Armia Dumbledora
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Armia Dumbledora
Hermiona123 |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Las Braitów ukryty przed oczyma śmiertelnych ![]() |
Uważam że pomysł z GD był dobry, ale nie
należało angażować do GD kompletnie każdego. Od samego początku ta Marietta
wydawała mi się podejrzana.
A co do przyszłości. Tak mi się wydaje że Potter zostanie Aurorem, Ron albo też Aurorem albo się zaciągnie do drużyny Quiditcha, a Hermiona pasowałaby mi na pracowanika Departametnu Tajemnic ![]() Nevile pewnie zostanie albo nauczycielem, albo aurorem (żeby się zemścić chociaż może nie będzie miał na kim...). -------------------- QUOTE Co ma być to będzie a jak już będzie to jakoś sobie damy z tym radę <- Hagrid {moje motto życioweBack or not Back? :P Wrócić czy nie wrócić? oto jest pytanie.... I'm like Crais. Insane too. But not this kind of insanity. Farscape < najlepszy SF wszechczasów :D |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Neville? Nie wiem czy da radę.
A Harry będzie albo aurorem albo będzie grać w quidditcha. Hermionę widzę na stanowisku nauczyciela transmutacji, kiedy McGonnagall pódzie na emeryturę. A Ron? Chyba będzie grać w quidditcha albo coś z tym związane. Może będzie prowadził sklep ze sprzętem? -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
paulina |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 09.02.2004 Skąd: tarnow ![]() |
uwazam, ze utworzenie AD bylo fantastycznym
pomyslem 9chociazby zeby miec fatysfakcje ze robi sie na zlosc Umbridge :P).
a co do Knota to mysle ze on nigdy nie przyzna racji Dumbledorowi - to stary
cap ( :PP ) i pewnie postara sie zapomniec o swoich blendach i wygranej
Dumbledora.
|
Lousie |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
Tak jak już gdzieś pisałam, Knot jest zbyt dumny, żeby się przyznać do błędu. Będzie próbował to jakos zayuszować, że to niby nie on sie pomylił -------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
||
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Myślę, że Dumbledor robi dobrze tworząc taką armię. Trzeba być gotowym na wszystko...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(nowa @ 11.08.2005 17:27) przecież to nie Dumbledore tworzył. i to nie armię. ![]() -------------------- |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Sczegóły ... Ważne żeby być zorientowanym
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
grlouiee |
![]() ![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
GD jest naprawde potrzebne
![]() ![]() Ten post był edytowany przez grlouiee: 14.08.2005 10:11 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
Ja chciałbym zeby GD(uzywam polskiej nazwy angielska zle brzmi wedlug mnie)przetrwała i zeby Harry nadal ich szkolił fajnie by było gdyby w 7 części Było GD kontra śmierciorzercy oprócz Harry kontra Voldemort. Knota wywalą ze stanowiska Rowling mówiłą o tym juz jakis czas temu.Będzie nowy minister ale nie da się zgadnąć kto to będzie da sie do wyczytac z ksiązki lub jak ktos powie.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |