ZODIAK ANIMAGICZNY, (szukaj swego zwierzęcia)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
ZODIAK ANIMAGICZNY, (szukaj swego zwierzęcia)
Kiniulka |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
A ja jestem gumochłonkiem ...
połowa z tych rzeczy się zgadza ... tyle, że ja się
ciągle nie zakochuje
![]() Ten post był edytowany przez Kiniulka: 19.02.2004 18:11 -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Jednorożec.
Wcale nie mam wielkich wymagań co do partnerów. Ale dobrze by było, gdyby miał długie włosy lub bródke (albo i jedno i drugie) i był wyższy ode mnie. Najlepiej metalowiec ![]() A poza tym to ja też lubie jeść... Moge zostać pół-chomikem A ze zwierzątek najbardziej lubie feniksy i smoki, bo jednorogi są zbyt 'grzeczne' XP A ja nie jestem grzeczna... XD -------------------- ![]() ![]() |
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Jestem chomikiem i po części się zgadza.
:) Ciekawy pomysł.
-------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
Świergotnik – maj
– panowie świergotniki bardzo przypominają swoich zwierzęcych
patronów czyli „polatują z gałązki na gałązkę”, panie, które
zapragną założyć gniazdko ze świergotnikiem, srodze się rozczarują, podobnie
jak pracodawcy, próbujący obsadzić świergotnika na kluczowym stanowisku w
firmie.
Trzymajcie mnie ( tu ciągle Robert) jak bym Sylwię słyszał. O nie, nie pasuje, ja taki nie jestem, ale Rysia tak uważa (jej strata). A co do mojej siostrzyczki: Świergotnik – maj – czarownice urodzone w znaku świergotnika są z natury beztroskie i bardzo uczuciowe, wyjątkowo łatwo nawiązują romanse (choć potem zwykle tego żałują) To mnie rozłorzyło na drobne kawałeczki! Moja siostrza miałąby nawiązać szybko romans?! Prędzej bym tego palanta zabił, niż ten ktoś miałbymieć romans z Sylwią. Jak ona jest beztroska to ja jestem Dante z Piekła rodem. Ech... ani tu, ani tu Ten post był edytowany przez Sylwia: 20.02.2004 17:03 -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
Elvlanden |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 12.01.2004 Skąd: Z Zapadłej mieściny jaką jest Józefów... ![]() |
Ja i Feniks - a to dobre. Mało brakowało a
ze śmiechu bym w kalendarz kopnął (ale nie wycelowałem i skończyło się na
kopnięciu w biurko) I choć sam pomysł mi się podoba, to jednak ten (w
przeciwieństwie do twoich poprzednich ficków) nie rzuca na kolana. A już się
nastawiłem...
-------------------- Czemu?... Dlaczego?!... Tak wiele pytań... Tak mało odpowiedzi... |
Toroj |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sorry, a co mnie to obchodzi, że ty akurat nie pasujesz do feniksa? Znajdą się tacy co będą pasować. Cały ten Zodiak jest żartem, a widzę, że kupa ludzi bierze go na poważnie. Wrzućcie sobie luz. I tak w ogóle to nie jest fic. To jest zabawa dla ludzi z poczuciem humoru. -------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
||
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jestem FENIKS. trochę to do mnie pasuje.
też mam WYBUCHOWY i OGNISTY charakter...
-------------------- |
Janet |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 09.04.2003 ![]() |
Właśnie traktujecie to za
poważnie!!! Jak miło, urodziłam się 15 sierpnia i jestem
pufkiem! I co z tego że nie wszystko pasuje? Część się sprawdziła!
Niewszystko trzeba brać na poważnie. Gratuluje świetnego pomysłu!
-------------------- I'm servent of Lord Voldemort.
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=69594 |
dj_klusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: z Wadowic ![]() |
ja jestem Feniksem i wszysko sie zgadza
nawet liczba!! nie wieże w to tak bardzo ale to nawet nawet
![]() -------------------- "czym sen dla ciała tym przyjażń dla duszy,odświerza siły"
"nie ufaj rodzicom zrób sie sam" "nie kradnij, władza nie znosi konkurencji":D mój blog na tenbicie |
Yhma |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 22.02.2004 ![]() |
A ja jestem Jednorozcem!
Sory ze nie pisze poprawnie,ale cos mam nie teges z klawiatura. -------------------- Anna wyciagnela rozdzke i wypowiedziala zaklecie:
-Avada Kedavra!. Chlopiec Z Blizna Juz Nie Zyl. Pamiętnik Anny Black Bardzo Tajemniczej Dziewczyny Pamiętnik Hermiony Granger Bardzo Miłej I Dobrej W Nauce Dziewczyny Pamiętnik Fajnego Rudasa Pamiętnik Harr'ego Pottera Złote Dziecko Hogwartu |
Toroj |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak nawiasem: jestem smokiem i mnie
oczywiście wszystko, ale to wszystko pasuje, chi chi chi...
![]() -------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Jednorożce, łączcie się:P -------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
||
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mój znak (wrześniowy) nietrafiony
![]() ![]() ![]() Tolerancja Wolna Wola Miłość Optymizm ![]() Fajna zabawa ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Yhma |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 22.02.2004 ![]() |
No wlasnie jednorozce laczcie
sie!!!!!!!!!
![]() -------------------- Anna wyciagnela rozdzke i wypowiedziala zaklecie:
-Avada Kedavra!. Chlopiec Z Blizna Juz Nie Zyl. Pamiętnik Anny Black Bardzo Tajemniczej Dziewczyny Pamiętnik Hermiony Granger Bardzo Miłej I Dobrej W Nauce Dziewczyny Pamiętnik Fajnego Rudasa Pamiętnik Harr'ego Pottera Złote Dziecko Hogwartu |
Mordoklejka |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
U mnie zgadzaja się tylko dwie rzeczy : znak sprzyjający poetom, literatom oraz jasnowidzom. (no tak, mój zeszyt się rozwala, a teczka szkolna peka od opowiadań, a na lekcji jak pani mówi "Napiszcie krótkie opowiadanie" koledzy wrzeszczą "Tylko pamietaj Natala - opowiadanie!! NIE KSIĄŻKĘ!!! A jak chcesz to możesz mi tez napisać...") i Szczęśliwa liczba: 4 (w końcu czwartego sie urodziłam, no nie?? ![]() No a mój braciszek (jednorożec) i siostrzyczka (jastrząb) też jakos nie pasuja do opisu, ale ogólnie pomysł fajny, taki INNY!!! ![]() Mozna się pobawić w sprawdzanie czy to prawda!!! (Rety, Monia i Jastrząb???!! FAŁSZ!! Zuzia i rozrzutna - PRAWDA!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
||
Herma Lestrange |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: taka jedna wielka dziura, co się zwie Jelenia Góra ![]() |
A ja jestem baaaardzo nietoperzowaty
świstak... Właściwie mi się w pełni zgadza nietoperz, a świstak w ogóle...
Ale jak ktoś ma urodziny 6 stycznia, to tak już jest.
-------------------- zGryźliwa Menda - Kosiarz Złudzeń - Krytyk
--------- I'm snaper. No mercy, no potters, no pink colour. --------- "Nie po to się w tu leczymy, by być zdrowi" - złota myśl pacjenta z Gabinetu Siostry Ratched (psychiatryka literackiego) --------- Nie ma to, jak optymizm... "- Popatrzmy na to w ten sposób - oświadczył B'nurrin, uśmiechając się od ucha do ucha: - Zostało nam mniej więcej 6649 Opadów, zanim będziemy mieć je z głowy za następne dwieście lat." Z serii Jeźdźcy Smoków z Pern, "Smocze oko" by Anne McCaffrey |
Moongirl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 03.02.2004 ![]() |
Jestem smokiem :DDD ale fajnie może
dzięki temu moj patronus przybrałby taki kształt
![]() -------------------- I'm not like them but I can pretend!
|
!@ Cho Chang @! |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 08.07.2003 ![]() |
Jestem
jednorożcem!
Prawie wszystko sie zgadza!!! Jednorożce są cudowne prawda? Toroj i MIrriel... WSPANIAŁY POMYSŁ!!!!!!!!!!!! ![]() Ten post był edytowany przez !@ Cho Chang @!: 06.03.2004 00:22 |
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Może jeszcze założymy klub
jednorożców??????
-------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Świergotnik się kłania, świergotnik
![]() Łatwo nawiązuję romanse...? Hyhyhy... dobreee ;P -------------------- |
Motorolcia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 28.02.2004 Skąd: z Szafy XD ![]() |
świstu świstu - że tak zaświszcze...
![]() ![]() ![]() -------------------- "Baśnie są bardziej niż prawdziwe: nie dlatego, iż mówią nam, że istnieją smoki, ale że uświadamiają, iż smoki można pokonać."
Z naszej trumny trup jest dumny! (Zakład Pogrzebowy "Game Over")... Oferujemy również wmontowane pozytywki z melodią "Wstań powiedz nie jestem sam"... Skusiusz sie? :) |
Rhea (Kasiula) |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
Hmm... Opis raczej nie pasuje. Nie lubie być obwieszona srebrem, chyba że kolczykami albo koralikami i jakimiś rzemykami... Co do kamienia to taż zbytnio nie pasuje bo nie jestem ani człowiekiem interesu i nie mam do czynienia z dużą ilością pieniędzy ![]() ![]() Tylko drzewo się zgadza bo bardzo lubie jodłe ![]() No ale podziwiam za super pomysł ![]() -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
||
Herma Lestrange |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: taka jedna wielka dziura, co się zwie Jelenia Góra ![]() |
Do wszystkich świstaków - typowa cecha
świstaka to też to, że zwykle kolekcjonuje coś - znaczki, monety....
cokolwiek.
-------------------- zGryźliwa Menda - Kosiarz Złudzeń - Krytyk
--------- I'm snaper. No mercy, no potters, no pink colour. --------- "Nie po to się w tu leczymy, by być zdrowi" - złota myśl pacjenta z Gabinetu Siostry Ratched (psychiatryka literackiego) --------- Nie ma to, jak optymizm... "- Popatrzmy na to w ten sposób - oświadczył B'nurrin, uśmiechając się od ucha do ucha: - Zostało nam mniej więcej 6649 Opadów, zanim będziemy mieć je z głowy za następne dwieście lat." Z serii Jeźdźcy Smoków z Pern, "Smocze oko" by Anne McCaffrey |
Bratiin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Hammer Bay, Genosha Płeć: Kobieta ![]() |
Dzień dobry, kłania się pufek...
że zacytuję Moongirl: "Jestem smokiem :DDD ale fajnie może dzięki temu moj patronus przybrałby taki kształt" Jeżeli działoby się tak naprawdę, chciałabym zobaczyć mojego patronusa w akcji ![]() -------------------- ...
|
Bratiin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Hammer Bay, Genosha Płeć: Kobieta ![]() |
Dzień dobry, kłania się pufek...
że zacytuję Moongirl: "Jestem smokiem :DDD ale fajnie może dzięki temu moj patronus przybrałby taki kształt" Jeżeli działoby się tak naprawdę, chciałabym zobaczyć mojego patronusa w akcji ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 02:08 |