ZSP 2004, słomka i cukierek ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
ZSP 2004, słomka i cukierek ;)
Syriush |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
Jak Wam się podobały 2 tricki na ZSP 2004
![]() -------------------- |
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
A moim zdaniem są rewelacyjne
![]() Oczywiście ja nie mogę się na ten temat wypowiadać, bo te tricki są dla Was, ale wiem jedno, że gdy ja je widziałem po raz pierwszy to zaparło mi dech w piersiach. Teraz przyszedł czas na Was i to Wy zadziwiajcie ludzi tymi jakże prostymi trickami ![]() Dziękuję wszystkim studentom ZSP za zajęcia, ogromnie ciepłe powitanie (jak zwykle) i te trzy dni spędzone razem na zamku. A TUTAJ mały prezent. Poraz pierwszy na stronie mojej firmy publikujemy zdjęcia z LSM!!! -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Syriush |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
Ja dziękuje za informacje o zdjęciach
![]() ![]() -------------------- |
Penelopa Clearwater |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Jestem wszędzie i ci któży mnie znają zawsze o mnie będą pamiętać zawsze!! ![]() |
jeeee...fajnie zdjatka^^
layla jest i Jusinka^^ o masz fajnie:) i Ron psor Dawid i Dominki XD a reszty to ni znam^^ fajnie^^ -------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
mi sie tricki bardzo podobały, zwłaszcza
ten z woreczkiem, jak go 1 raz zobaczylam, to mnie zatkało ;D a w tym 2 to
bylo troche łatwiej odgadnac, o co chodzi
![]() i w ogole.. dziekuje za te 2 genialne lekcje, naprawde, pokładałam sie ze smiechu na Nich ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Ola_z_warkoczykami |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Miasto Upiorów ![]() |
hehe... ja teras caly czas cwicze
jek polonczyc te 2 tircki =)
chyba powtusze po Brendzie: tesz dzieki ze byliscie ale naprawde perfidnie wredne bylo to odjechanie, jak my bylismy na zajeciach!!!!!!!!!!!!! 33;!!1 -------------------- O_Z_W vel Jamajka kocha Was!
"Gdy po latach będziesz wspominał stare dzieje w Equitasie, swemu dziecku co dorastać zaczyna - jedną radę mu dasz. Załóż szatę i przyszyj herb, tiarę na bakier włóż na bakier. W szeregu stań wśród czarodziei i razem z nami w świet rusz!" Majne Blog<--zapraszam :) |
Filipek |
![]() ![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
szkoda, że nie mogłem pojechać ZSP04'
ale na zdjęciach widzę moich znajomych z Animusu LSM03' turnus 1 Gniew
|
Syriush |
![]()
|
||
Taak ![]() -------------------- |
||
pierdek |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.07.2003 ![]() |
Wiesz co nie masz sie co martwi nie jestes sam.beksa: ![]() Ja tez nie bylem na zsp w tym roku bo ten turnus nei byl zorganizowany przez mała ilosc os. ale gdyby byl to bym pojechal. bardzo kcialbym zobaczyc obydqa tricki : |
||
Rhea (Kasiula) |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Ja na jak psorowie pierwszy raz
pokazali trik z woreczkiem to nie wiedziałam o co w nim chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() No więc bardzo dziękuje za mile spędzony czas na ZSP i ciesze się że nauczyłam się dwóch wspaniałych trików ![]() -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
pierdek |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.07.2003 ![]() |
pzrez twoj post obrazasz sykie blondynki!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rhea (Kasiula) |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Mówie za siebie i do żartu ![]() ![]() -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
||
kffiatusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
Hem, hem, trik z niewidzialnym kubusiem robi
furorę u mnie w szkole (jak to dobrze być sławnym, nie ważne, że tylko w
szkole
![]() |
Hermijonina |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: Gniew i Czocha :* ![]() |
Aleś ty drętwa jesteś! KAsia tesh jest blondynką i jakoś potrafii sie śmiac sama z siebie a ty poprostu nie masz poczucia chumoru!! ![]() -------------------- "... Schody do Raju
Kain chciał tam być i Abel ludzie bez krajów bezimienni konstruktorzy wierzy Babel !!! |
||
Marionetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Mi się najbardziej podobał trik z Kubusiem
![]() ![]() I powturzę po innych. Bardzo dziękuję za bardzo miło spędzony czas ![]() ![]() -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Bunny_Kou |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: Z Kinmoku (gwiazdki Seiyi^^) ![]() |
Ladniutkie zdjecia ^^
I w ogole slomka byla cool :] Bardzo mi sie ten trick podobal ^^ -------------------- Olałam to forum.... nie ma mnie..
|
Miranda |
![]()
|
Unregistered ![]() |
O tak, trick z Kubusiem jest po prostu
zabójczy =D Takie proste, a takie trudne, prawda...?
![]() ![]() (oh, i ja jestem na zdjeciu ![]() Ten post był edytowany przez Miranda: 08.07.2004 22:34 |
Rhea (Kasiula) |
![]()
|
||||
Dzięki Hermi ![]() Poprostu niektórzy ludzie nie umieją się bawić ![]() -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:31 |