Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Czy kochałam kogoś mocno,
mocno...
Tak. Tak, ale nie w ten sposób, w jaki myślisz... Na pewno nie kochałąm rzadnego facta. Nie wierzę w taką miłość, w trzymanie się za rąckzi i całowanie. A kogo kochałam? KOchałam i kocham moją najukochańszą przyjaciółkę Hazel. Chociaż między mną a nią bywało tragicznie, chociaż teraz też nie jest najlepiej to jednak kocham ją i będę kochała bezgranicznie, najbardziej jak potrafię moim małym, czarnym serduszkiem. -------------------- ![]() yeah. |
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Blade, ja nie. Poza tym ten temat to
pogwałcenie praw osobistych, bo może ludzie nie będą chcieli się zwierzać i
będą się bać, że ktoś może to przeczytać......
-------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
jak ktoś nie będzie chciał pisać, to nie
napisze. Proste i zrozumiałe. Żadnych praw nikt tu nie pogwałca.
-------------------- ![]() yeah. |
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Jak chca to nie musza odpowiadać na ten
temat. ja zrozumiem.
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Jak ktoś nie chce to przecież nie ma
przymusu pisać.
Kochałam. I kocham. Zakochałam się bez pamięci w jednym koledze, strasznie boli, kiedy nie zwraca uwagi, a ja nie mam odwagi mu powiedzieć. Mam cichą nadzieję, że w końcu zrozumie kto mu do jasnej ciasnej wysłał tą durnowatą walentynkę i podejdzie do mnie żbey w końcu było po wszystkim. |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
A ja mam w tylku, delikanie mowiac, czy
ktos mnie kiedyś pokocha. JAko dziewczyne oczywiscie.
![]() Za mloda jestem. A kogo kocham? Rodzine. Przyjaciol. Moje zwierzaki. I brata:) -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Syriiuszka |
![]()
|
łooo... to nie dobrze Claud, nie
dobrze...
Skejti- dawna Skejtmenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Hm... nie wiem czy to
była prawdziwa miłość. Chodziłam z jednym chłopakiem przez 10 dni. Widziałam
się z nim raz, potem gadaliśmy tylko przez tel lub gg. Czułam że go
kochałam. Nie jego wygląd, lecz jego słowa do mnie. NIestety dokładnie 30
grudna napisał do mnie że zrywa ze mną, ponieważ "kochał mnie ale ta
miłość została przewana przez inną, większą". Do tej pory to
pamiętam...
-------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
a to czemu Syrii ? (Klaud udaje że nic
nie wie
![]() |
Blade |
![]() ![]()
|
klaud podejdz zagadaj porozmawiaj z nim
moze zauważy cie w koncu zaczniecie sie przyjaznića potem kto wie.
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Heh chyba koles chce rozbroic forko
dysputami filozoficznymi :] ech ja mam dziwn poglady odnosnie tej sprawy
sadze ze wszystko jest mozliwe czy kochalem kiedys kogos mocno? Hmm... chyba
rodzine sie kocha czyz nie odnosnie dziewczyny hmm... ja tam sadze kocham i
staram sie to okazac ale jak to wyglada innym i jak to jest w rzeczywistosci
no one knows thank you come again ^^
-------------------- ![]() |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
To jest chyba zauroczenie=P
A nie milość. Miłość to cos głębszego. Kochamy tych, którzy są cząstka nas=P Ale mimo wszystko, nie wierzę w milość=.=. Tylko do rodziny. Bo jej jeszcze nie przezylam. Ha, przeczę sama sobie? ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Blade, nie rozumiesz że nie
potrafię? Poprostu nie umiem, wiele razy się przekonywałam, że może byłoby
lepiej, gdybym powiedziała wprost, a nie
tak...
EDIT: Zauroczenie to też według mnie pewnego rodzaju miłość. |
agusia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce ![]() |
tak, kocham... w tej chwili to można by
żec... kochałam. ale to jeszcze nie jest zakończone. pieprzony związek na
odległosć. nie do polecenia... szczerze... więcej łez niż radosci... (dla
której warto by zginać)
|
Syriiuszka |
![]()
|
||
haha, w co ty wierzysz? Zrobi z siebie tylko kretynkę. -------------------- ![]() yeah. |
||
agusia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce ![]() |
skad wiesz? może ten gościu aż taki
głupi nie jest....
|
Syriiuszka |
![]()
|
wszyscy faceci to kretyni. Wyjątki
zdarzają się cholernie rzadko i śmiem wątpić, że Klaud akurat na takiego
trafi. A chyba za dużo ma do stracenia.
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, w końcu i mnie dotkneła miłość. Ale ta
miłość od początku jest skażona- strachem, niższościąm pożądaniem i
nienawiścią.
Coś jest ze mną nie tak. Choć zmotywowała mnie do działania. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
agusia |
![]()
|
wiecie, czasem mam tak serdecznie dosć,
miłości, tego całego cyrku... ale bywają chwile totalnego upadku. i wtedy
jest cholerny brak ciepła... zwykłegouczucia.....
|
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Hagrid z lekka enigmatyczne mozesz wyjasic
nie? ;-)
-------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
nienawiść do...?
Blade |
![]() ![]()
|
Ja kiedyś zakochałem sie w dziewczynie
która jak mówiła mieszka pare kliometrów od mojego miasta.Jak do niej
dzwoniłem to okazało sie ze mieszka za Krakowem kiedy mi to powiedziała
byłem w szoku i odrazu się rozłączyłem. od tamtego zdarzenia mineło 2 lata
ale dalej pamietam o niej i nie moge zapomnieć.
Syriiuszka |
![]()
|
No to możesz mi powiedzieć dlaczego to
byłdla ciebie taki szok i dlaczego się rozłączyłęś? =="
Blade |
![]() ![]()
|
||
jak by to powiedzieć bardzo ją kochałem noie wygląd tylko srodek to co w srodku miała ![]() -------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:21 |