Gwardia Korneliusza Knota, Knot,
Umbridge, Pearcy Weasley....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Gwardia Korneliusza Knota, Knot,
Umbridge, Pearcy Weasley....
ANASTAZJA BLACK |
![]() ![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
no...... ![]() ![]() który nie portafi pozbyć sie centaura?? oh przecież to niedorajda.! nie wierzyło, a nie nie wieżyło (sorry ja mam manię słownikową) - to do autora topicu -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
||
anagda |
![]()
|
||||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dlaczego?? może po prostu jest początkującym śmierciożercą??? ![]() nie. nie sądzę, żeby Umbridge była zwolennikiem Voldemorta. jakoś to mi do niej nie pasuje. -------------------- |
||||
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Umbridge raczej nie jest śmierciożercą, bo jak mawiał Syriusz ludzie nie dzielą się na dobrych i śmierciożerców. Jak znbajdę ten fragment w książce to tu napiszę.
Edit: O już znalazlam: " [o Umbridge] Znam ją ze słyszenia i zapewniam was, że nie jest smierciożercą... - Jest tak podła, że mogłaby nim być - mruknął Harry, a Hermiona i Ron pokiwali gorliwie głowami. - Tak, ale świat nie dzieli się na ludzi dobrych i śmierciożerców - powiedział Syriusz z nieco wymuszonym uśmiechem." ZF str. 338 Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 31.08.2004 10:22 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krótki opis:
Korneliusz Oswald Knot - głupek Dolores Jane Umbridge - wariatka Percy Ignacjus Weasley - świr Tu nie ma nic więcej do mówienia. Wprawdzie Knot uwierzył w powrót Voldemorta, ale dopiero wtedy, gdy sam go zobaczył. ![]() ![]() Zapomniałem dodać, że Umbridge ze względu na charakter przypomina mi żonę. Żonę Lucyfera. Ten post był edytowany przez Piotrek: 31.08.2004 15:42 |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Przypomina ci żonę Lucyfera?... To on miał żonę?
![]() Umridge jest podła ale wydaje mi się,że nie odegra zbyt wielkiej roli w kolejnej części. ![]() -------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta przygoda z centaurami tak jej pomieszala w glowie ze umieszcza ja w Mungu
![]() ![]() W ten sposob Umbridge nie pojawi sie wiecej jush w ksiazce jak to powiedzila Nimfadora (Tonks ??) ![]() -------------------- |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
To troche podejrzane,wiec mysle ze ktos jednak mial na nich wplyw. A co do Umbridge to mysle ze jeszcze swoją role odegra.
-------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Może i odegra, ale według mnie
narozrabiała wystarczająco dużo w 5 części, zeby pojawiać się w
następnych...
-------------------- |
Marionetka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Moim zdaniem po prostu bali się Dumbla. Knot bał się, że straci posadę, bo dobrze wie, że Dumbel jest od niego 100 razy lepszy.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Soli: 03.09.2004 18:12 -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Umbridge jest zabardzo skolowana po tej historii z centaurami... zreszta czytaliscie o jej reakcji na dzwieki "wydobywajace sie" z Rona
![]() P.S. - Dobrze jej tak ![]() -------------------- |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Taaak, ta Umbridge to głupia stara jędza... Wiecie co? Jak ja bym taką spotkała to bym jej nieźle nawrzucała...
-------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
No właśnie to stara jędza nawet już Snape'a bardziej lubię niż ją
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Aylet |
![]() ![]()
|
A ja do Snape'a nigdy nic nie miałam... spoko koleś...
![]() -------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
No wiesz Snape w niektórych sytuacjach potrafi być wkurzający...
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Hermiona13: 06.09.2004 14:08 -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Aylet |
![]() ![]()
|
O tak Trelawney jest wkurzakąca.... szczególnie w tej trzeciej części jakm cały czas widziała ponuraka, a to przecież był Syriusz
Hermiona z Krakowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: gród króla Kraka =P ![]() |
Fakt, Trelawney jest wkurzająca, ale nadaje smaczku tym ksiązka. Taka zweariowana, stara czarownica. Zreszta Dumbledore jej nie wyrzuci, po TEJ przepowiedni...
![]() -------------------- "Wymagajcie od siebie, chocby inni nie wymagali" Jan Pawel II ['] ['] [']
~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam do Trelawney nic nie mam. a Severuska po prosu kocham! a co do samej Umbridge to niesądzę, zeby się pojawiła w VI lub VII tomie. wszystko zostąło z nią rozwiacane. nie ma co do niej żadnych sekretów
-------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
Ja tam nie lubie ani Severusa ani Trawelney ani Umbridge...
![]() Ale mowci co chvecie po tej serii Pottera ktora sie ukazala rekord (ten "zly") pobil trutututu papapapa -----> Percy Weasley!! Nie ma w ksiazce osobowosci ktora bardziej draznilaby mnie niez on sam!! -------------------- |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
QUOTE(Pottermenka @ 15.09.2004 20:38) Ale mowci co chvecie po tej serii Pottera ktora sie ukazala rekord (ten "zly") pobil trutututu papapapa -----> Percy Weasley!! Nie ma w ksiazce osobowosci ktora bardziej draznilaby mnie niez on sam!! Nie wiem czemu, ale mi Percego bardziej żal niż mnie wkurza... Mam nadzieje że się zmieni.. ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Pottermenka |
![]()
|
Mi tam wogole go nie zal... Jest swiadomy swoich wyborow i wolal dla glupiego ministerstwa i wlasnych ambicji zdradzic rodzine i przyjaciol. On jest poprostu okropny!!
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Nie zamierzam go bronić ani usprawiedliwiać... Sama nie wiem. Na nasz charakter maja podobno wszystkie wydarzenia z dzieciństwa.. co takiego musiało się stac, że Percy ma taki światopogląd i system wartości... On za wszelka cenę chce pokazać że jest wartosciowy - że potrafi coś osiągnąć itp. Szkoda tylko że zabrnął w swej głupocie tak daleko..
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Pottermenka |
![]()
|
A tak po swojemu myslac Percy zostanie ministrem... Podarowali mu ten incydent z Bartym i nawet wyzej go awansowali to teraz tesh tak bedzie ...
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Pottermenka @ 18.09.2004 21:26) A tak po swojemu myslac Percy zostanie ministrem... Podarowali mu ten incydent z Bartym i nawet wyzej go awansowali to teraz tesh tak bedzie ... awansowali go tak, jak to w Partii było:- Towarzyszu, jesteście z nami, czy przeciwko nam? - Z wami - Dobrze, więc dostaniecie posadę..., ale obiecajcie nam wierność Poza tym Percy jest za młody, niedoświadczony, pogubiłby się, nie wytrzymał presji związanej z powrotem volda. kiepściutko to widzę a Croucha mu puścili, bo ten działał wybitnie bez udziału wolnej woli i zmylił wszystkich dookoła -------------------- |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawdzę w bibliotece... a tak w ogóle... moderatorzy, chyba można to zamknąć??
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Piotrek, ale po co zamykac ten temat, przeciez nikomu nie szkodzi. a pozniej komus cos sie przypomni, bedzie chcial cos napisac, a tu co?, topicu nie ma i trzeba nowy zakladac.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:19 |