjecia wolnosci (choc jej to nie do konca wychodzi) STRONA" zdecydowania dobra, bo tam jest Syriusz i Remus ![]() Ten post był edytowany przez Psia Gwiazda: 27.12.2004 18:43 -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
Gofik |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
Domy- chyba Gryffindor.
Sumy- OPCM, zaklęcia, eliksiry i ONMS Nauczyciele- Lupin Turniej- raczej nie:P WESZ- po co? Strona- dobra:D Ten post był edytowany przez Gofik: 27.12.2004 19:32 -------------------- |
Hermioncia13 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta ![]() |
Jak już bym musiała wybierać to sumy i
owumety chciałabym zdawać z zaklęć i ..................obrony przed czarną
magią. A jeśli chodzi o turniej trójmagiczny to nie miałabym zielonego
pojęcia jak rozwiązać te zadania ale na pewno poprosiłambym kogoś o pomoc.
Chciałabym należeć do Gryffindoru lub Ravenclawu. Z nauczycieli najbardziej
lubię prof. Mcgonagall i prof.Flitwicka.
............................................
![]() ![]() ![]() -------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
dom: Gryffindor
nauczyciel: oh, napewno nie Snape i Umbridge (ktorej juz nie ma) strona: dobra ? ((((..... )))) owutemy: obrona... i może...transmutacja...... nie wiem! turniej: to chyba ponad moej siły.... ale może bym sprobowała? zależy... od samopoczucia typ: moody (czyt. humorzasty) ![]() edit: WSZA!!!! NIGDY!!!!!!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!!!!!! 33;!!!!!!!!!!!!!! 3; !!!!!!!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!!!!!! 33;!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!!!!!! 33;!!!!!!!!!!!!! tu sie pokazało moje okrutne do bólu serce <lol> Ten post był edytowany przez ANASTAZJA BLACK: 27.12.2004 19:51 -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Joana van Hellsing |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: z Kwatery Głównej Aurorów ![]() |
Ekhem... Byłabym w Gryffindorze. Nie bardzo tam pasuję, ale nigdzie indziej bym się nie załapala.
Po stronie dobra. Zdecydowanie i z pełną stanowczoscią. Może nawet byłabym aurorką. Nie nalezę do ludzi, którzy się podporzodkowują (chodzi o tych, co ze strachu przeszli na stronę Voldiego), zawsze muszę być na przekór. Do WSZY? Po moim trupie! Mogłabym wziąć udział w Turnieju, ukonczyłabym go, ale raczej z ostatnim miejscem. Sumy i owutemy chciałabym zdawać z; eliksirów, obrony przed czarną magią, transmutacji i zaklęć. Poradziłabym sobie. A nie chciałabym ich zdawać z: wróżbiartswa (fuj!), zielarstwa, numerologii, opieki nad magicznymi stworzeniami. Mogiła. Ulubieni nauczyciele? Lupin, Moody, McGonagall, Snape. Nielubiani? Trelawney, Umbridge, Lockhart, Quirrel, Binns. -------------------- ''While my heart is a shield and I won't let it down
While I am so afraid to fail so I won't even try Well how can I say I'm alive?'' Dido ''Life for Rent'' |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
dom:sama nie wiem,może Ravenclaw?mam cechy pasujące do kazdego domu,więc mi to obojętne,no może poza Hufflepuff
![]() nauczyciel:Lupin i Hagrid sumy:OPCM i ONMS,zaklęcia eliksiry odpadają bo ja nie mam cierpliwosci,a numerologia to cos podobnego do matematyki więc także odpada ![]() strona:zależy jakie bym miała z tego kozyści(zabrzmiało jak samolub,hehe) turniej:eeeee... to nie na moje nerwy wesz:nie,sama nie wiem jak to uzasadnic,pewnie dlatego ze to wszystko zorganizowala Hermiona(nie lubię jej ![]() ![]() -------------------- |
pottereczka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 23.06.2005 ![]() |
Dom:Griffindor
Sumy i Owetumy:OPCM , Eliksiry , Zaklęcia , Wróżbiarstwo strona:dobra ![]() ![]() ![]() |
Łapka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 06.06.2005 ![]() |
taak a JA chce miec testrala:) a tak przy okazji to ja owómenty mam tam gdzie bliźniacy:P
-------------------- Seryjny morderca szczurów:)
|
Black Syriusz |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna ![]() |
DOM GRYFFINDOR
SUM OPCM ELIKSIRY OWUTEMY -''- NAUCZYCIEL SNAPE |
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom-> Slytherin
SUMy OWUTEMy -> Transmutacja, Uroki, Eliksiry Nauczyciele> M. McGonagall, S. Snape, F. Flitwick Nielubiani Belfrowie-> Lockhart, Binns Turniej-> jak najbardziej ![]() Strona Mocy-> Dobra ![]() WESZ ->nie dziękuję... Pozycja w Quidditchu-> Ścigający (nie mylić z szukającym!) -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
Black Syriusz |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna ![]() |
acha
turniej tak quiditch szukajacy wesz nie strona dobra Ten post był edytowany przez Black Syriusz: 04.07.2005 20:47 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 10:07 |