"empty", coś co
właściwie jest niczym (:
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"empty", coś co
właściwie jest niczym (:
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"empty"
wszystko to jest tandetne kiczowate banalne jak życie ale nie warto obdzierać się z tożsamości własnej choć nieco "empty" pozostańmy przy malinowych ustach przy iście upiornym makijażu (o północy) przy walce na śnieżki z jakimiś łebkami pozostańmy przy kawiorze i szpinaku przy bananowych naleśnikach przy równie bananowych sokach przy ryżu z powidłami i przy filozoficznych rozważaniach o dłubaniu w nosie i wyglądzie zawartości po rytuale nadawania kształtu "empty" ale i tak mam przewagę skopiowana "rzeczywistość" to nic to tylko ja niczym nie zawiniłam -------------------- ...uuuu, powrót.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
niestety mi to nie pasuje.
"empty". " not for me"
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
troche zbyt oczywiste, jak dla mnie. nie
trafilo do mnie. ale chetnie zobacze cos jeszcze, co wyjdzie spod twojej
reki.
Ten post był edytowany przez Brenda: 18.02.2004 17:38 -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jakies takie oczywiste...
Za bardzo nieskładne... ale ciekawe ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm... bardzo podoba mi sie ten fragment
jest tu tyle prostej prawdy mogłas zrobić z tego naprawde niezły kawałek ale niestety nie udało Ci sie... jezyk zrobil sie zbyt codzienny a styl z premedytacją od niechcenia niemniej ładne fragmenty sklejone niewłaściwie... szkoda -------------------- |
||
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
A mi to pasuje. Niektóre fragmenty
naprawdę mnie urzekły. Podobało mi się!
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:13 |