to nic
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
to nic
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to nic
plączę się w kruchym śniegu który jest o gorącym oddechu na skórze o północy w zapadniętej kapliczce krzyczę do ciebie na sto kilometrów to nic to nic że zabierasz mi całą radość tym pięknym uśmiechem że pogrzebałeś pod czarnym swetrem moją wolność i zakułeś myśli w dyby jedyne co lata wokół głów swobodnie to ten prezent od ciebie - złudne nadzieje nie martwię się wcale na zawsze zostaniemy przecież ci sami z wytartym przebaczeniem i przyczepionym pocałunkiem w kącikach ust a ja premiowo roześmiana wcale nie na przekór tylko specjalnie dla ciebie i mej starej głupoty jedynej nie wspólnej -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
jakoś.. nie zrobiło na mnie takiego
wrażenia, jak większosc Twoich wierszy. podoba mi się od 3zwrotki. ale..
wiersz jest taki.. inny. poszerzasz horyzonty, to chyba dobrze.
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A mi sie podoba od poczatku do
konca.
Taki jaki jest. Nie dodałabym nic ![]() Ani niczego odjeła. Brawo ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie, nie podoba mi się...
myśle, ze za duzo rzeczy chcialas tu wyjasniac i pokazywac... zbyt ogolny.... taki... 'wielki' i dla mnie flaki z olejem... Twoj styl zawsze był inny, tekst napisany prostym jezykiem a jednak o tak trudnym przekazie... teraz jezyk robi sie zbyt codzienny a przekaz sie zamazuje... pomyśl czemu tak jest... -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
bo moje przezycia staja sie jak jalowe
flaki z kapusta, Mel? i d't knw
hmhm.. nie wiem, ja jednak nie zobaczxe w swoich wierszzach nigdy przecietnosci ani codziennosci, bo tego nie chce moze to egoistyczne.. moze i nie umiem przxyjmowac krytyki ;-) ale to sa po prostu.. moje mysli, i nie moga one byc inne. nawet ujete inaczej nie moga byc -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak, racja....
nie umiesz przyjmowac krytyki =P nie chodzi o to, ze Twoje przemyslenia sa nudne, tylko akurat moim zdaniem nieciekawie wykonane i do mnie nie trafiły zbyt duzo ciekawych przemyslen upchałas w jednym wierszu... stał sie zbyt ogolny... wszystkiego tu po truchu jakbys go nie przemyslala... i nie miej mi tego za zle... bo nie mowie tego, zeby Ci zrobic przykrosc ale jesli tak sie stało, wybacz -------------------- |
vampirka |
![]()
|
ej no cos Ty ja wbrew pozorom nie jestem zakochana w sobie przewrzliwiona egoistka XD
nie da mnie sie az tak szybko vchyba urazic ;p tak serio to nawet wogole sie tymi komentami nie przejmuje tylko lubiew tak sonbie 'powalczyc o swoje' nawet dla wlasnej satysfakcji ;ppp lechtam swą proznosc :d -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, nie jest źle.
Może po prostu zbyt wiele słów. Tak. To na pewno to. Ale nie straciłaś zbyt wiele ze swojego stylu. Po prostu nie masz o czym pisać. Żadnych nowych wrażeń, wciąż tylko stara miłość, która nigdy nie śniedzieje. Mam rację? Pewnie nie, ale co tam=P PS. A łechtać to możesz sobie łechtaczkę, a nie próżność XD -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
a mi sie podoba..
jak zawsze zreszta.. chyba nawet wole wersze gdzie jest "wiecej słow" |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Podobają mi się pierwsze cztery zwrotki,
reszta jakoś do mnie nie trafia, chociaż sama nie wiem dlaczego. Wydaje mi
się nie pasować.
-------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
vampirka |
![]()
|
tak jest..bo w moim zyciu nic do siebie nie
pasuje
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Vampi, tęskniłam za twoimi wierszami... Ten
mnie usatysfakcjnował, ale nie do końca. Jest coś, jakaś luka... Tak jakby
było drugie dno i ono się w pewnym momencie urywało. Pamiętam, że nieraz
czytając Twoje wiersze siedziałam z rozdziawioną gębą, a Ty grałaś na moich
emocjach jak na harmonijce, za pomocą słów dostrajałaś wszystko, co do
najmniejszego szczegółu. Prowadziłaś mnie przez swój wiersz. A tu złapałam
Cię za rękę, a Ty mi uciekłaś, zostawiając jedynie... obietnicę.
![]() ![]() vamp. edit: thx Sih ;] ale pozwolilam sobie zmienic 'Wampi' na 'Vampi' bo nienawidze tego przekrecania =P -------------------- |
Vlary |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam, mi się podoba.
Może rzeczywiście namieszanie w kompozycji, ale to w końcu biały wiersz, więc wersy mogą być nie uporządkowane. Ciekawie jednak współgrają ze sobą końcowe sylaby z - e - . I wyrazisty koniec. Taki nie pasujący do niczego... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 08:34 |