Zycie seksualne nastolatków^^, Walić to, wklejam to tutaj XD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zycie seksualne nastolatków^^, Walić to, wklejam to tutaj XD
Atlashia |
![]()
|
||
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Z forum BiAngels XDD Czytać! <ja mam niebieską:'D> -------------------- Poszła, aha! ;D
|
||
agusia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce ![]() |
no, powiem że dosć ciekawe... ^^'...
to gdzie można dostać takowe branzoletki?
|
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Samemu zrobić :'D
U mnie w budzie już to się rozprzestrzeniło. Tak dla żartu teraz noszą XD Zrobione z muliny, bądź rzemyka. Ale czad XD -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko, że wszyscy będą mieć potrzeby typu
sado-maso...ja nie będę pasować.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Na jakie kolory byście się zdecydowali?
-------------------- ![]() yeah. |
Atlashia |
![]()
|
Ja mówilam, że mam niebieską. Przez czysty
przypadekXD
Ale bym wybrala też białą. Albo rózową/zieloną XD -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ja jestem za różową =D
-------------------- ![]() yeah. |
Blade |
![]() ![]()
|
||||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
bardzo interesujące -------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
||||
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
ooo je to mi przypomina dyskusje na rei
forum ponoc facet ktory dobrze giba sie na parkiecie jest dobry w lozku
![]() -------------------- ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Zielona albo czarna. ^^Ciekawe to, chyba
sobie taką sprawię (no a co, bransoletek nosić nie wolno?? XD)
XD -------------------- borufki
|
agusia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce ![]() |
a ja mam taką branzoletke w kolorach:
czerwony +zielony+niebieski+zółty ^^'... mam to wziąśc jakie zmieszanie
potrzeb?
![]() i jeszcze bezbarwna..... eeeeeee ^^' |
Natka:-) |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 16.02.2004 ![]() |
nio to bardzo fajne bransoletki XD Ja bym
wybrała niebieskąXD
|
Buniek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: z krainy, gdzie magia jest nawet w najmniejszym ździebełku trawy. ![]() |
Mam nadzieję, że dziewczyny u mnie w szkole zaczną coś takiego nosić. Ja na wszelki wypadek zacznę, może któraś zerwie. Założę czaro-pomarańczowo-żółto-niebiesko-czerwono-biało-zielono-różową XD. A jak zaznaczyć, żeby trwało przez trzy dni? Będzie gorsza sprawa jak zmi ją mój 100 kilowy kumpel XD, albo facet od matmy XD x 2, albo moja 200 kilowa babka od polskiego XD x 999999.
-------------------- |
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
ale bierz dziewczyny ktore maja zimne rece
;-)
-------------------- ![]() |
Buniek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: z krainy, gdzie magia jest nawet w najmniejszym ździebełku trawy. ![]() |
Sam bierz dziewczyny z zimnymi rękami.
Chcesz żeby mi interes zamarzł
![]() -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
Jak glosi legenda (czyt. informacje ktore
zostaly podane w dyskusji na innym forum) dziewczyny z zimnymi rekoma sa
dziewicami i sa dobre w lozku
![]() -------------------- ![]() |
Buniek |
![]()
|
Nie mam doświadczenia. Na razie mimo usilnych starań mojej koleżanki nie reagowałem na jej zaloty. Powód jest prosty - jakby się myła to moze by coś z tego było. Ale nie roztrząsajmy takich spraw
![]() -------------------- |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
drógi komentarz jaki przyszedł mi do głowy (pierwszy to było zbluzganie empów 2 i 3 za jakieś niecne plany ale to raczej nie oni): KAWAIIIIIIIIII POMYSŁ ^^
a to by ciotki - dewotki i prasa, szczególnie brukowa, polska miały temat do obgadywania =D były gry kompowe, była manga i anime (pamiętacie ten reportaż?), czas zniszczyć bransoletki XD nie a tak szczerze: to może zrobimy coś takiego na forum, w podpisach. Żeby zerwać trzeba napisać priva. Tylko nie wiem jeszcze jak zrobić równy pasek jednokolorowy... ale zaraz sięcoś pewnie wymyśli =D Może obrazek w paincie zrobić i wkleić link do niego do podpisu... -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sayaka |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Trudno nie pamiętac;) Nie wiem, ale wedlug mnie dziennikarze bardziej osmieszyli siebie, niz mange i anime. No coz, bylo to smutne, ale nie dla naszego hobby, ale dla piszących. |
||
Natka:-) |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 16.02.2004 ![]() |
Hmm... a ja myślałam że jak mam zimne ręce to mam złe krążenie krwi ![]() |
||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
heeej, a chłopak który ma zimne ręce? (ja
mam prawie zawsze XD)
a btw: dziewica raczej wątpliwe żeby była dobra w łóżku bo nie ma doświadczenia zupełnie. Może mieć talent ale może go też NIE MIEĆ. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Buniek |
![]()
|
Mój pierwszy raz wolałbym z dziewicą bo
jakaś doświadczona to by pewnie gadała "nie tak, w prawo i
głębiej..." XD
-------------------- |
Black_omen |
![]()
|
a dobrze gibasz sie na parkiecie? ;-)
Buniek |
![]()
|
tak sobie, ale mam duże stopy i wielki
nos. ;-)
-------------------- |
Black_omen |
![]()
|
to by ci dala do przeczytania pozniej
ksiazke ;-) no i przynajmniej byl bys bardziej wprawiony :]
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:24 |