Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłość
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
no chyba, ze tak.
czlowiek nie mysli i lezie do lozka byle z kim, bo sie 'bardzo zakochal'. a pozniej zaluje. a, nie zaluj, nastepnym razem juz bolec nie bedzie. ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam 12 lat.Na czacie poznałam fajnego chłopaka, ale on jest ode mnie dużo starszy , ma 23 lata.Mówi że mnie kocha i że nie przeszkadza mu że ja mam 12 lat.Myślę, że to nie ma znaczenia że mam 12 lat bo jestem bardzo dojrzała na swuj wiek.Uczę się bardzo dobrze i dużo czytam.jestem bardzo inteligentna.Inne dziewczyny z mojej klasy by gadały tylko o głupotach jak Bravo, chłopaki i ciuchy.Niektóre to sie jeszcze bawia lalkami.Ja jestem inna.Ale mam duży problem.Czy Grzesiek, mój chłopak nie jest dla mnie za stary.Spotykamy się często.On mieszka niedaleko ode mnie.Bardzxo się boję, że on mógłby mnie zostawić i znaleść sobie dziewczynę w swoim wieku.Okropnie się tego boję.Myślałam nad tym długo i postanowiłam że będę uprawiała z nim seks.Bo to nas powinno ze sobą zbliżyć, prawda.Powiedziałam mu o tym a on sie ucieszył.Czy niejestem na to za młoda?Nie mam jeszcze okresu.A więc nie muszę stosować prezerwatywy ani tabletek czy testów ciążowych, prawda? Powiedzcie czy to dobry pomysł i czy uważacie że taka rużnica wieku nie jest za duża.I co powinnam zrobić żeby Grześ jeszcze bardziej mnie pokochał?Tylko proszę żeby nikt się nie śmiał z mojego problemu bo dla mnie to poważna sprawa.
dobra, to było chyba troche chamskie ale nie mogłem sie powstrzymać :] (text skopiowany z serwisu onet.pl) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
nie treba kopiowac z onetu wystarczy wziac pierwsza lepsza mlodziezowa gazetke
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 12.09.2004 14:31) A wiesz ze to jeszcze zalezy ![]() A co do takich wypowiedzi to ja jednak sadze ze czesc z nich jest calkowicie naciagana. Ale zapewne pare prawdziwych sie trafi ech... az noz w kieszeni sie otwiera. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ciezko jest na forum gdzie, jak wspomniano, zachowuje sie anonimowosc, stwierdzic czy ktos pisze serio czy dana wypowiedz jest z jego strony calkowita prowokacja. Ale coz, moim zdaniem takie prowokacje tez sie przydaja
![]() Ja na szczescie wczesnie zrozumialam, ze nie chce byc na sile dorosla i pozostaje nadal calkowicie niewinna i czysta =P (no dobra, jestem winna troche kasy za jazde bez biletu) A poza tym o ile pamietam zbyt wczesna inicjacja moze spowodowac pewne problemy w psychice kobiecej (dziewczecej?) (nie to, ze ktos widzi biale myszy na suficie tylko trudniej jest mu zaufac innej osobie etc.). -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ciezko jest na forum gdzie, jak wspomniano, zachowuje sie anonimowosc, stwierdzic czy ktos pisze serio czy dana wypowiedz jest z jego strony calkowita prowokacja. Ale coz, moim zdaniem takie prowokacje tez sie przydaja ![]() Czesc prowokacji jest wyrazeniem jednak prawdziwego zdania i wtedy jest prawdziwa dobra forumowa dyskusja :] QUOTE W sumie to nie wiadomo czy taki Buniek jest gejem czy tylko prowokuje. Jak godzi sie aby go tak nazywac to wszystko jasne. Swoja droga prowokacja na geja jest chyba najgorsza prowokacja ew. zwroceniem na siebie uwagi. QUOTE Ja na szczescie wczesnie zrozumialam, ze nie chce byc na sile dorosla i pozostaje nadal calkowicie niewinna i czysta =P (no dobra, jestem winna troche kasy za jazde bez biletu) A poza tym o ile pamietam zbyt wczesna inicjacja moze spowodowac pewne problemy w psychice kobiecej (dziewczecej?) (nie to, ze ktos widzi biale myszy na suficie tylko trudniej jest mu zaufac innej osobie etc.). No dobra, dobra ty sie juz nam tak nie tlumacz ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
QUOTE Mam 12 lat.Na czacie poznałam fajnego chłopaka, ale on jest ode mnie dużo starszy , ma 23 lata.Mówi że mnie kocha i że nie przeszkadza mu że ja mam 12 lat.Myślę, że to nie ma znaczenia że mam 12 lat bo jestem bardzo dojrzała na swuj wiek.Uczę się bardzo dobrze i dużo czytam.jestem bardzo inteligentna.Inne dziewczyny z mojej klasy by gadały tylko o głupotach jak Bravo, chłopaki i ciuchy.Niektóre to sie jeszcze bawia lalkami.Ja jestem inna.Ale mam duży problem.Czy Grzesiek, mój chłopak nie jest dla mnie za stary.Spotykamy się często.On mieszka niedaleko ode mnie.Bardzxo się boję, że on mógłby mnie zostawić i znaleść sobie dziewczynę w swoim wieku.Okropnie się tego boję.Myślałam nad tym długo i postanowiłam że będę uprawiała z nim seks.Bo to nas powinno ze sobą zbliżyć, prawda.Powiedziałam mu o tym a on sie ucieszył.Czy niejestem na to za młoda?Nie mam jeszcze okresu.A więc nie muszę stosować prezerwatywy ani tabletek czy testów ciążowych, prawda? Powiedzcie czy to dobry pomysł i czy uważacie że taka rużnica wieku nie jest za duża.I co powinnam zrobić żeby Grześ jeszcze bardziej mnie pokochał?Tylko proszę żeby nikt się nie śmiał z mojego problemu bo dla mnie to poważna sprawa. No bo problem jest taki, ze ta dziewczynka i wiele jej podobnych na prawdę wierzy, że jest dojrzała psychicznie. Tymczasem wie tyle samo co kumpele od Bravo, a jest do tego w dużo gorszej sytuacji, bo chce te swoje przeświadczenia na siłę wpoić wszystkim dokoła. Ale patrząc realnie. Czy wam nigdy się nie zdarzyło pomyśleć, że jesteście poważniejsi, odpowiedzialniejsi, mądrzejsi od innych? Ja się na tym łapię nawet teraz. Jest to jakaś forma dowartościowania się i myślę, że jest niegroźna tak długo jak potrafimy na to spojrzeć z dystansem. Nie da się ukryć, ze ta Pannica tego nie umie. QUOTE a, nie zaluj, nastepnym razem juz bolec nie bedzie. No... W gruncie rzeczy, to ja nie jest dobrze, że się tak wyrażę, przepchane to i następnym razem będzie boleć. Zwłaszcza jak się ma 14 lat. Taka tam dygresja w ramach wychowania seksualnego ![]() QUOTE A poza tym o ile pamietam zbyt wczesna inicjacja moze spowodowac pewne problemy w psychice kobiecej (dziewczecej?) ...dziecięcej? Ogólnie wyznaję zasadę, że wszystko jest dla ludzi, tylko nie mogę zrozumieć po co do diabła tak się śpieszyć? A ja tak sobie myślę, ze z tą wspomnianą psychiką to już przed inicjacją może być coś nie tak skoro decyduje się na seks bo chce pokazać facetowi jak bardzo go kocha . |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 12.09.2004 14:37) Mam 12 lat.Na czacie poznałam fajnego chłopaka, ale on jest ode mnie dużo starszy , ma 23 lata.Mówi że mnie kocha i że nie przeszkadza mu że ja mam 12 lat.Myślę, że to nie ma znaczenia że mam 12 lat bo jestem bardzo dojrzała na swuj wiek.Uczę się bardzo dobrze i dużo czytam.jestem bardzo inteligentna.Inne dziewczyny z mojej klasy by gadały tylko o głupotach jak Bravo, chłopaki i ciuchy.Niektóre to sie jeszcze bawia lalkami.Ja jestem inna.Ale mam duży problem.Czy Grzesiek, mój chłopak nie jest dla mnie za stary.Spotykamy się często.On mieszka niedaleko ode mnie.Bardzxo się boję, że on mógłby mnie zostawić i znaleść sobie dziewczynę w swoim wieku.Okropnie się tego boję.Myślałam nad tym długo i postanowiłam że będę uprawiała z nim seks.Bo to nas powinno ze sobą zbliżyć, prawda.Powiedziałam mu o tym a on sie ucieszył.Czy niejestem na to za młoda?Nie mam jeszcze okresu.A więc nie muszę stosować prezerwatywy ani tabletek czy testów ciążowych, prawda? Powiedzcie czy to dobry pomysł i czy uważacie że taka rużnica wieku nie jest za duża.I co powinnam zrobić żeby Grześ jeszcze bardziej mnie pokochał?Tylko proszę żeby nikt się nie śmiał z mojego problemu bo dla mnie to poważna sprawa. XD, bez urazy... |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
wiecie dla mnie to są idotyzmy że 12-latka myśli o seksie,i chce go uprawiać ze starszym od siebie o 11 lat chłopakiem.Ona musi być bardzo nie odpowiedzialna...
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(??? @ 12.09.2004 12:38) QUOTE(Nea @ 06.09.2004 14:03) Podoba mi się Twój post, ???. Zwłaszcza po przeczytaniu Twoich innych postów. Ile Ty masz, Słońce lat? Już Ci mówie... 14, 5 Pasi??? Nie w tym rzecz, czy mi pasi. Po prostu dość dziwne jest, że czternastolatka uprawia seks ze swoim chłopakiem. A może to nie jest już dziwne? Może ja jestem zacofana? ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ty jesteś niemodna ;]
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, tylko trudno mi się z tym pogodzić. =P Ale się postaram. A Ty Myszo jesteś modna?
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurwa mać, no dajcie już spokój, toż to nudne się robi... Po raz kolejny wałkowanie tego samego...
A mnie nie obchodzi co mówi dzisiejszy świat! Mam 22 lata, jak dotąd żadnego seksu i jakoś żyję. I jestem dumny z tego że będę uprawiać seks tylko z jedną osobą w życiu - Tą którą kocham. I tyle. -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Albo żadną jeżeli ukochana sie nie znajdzie :]
I to byłoby już trochę smutne zakładając ze w niebie tez nie poświntuszysz ;p Mnie osobiście niespecjalnie ruszyłby fakt że rozstałem się z dziewczyną z która miałem pierwszy raz - ehh, to nie jest rodzaj umowy czy paktu albo uni personalnej tylko hmm.. stosunek ;p nie wyszło - trodno, alleluja i przed siebie :] Ale fakt faktem, jeszcze żadna z dziewczyn aż tak mi w głowie nie zawróciła bym pognał z nią do łóżka ;] Ale kto wie co jest za zakrętem ;p "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(matoos @ 13.09.2004 14:16) Ty, to Ty taki staruch jesteś?? ![]() Ten post był edytowany przez ???: 13.09.2004 14:31 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Kurde, emeryturka, kocyk, bujany fotelik i kotek na kolanach =="
-------------------- |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 13.09.2004 14:38) pj... no dobra, chyba troche przesadziłam z tą starością... ale jak dla mnie to już bardzo dorosły czlowiek... ![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie czuję się dorosłym.
Pawelord2: A dla mnie tak. Bo nie uważam seksu za czynność fizjologiczną, a przynajmniej nie tylko ![]() ![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
Czyli najpierw teoria a potem praktyka tak? ^^"
DALEJ NIE CZYTAC! Matoos, tak niesmialo wtrace ze niedlugo zacznie ci spadac napiecie seksualne i zrobisz sie malo wydajny. I nie pokazesz wyczekiwanej ukochanej pelni swoich mozliwosci, ale to tylko takie moje perwersyjne stwierdzenia. -------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
ee no nie przesadzajcie 22 lata to jeszcze nie tak dużo..to bardzo fajny wiek
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Aylet |
![]() ![]()
|
QUOTE(Elvaralinde @ 13.09.2004 15:07) Matoos, tak niesmialo wtrace ze niedlugo zacznie ci spadac napiecie seksualne i zrobisz sie malo wydajny. I nie pokazesz wyczekiwanej ukochanej pelni swoich mozliwosci, ale to tylko takie moje perwersyjne stwierdzenia. o kurde... ale mu powiedziałaś... niech robi co chce... a tak nawiasem mówiąc nie wierze mu, że wytrzymal do 22 lat, ot tak po prostu... ![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Nea @ 13.09.2004 14:08) Nie w tym rzecz, czy mi pasi. Po prostu dość dziwne jest, że czternastolatka uprawia seks ze swoim chłopakiem. A może to nie jest już dziwne? Może ja jestem zacofana? ![]() Dziwne pewno i jest ale jakos znam duza ilosc osob ktora od malego zaczela sobie uzywac. Elvaralinde>>> Skad ty bierzesz te informacje? ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Jesli sobie zyczycie moge wam poskanowac wykresy ^^" Po prostu czytam fachowa literature klasycznoseksualna, ha.
QUOTE o kurde... ale mu powiedziałaś... Co mu powiedzialam? Powiedzialam co wiedzialam. To nie bylo zlosliwe. -------------------- |
matoos |
![]()
|
Elv - jeszcze nigdy mnie nie zawiodło moje napięcie seksualne. Kręci mnie to co trzeba. Nigdy nie mówiłem że powstrzymywanie się od seksu jest łatwe
![]() ![]() Za to jest satysfakcjonujące - i daje dobry trening przed małżeństwem. Jak już dojdzie do skutku to też nie zawsze będzie można... Zwłaszcza że mam zamiar używać tylko metody termiczno-objawowej zamiast antykoncepcji. A tak będę wiedział że potrafię się powstrzymać. Edit: ??? chcesz to nie wierz, mi jest wszystko jedno. Powiem ci że znam jeszcze kilka osób które tyle wytrzymały co ja i nawet starszych ![]() Widzicie, ja nie tylko mówię że jestem chrześijaninem. Staram się także stosować do zasad chrześcijaństwa. I z tego między innymi powodu - żadnego seksu przed ślubem. Ten post był edytowany przez matoos: 13.09.2004 15:29 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.08.2025 22:26 |