Moje rysunki, ...po długich
perypetiach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje rysunki, ...po długich
perypetiach...
MariMaria |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 26.01.2004 ![]() |
a więc:
Portrecik woda ściana nastepne rysunki dodam trochę później... Ten post był edytowany przez MariMaria: 08.02.2004 15:46 -------------------- Biegnij, biegnij, biegnij!
|
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Hmm... przeciętnie.
Spore niedociągnięcia w anatomii, proporcjach symetrii itd. Rysuj jak najwięcej, bo myślę ze za jakiś czas może cos z tego wyjść, widzę twoich pracach zapowiedz czegoś fajnego... Czekam na dalsze rysunki. -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
MariMaria |
![]()
|
no to zgodnie z obietnicą dodaję:
Okno debilka (dziewczyna na tym rysunku specjalnie jest taka sztywna) Postaram się jak najszybciej dodać resztę rysunków, tyle... że one nie są jeszcze zeskanowane ![]() Od razu mówię, że moje prace, to nie będa tylko "rysunki". Rysunek w moim rozumieniu, to dość dokładnie i pieczołowicie narysowany szkic. Ja wolę chyba rozmach ![]() -------------------- Biegnij, biegnij, biegnij!
|
MariMaria |
![]()
|
Pink chi to jest troszkę nieudany rysunek. To znaczy,
ręce coś mi nie wyszły.
-------------------- Biegnij, biegnij, biegnij!
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm.. dośc wyjątkowy sposób rysowania;]
Bynajmniej wyróżnia się od naszych forumowych, mangowych
rysowniczek.
Całkiem ładne=) Woda mi się podoba chyba naj. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Wogóle mi się nie podobają. Szczególnie ostatni rysunek. okno jest jakie takie. za portrety lepiej się nie bierz, bo to wyższa półka. heheh, wiem z dośwa
![]() |
Lousie |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
Nie za bardzo mi się podobają. Nie są
brzydkie, ale nie są też specjalne ładne. Raczej niczym sie nie
wyróżniają.
Portrecik - nie jest najgorszy, ale mogłaś jeszcze go troszkę dopracować, woda - to chyba twój najlepszy rysunek, tak mi się wydaje, ściana - wg. mnie, ona jest jakaś taka płaska (nie ściana XD) debilka - zdecydowanie bardziej podobają mi się rysunki rysowane ołówkami, niż kredkami ( a tym przypadku) pink chi - nie udał ci się. Jak sama napisałaś, ręce trochę dziwne -------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
nie podoba mi się to
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
przerazajaco przecietne =/
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
hmmm.... niejest najgorzjej wręcz uznam że
dobrze. Malujesz różnie raz tak raz tak to znaczy że moim zdaniem niemasz
jeszcze dokł±dnie obranego przez siebie stylu. Jest jak narzie
git zobaczymy czy cos więcej. Najbardziej podoba mi się sciana -> dziwna
praca przyznaje, ale urokliwa
![]() -------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Mmm...
Nie podoba mi się. Takie nijakie, jakby malowane z nudów. Są niedociągnięcia i złe rysy. Ale rysuj dalej. ![]() -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
przecietne...i troche
niedobracowane...musisz jeszcze popracowac, a napewno bedzie to prezentowalo
sie lepiej.
Najlepsza Twoja praca jest wedlug mnie WODA. -------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
słabe niedociągnięcia w proporcji, prace niedopracowane...
![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jakies one wszystkie podobne do siebie...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Twoje prace nie spodobały mi się, są takie
przeciętne. Najgorszy to chyba pink chi ręce tej dziewczyny są jakby
zniekształcone. Rysuj dalej, ćwicz, a dojdziesz do prefekcji :]
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Noelle |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 12.06.2004 ![]() |
Fajnie ci wychodzi cienowanie, ale to
wszystko co jest ładne w twoich pracach.
|
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Bardzo ładne=PJa sama prubuje rysować,ale
skaner mam zepsuty:)Podobają mi sie te rysunki:DChce jeszcze.
-------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:53 |