Kiedy Ty...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kiedy Ty...
Frosty Consilium |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
pierwszy raz jestem na
tym forum...
wsadzę tu pare moich wierszy.Piszę je od ponad 3 lat.w tym roku Pan Józef Baran-autor wierszy,krakowski poeta-chce wydać mój własny tomik.NIe wiem czy się komuś spodobają...bo są dziwne...W każdym wiersie znajdziecie odrobinę mnie Piszcie tutaj swoje wiersze,fraszki itp.itd. ![]() KIEDY TY... ide droga przez marzenia strumienie łezi plyna po mojej twarzy stopy stapaja po kartkach z dawnych dni mysli plyna ku jednemu jedynemu tak cierpie umieram za kazdym dniem ide ide przez lasy po których kiedys my za rece... ide przez rzeka,w której my kiedys... kiedys dawno kiedys....nigdy juz nie wróci w której my kiedys szeptalismy kocham ide po drodze na koncu nie widze juz swiatla ciemnosc Ten post był edytowany przez Frosty Consilium: 12.02.2004 14:51 -------------------- Nija Frosty
|
Elen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: z najczarniejszej z czarnych dziur ![]() |
Eee... wiersze chyba daje się pod
poezją...
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 06:04 |