Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Son_potter |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 01.07.2005 ![]() |
Dom: Gryffindor rzecz jasna
Owutemy i Sumy: ONMS, mugoloznawztwo, Uroki. Turniej Trójmagiczny: chętnie Strona : Medium ![]() Profesorzy: MCGonnagal, Flitwick, Igor Karkarow, Hagrid Quiditch: niekonicznie Wesz: NIE!NIE! ![]() -------------------- Mugoloznawca
|
Madleen Jill Kay Whitecolumbelux |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: z daleka... ![]() |
Sumy i owtm: runy, numerologia, transmutacja, zielarstwo, zaklęcia, eliksiry i OPCM.
Dom: nie wiem...zdałabym się na tiarę WESZ: może i bym przystąpiła do niej, choć z pewnością nie z takim zapałem jak Hermiona Turniej: eee...nie po pierwsze mam za mało lat, po drugie nie nadaje się do tego Ulubieni nauczyciele: Lupin, Firenzo, Flitwick A w quiditchu mogłabym być bramkarzem^^ Strona: jestem raczej neutrealna, ale chyba jednak dobra I to chyba tyle... -------------------- I czegoś tu chyba nie rozumiem. Ucze się, a niewiele umiem. Kiedyś mówili: Śmiej się, teraz każą mi płakać. Wczoraj skrzydła ucieli, dzisiaj każą mi latać...
|
grlouiee |
![]() ![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystko jedno, żeby tylko znaleźć sie w HOGWARCIEE
![]() Ten post był edytowany przez grlouiee: 27.09.2005 07:55 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Tilla_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.07.2005 Skąd: K-Pax ![]() |
Dom: Gryffindor
Owutemy i Sumy: Mugoloznawstwo,Zaklecia,Wrozbiarstwo,OPCM ![]() ![]() Turniej Trojmagiczny: nie bo bym wszystkich pozabijala ![]() Strona: Zla.Bylabym czarnym charakterkiem przydzielonym do Gryffa zeby uprzykrzac wszystkim zycie ![]() Profesorzy: Lupin,Hagrid, Sybilia Trelawney ![]() (no patrzcie nie wybralam Snape'a ,a przeciez jestem zla,ale goscia nienawidze!!) Quidditch: chetnie ![]() W.E.S.Z (Stowarzyszenie hodujace wszy na Twojej glowie ![]() ![]() Pozdrówka ! ![]() -------------------- "I wana hold you high,and steal my pain..away.."
"Pewnych rzeczy czas nie jest w stanie uleczyc" "kazdy ukrywa to kim na prawde jest" "i tak bolalo..tego nie unikniemy.Wiec niech boli" [you] chcesz pogadac ?? Odezwij sie na gg:2791186 |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Sumy i owutemy- Eliksiry, Zaklecia, OPCM, Transmutacja
Dom - Slytherin Ulubiony nauczyciel- Snape Najgorszy - Umbridge Turniej Trójmagiczny- Oczywiście ^^A jakby postąpiła? No nie wiem, nie zastanwaiałam się... WESZ - niddy w życiu! Strona - zła... ![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
nosferatu |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Skierniewice ![]() |
Dom SLytherin
OWTM-wszystko co 3ba by byc smierciozerca ![]() Turniej of course zadanie labirynt Strona -ZŁA Wesz -Mimo wszystko tak bo wszystko co zyje zasluguje na szacunek -------------------- W każdym można zobaczyć coś dobrego !!! 3ba tylko poszukać !!
|
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dom : Slytherin ( to chyba jasne
![]() Sumy i owutemy : Transmutacja, Eliksiry, OPCM (choć ja bym wolał uczyc się samej Czarnej Magii a nie obrony przed nią ![]() Turniej 3magiczny : oczywiście (jako zły charakter chce zdobywać sławe ![]() Quidditch : szukający ( to co wyżej ![]() Ulubiony nauczyciel : hmmm nie nawidze ich wszystkich (gdy skończe szkołe zemszcze się za wszystkie pały ![]() W.E.S.Z. : Prędzej powybijam wszystkie skrzaty niż będe walczył o ich prawa Strona : Mroczna ( stanę się drugim Czarnym Panem a moje nowe imię będzie brzmić ........ lepiej żebyście nie wiedzieli bo się zaczniecie bać je wymawiać ![]() |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Do domu: Gryffindor
S i O: DADA, Zaklęcia, Tansmutacja..... WESZ:bleee.....ale chetnie wstąpiłabym do Armi, Dumbledora Turniej: czy ja wiem raczej nie - wole mieć spokój Lubiani nauczyciele: buahahahaha...a tacy wogóle istnieją? NIElubiani nauczyciele: ogółem wiekszość........ Strona: eee..może środek, mogłabym być Dark Mage ![]() ![]() -------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
może teraz ja...
dom: Ravenclaw (nie wiem why, ale mam do tego domu jakiś sentyment, moze dlatego ze jestem takim typem dobrego ucznia...heh) sumy: hmmm Opcm, eliksiry, runa (wydaja mi sie ciekawe, zaklecia i moze transmutacja turniej: oczywiscie, to jest cos co tygryski lubią najbardziej ulubieni nauczyciele: Snape? (jest to moja ulubiona postac w ksiazce, ale jezeli miałby mnie uczyc to moze zmieniłabym zdanie strona: jak wyjdzie ![]() quidditch: ścigający (lubie szybka jazde ) wesz; nie mam zdania ...to na tyle ![]() -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
rowia |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 08.08.2005 ![]() |
ja bym zdawała wszystkie przedmioty takie aby zostać aurorem.
![]() chciała bym być w gryfindorze ![]() nauczyciele: oczywiście McGonagal, Flitwick itp ![]() Wzieła bym udział w turnieju trójmagicznym ![]() Nie chciała bym należeć do Wszy ![]() I oczywiście strona dobra. ![]() |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Sumy: zielarstwo, obrona przed czarną magią
dom:Gryffindor oczywiście Chętnie wstąpiłą bym do WSZY Jestem zdecydowanie po stronie dobra! |
Joan P. |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. ![]() |
Ekhem... Byłabym w Gryffindorze. Nie bardzo tam pasuję, ale nigdzie indziej bym się nie załapala.
Po stronie dobra. Zdecydowanie i z pełną stanowczoscią. Może nawet byłabym aurorką. Nie nalezę do ludzi, którzy się podporzodkowują (chodzi o tych, co ze strachu przeszli na stronę Voldiego), zawsze muszę być na przekór. Do WSZY? Po moim trupie! Mogłabym wziąć udział w Turnieju, ukończyłabym go, ale raczej z ostatnim miejscem. Sumy i owutemy chciałabym zdawać z; eliksirów, obrony przed czarną magią, transmutacji i zaklęć. Poradziłabym sobie. A nie chciałabym ich zdawać z: wróżbiartswa (fuj!), zielarstwa, numerologii, opieki nad magicznymi stworzeniami. Mogiła. Ulubieni nauczyciele? Lupin, Moody, McGonagall, Snape, Hagrid. Nielubiani? Trelawney, Umbridge, Lockhart, Quirrel, Binns, Trelawney, Firenzo. Quidditch: raczej nie. Najwyżej jako komenatorka meczów. (Ja już to pisałam, ale raczej nie wszyscy wiedzą, że Joana van Hellsing to mój stary nick) Ten post był edytowany przez Joan P.: 09.08.2005 15:27 -------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Dom : Oczywiście Gryffindor
Strona: Dobra Sumy i Owumety : Zklęcia, Transmutacja, Uroki, OPCM, Eliksiry, Do WSZY : TAAAAK, AD tęż nie pogardzę Tórniej Trójmagiczny: Tak, ale jakbym postąpiła przy konkurencjach, to nie wiem Ulubiony nauczyciel: Mcgonagall, Lupin Najgorszy nauczyciel: Umbridge, Quiddich : Pałkarz, miała bym się gdzie wyżyć ![]() ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
katia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 05.08.2005 ![]() |
Dom: chciałabym do Gryfindoru, ale nie wiem gdzie by mnie Tiara Przydziały dała
![]() Sumy i owutemy: OPCM, zaklęcia, transmutacja, astrologia WESZ - raczej nie. Nie odpowiada mi sposób działania, chociaz generalnie jestem za równouprawnieniem. Turniej Trójmagiczny - oj, wolałabym pokibicować. Przy moim szczęściu wszystko bym popsuła ![]() Ulubiony nauczyciel: Lupin, McGonagall, Flitwick, Hagrid ![]() Nie lubiani: Umbridge [bo jest straszna pod każdym względem] Snape [dlatego, że jest niesprawiedliwy ![]() ![]() Strona: oczywiście, że dobra!! Ktoś musi walczyć z tymi co wyżej napisali, że będą po stronie zła ![]() |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Dom : Gryffindor bądź Ravenclaw
Sumy i Owutemy: a można poprosić z wszystkiego ? WESZ: Jak najbardziej, dla samej idei warto Turniej Trójmagiczny: Jeśli by się udało, to byłabym wniebowzięta Quidditch: ścigający bądź szukający Ulubiony nauczyciel : McGonagall Nie lubiani: Umbridge, Snape, Trelawney Strona: Dobra Czy wspominałam, że jestem troszkę podobna do Hermiony ? Zaraz, zaraz a czy Hogwart istnieje na prawdę ? ... ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
berQ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 09.08.2005 ![]() |
Hmm... Sumy na pewno zdawałbym z transmutacji, numerologii, opieki nad magicznymi stworzeniami, starożytne runy też są spoko
![]() Z chęcią poszedłbym do Ravenclawu, ale Slytherin też mnie interesuje ![]() WESZ?? Dla mnie to głupota, skoro skrzaty nie chcą być wolne... Turniej Trójmagiczny jak najbardziej! Chociaż nie jestem pewny jakby mi poszło... Ja z chęcią bym poszedł na obrońcę ![]() Moim ulubionym nauczycielem jest Firenzo (chyba mogę go zaliczyć do nauczycieli no nie?? ![]() ![]() Stanąłbym po stronie dobra... |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dom: Ravenclav lub Gryffindor
Sumy i Owutemy: OPCM, Eliksiry, Historia Magii, Zaklęcia, Transmutacja, Opieka nad magicznymi zwierzętami WESZ: ciągnęłoby mnie, ale nie przystąpiłabym do tego ![]() Turniej Trójmagiczny: no jasne, że tak ![]() Quidditch: ścigający Ulubiony nauczyciel: McGonnagal, Hagrid, Dumbel, Lupin ![]() Strona dobra of kors ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Anulcia |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Radom...->taka dosyć duża wioska ![]() |
Dom: wydaje mi się, że byłabym w Gryffindorze
Sumy i Owutemy: OPCM, eliksiry, zaklęcia, transmutacja, zielarstwo, astronomia WESZ: nie, skoro (jak ktoś wcześniej już powiedział) skrzaty nie pragną wolności, a różne przywileje są dla nich obrazą, to nie widzę takiego sensu. Turniej Trójmagiczny: nieee, raczej nie, to nie dla mnie ![]() Quidditch: Ścigający już chyba najbardziej, albo... o, już wiem - komentator ![]() Ulubiony nauczyciel: Lupin, McGonagall, Flitwick, Sprout Nielubiany nauczyciel: Snape, Umbridge Strona: Oczywiście dobra. Nie wyobrażam sobie bycia śmierciożercą, a już tym bardziej służenia komuś. Ten post był edytowany przez Anulcia: 09.08.2005 20:13 -------------------- Facet z natury swej cierpi na nieuleczalne upośledzenie emocjonalne :]
--------------- ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Dom: Griffindor, Ravenclaw lub....Slytherin
![]() ![]() Sumy i Owetumy: OPCM, zaklęcia, transmuzja, eliksiry, zielarstwo, astronomia,starożytne rumy, numerologia wydaje się ciekawa ![]() WESZ: Hmm, ustanowiłabym prawa dla skrzatów, ale do niczego bym ich nie zmuszała, nie robiłabym im czapeczek na drutach ![]() Turniej Trójmagiczny: Oczywiście, że tak,. Uwielbiam wyzwania Quidditch: ściagający lub....komentator ![]() ![]() Ulubiony nauczyciel : y troche ich jest ![]() ![]() Nielubiani : Trelawney, Umbridge, Lockhart, Quirrel, Binns Strona : Dobra Ten post był edytowany przez grlouiee: 26.08.2005 10:46 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sumy i owutemy wybralbym zapewne z :OpCM, eliksirow i transmutacji
Moj ulubiony dom to naturalnie Slytherin ![]() Do wesz na pewno bym nie wstapil bo to kretynska organizacja ![]() ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Dolohov |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 08.07.2005 Skąd: Oberschlesien Płeć: Mężczyzna ![]() |
Avery:
QUOTE Czarny Pan RULEZ No a jakże by inaczej... ![]() Dom: Slytherin Nauczyciel: prof. Snape Sumy: OPCM, Eliksiry, zaklęcia, transmutacja Do WESZ bym nie przystąpił bo po co? ![]() -------------------- VIDE CUI FIDE
![]() ![]() |
Doti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Sumy i Owutemy: Transmutacja
![]() ![]() Dom: Gryffindor ![]() Nauczyciel: Lupin ![]() Strona: Dobra ![]() Do WSZY: Niet, przecież skrzaty wcale tego nie chcą... ![]() TT: Pewnie bym wzięła udział, czemu nie ![]() |
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
Dom: Co bym nie robiła i tak wszyscy widzą we mnie Gryfonkę.
Sumy i Owutemy: Mhm...OPCM, eliksiry, zaklęcia, runy, historia magii, transmutacja. Ulubiony nauczyciel: S.Snape! Dobra, lubię też Lupina. Znienawidzony nauczyciel: Umbridge mi nie leży. I ... też. W.E.S.Z.: Po co robić coś, czego skrzaty nie chcą? Marnotrawstwo czasu. Quidditch: Eee...Nadawałabym się na obrońcę. Gwardia Dumbledore'a: A czemu nie? Pomysł fajny. Turniej: Cóż...Chętnie. Całe moje życie to ryzyk-fizyk. Strona: Seva, oczywiście ![]() -------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Do swojej wypowiedzi chciałabym jeszcze dodać:
- nauczyciele, których lubię: Lupin, McGonagall Bardzo lubię też Dumbledora mimo, że nie jest nauczycielem. Nienawidzę Snape'a. Nie rozumiem dlaczego ciągle wyrzywa się na Harrym. Rozumiem, że miał żal do jego ojca za to co mu robił, ale przecież Harry nie jest niczemu winien!!! Turniej Trójmagiczny: nieeee, to raczej nie dla mnie. ![]() ![]() ![]() |
MATRIX |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 29.09.2005 ![]() |
zaklęcia,obrona przedczarną magią,transmutacja a w kankursie truj magicznym na 100 bym wystartował i wygrał na 99 !
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:17 |